ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy A ja bym powiedział "mamy nadzieję" ... a nadzieja matką głupich :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dzisiaj wieczór degustacji-Callsberg,Górnik Zabrze,Leżajsk,teraz ulubione Tyskie ponad wszystkie mieszaj, mieszaj, a jutro kac gigant :> Arek to żadna mieszanka Jakbym pomieszał piwo z wódką i szampanem lub winem byłoby gorzej No a tak to tylko literki pomiesza na forum Jakbyś widział w jaki sposób się używa photoshopów to byś wiedział, że większość zdjęć, które oglądasz w gazetach/internecie itd przechodzą takie obróbki, że byś czasem osób nie poznał. I dla mnie to zdjęcie w całości jest sztuczne z kolesiem włącznie... niestety. A co niby mu naciągnęli photoshopem Chyba koszulkę Taaak koszulkę hahah :polew: Jak na razie to mam kontrolę nad literkami tak że wszystko oki-tak piją koledzy z Rybnika
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 A najciekawsze jest że mąż Wilmy wróci od Ruskich po iluś tam miesiącach a Ona sobie najnormalniej pojedzie na spota do Rybnika :naughty:
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy A ja bym powiedział "mamy nadzieję" ... a nadzieja matką głupich :gwizdanie: Ale jak każda matka kocha swoje dzieci. A więc dzieciątka powiedziałam, że będę znaczy, że będę i koniec i kropka i już!
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?:
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy A ja bym powiedział "mamy nadzieję" ... a nadzieja matką głupich :gwizdanie: :gwizdanie: http://demotywatory.pl/2411538/--Oddajcie-smoczek
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: 1997 rok
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 i to spalanie jak na S8 podejrzanie niskie
Wilma Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: Od nowości ją mamy
A-rek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: 1997 rok a skąd ty to wiesz
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: Od nowości ją mamy 13 lat już nią jeździcie
badboy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Wilma, a ktory rok masz tą eSkę :?: Od nowości ją mamy ten Twój ropę wozi z tej rassii do pl czy co albo ciągnie jakiś gazociąg
cabriofan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Nie jestem z Rybnika i tak przyjadę Wierzymy A ja bym powiedział "mamy n adzieję" ... a nadzieja matką głupich :gwizdanie: Ale jak każda matka kocha swoje dzieci. A więc dzieciątka powiedziałam, że będę znaczy, że będę i koniec i kropka i już! "Matko " ja w Ciebie wierzę i czekam niecierpliwie na wspólne spotkanie,: zresztą Badboy jeszcze bardziej a różnica w ciekawosci to jak moje auto do Jego fury :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 a skąd ty to wiesz byłem ostatnio w Rosji i gadałem z mężem Wilmy
Rekomendowane odpowiedzi