Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arek czytałeś PW :?:

tak :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sorry powtórzyłem się :embarrassed:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:29_________________________________________________http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8881721,Zatrzymano_autora_filmu__na_ktorym_dziecko_zneca_sie.html

W sprawie kotka.

Opublikowano

Sorry powtórzyłem się :embarrassed:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:29_________________________________________________http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8881721,Zatrzymano_autora_filmu__na_ktorym_dziecko_zneca_sie.html

W sprawie kotka.

Słuchałem w radiu - nasze modły zostały wysłuchane - widać nie tylko nas to ruszyło

teraz mogli by dowalić konkretką kare

Opublikowano

W sprawie kotka.

Słuchałem w radiu - nasze modły zostały wysłuchane - widać nie tylko nas to ruszyło

teraz mogli by dowalić konkretką kare

:good:

:bicz3: :bicz::baseball: :bicz3: :bicz::baseball: :bicz3: :bicz::baseball:

Opublikowano

no ładnie załatwiliście tą sprawę :good:

Opublikowano
:hi: z wieczora, cieszy fakt że kicia przeżył, powinni temu zwyrodnialcowi dowalić pałami :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:20_________________________________________________Robert zauważyłem że u mnie samochód osiąga 90stC po 10 km przy 2 kreskach nawiewu na szybę, potem włanczam auto i temp. spada do ok 78st, tak ma być :?: czy za wolno osiąga te 90st :mysli:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:24_________________________________________________jak tu cicho :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Robert w robocie to cisza jak makiem zasiało

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 01:15_________________________________________________i :hi: bo i tak Wszyscy spią :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 01:16_________________________________________________nie zdążyłem obejrzec filmiku z kicią bo bo bloknęli :kwasny:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 01:17_________________________________________________Robercik jak tam opony? :decayed: Dają radę? :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 01:18_________________________________________________ida spac :tongue4:
Opublikowano

Robert w robocie to cisza jak makiem zasiało

:hi:

wróciłem a Was nie ma :confused4:

[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 02:05_________________________________________________

Robert zauważyłem że u mnie samochód osiąga 90stC po 10 km przy 2 kreskach nawiewu na szybę, potem włanczam auto i temp. spada do ok 78st, tak ma być :?: czy za wolno osiąga te 90st :mysli:

po 10 km :good: Diesel szybciej nie złapie 90oC w takie mrozy ( no chyba że będziesz mu kładł , czego nie wolno ) ... to że spada po włączeniu AUTO to normalne ale nie powinna aż tak mocno tym bardziej podczas jazdy , na postoju spadnie na pewno :wink4: chyba że nie miałeś jeszcze 90oC ponieważ jak wskazówka temp. w zestawie wskaźników wskazuje 90oC wtedy dopiero czujnik G2 ma rezystancję odpowiadającą ~ 81oC , czyli jak włączysz dużo mocniej dmuchawę z ustawioną wysoką temp. ( np. 24oC i ze sześć "kresek siły" ) to normalne jest że dmuchawa działa jak wentylator schładzając nagrzewnicę i temp. może spaść o kilka stopni ... czyli jak miałeś dopiero te wspomniane ~81-82oC i włączasz AUTO to temp. spadnie na właśnie ~ 77-78oC :wink4: ... najlepiej przyjrzeć się temu VAG'iem ew. 49 kanałem "kodów klimatronika"

Wskazówka temp. pokaże 90oC gdy czujnik G2 ma rez. odpowiadającą temp. 80oC do 105/110oC :wink4:

[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 02:18_________________________________________________PS. na dniach będzie lista z zapisami do BT , także radzę być czujnym tym co chcą jechać :naughty::przebiegly:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
:siema: Rybczanie and friends
Opublikowano

i juz po pracy :>

Opublikowano
:hi: hello, właśnie że miałem te 90 stopni, a na klimatroniku ustawione zawsze 22st nie wiem czy powinienem się tym martwić, w piątek jadę do Wrocławia to sprawdzę na trasie, jakby kto co potrzebował z wrocka to pisać :wink4:
Opublikowano

:hi: witojcie

i Arek nie gniewaj sie :gwizdanie: to z przyzwyczajenia :(

Opublikowano

Diman nie mam za co :wink4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 10:09_________________________________________________

jakby kto co potrzebował z wrocka to pisać

Andy skoro pytasz

moze byc taka wrocławianka :decayed:

wr-bikini2.jpg

Opublikowano

Diman nie mam za co :wink4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 10:09_________________________________________________

Andy skoro pytasz

wr-bikini2.jpg

Arek skąd do kur*y masz zdjęcie mojej żony :baseball: :baseball: :baseball:
Opublikowano

Andy skoro pytasz

wr-bikini2.jpg

no widzisz skoro juz sie wydalo to......

znamy sie juz kilka lat i od czasu do czasu robie jej takie sesje :)

Opublikowano

Andy skoro pytasz

wr-bikini2.jpg

no widzisz skoro juz sie wydalo to......

znamy sie juz kilka lat i od czasu do czasu robie jej takie sesje :)

byle nie sexje :angry:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 11:50_________________________________________________

:bry::hi:

Opublikowano

Andy skoro pytasz

wr-bikini2.jpg

Weź dwie :decayed:,kiedy wracasz :?: :naughty: :>

Tak w ogóle to dzień dobry.