ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Miron , przyznał się Tomek że to on :?: :!: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:19_________________________________________________ a mojego braciszka chyba za jajca powiesza, teraz patrza żeś mi pw wysłoł 2 dni temu kto ? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Artur pisz się właśnie miałem szukać tel. do Ciebie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No i chyba nie pojedzie przez Ciebie :baseball: :polew: Tomek ja nie wiem jak Ty możesz pić , wyrzygać i z powrotem znowu to wypić Jak żeś już mi pokazał na tym filmiku, to już wiem że się tak da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 PW poszło, obejrzymy co powie Basia narazie godo z siostrom z HH. Tomek nie dolywej bo tego nie wypijesz. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tomek nie dolywej bo tego nie wypijesz. :polew: No wreszcie jeden wie że to Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Miron , przyznał się Tomek że to on :?: :!: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:19_________________________________________________ a mojego braciszka chyba za jajca powiesza, teraz patrza żeś mi pw wysłoł 2 dni temu kto ? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________Artur pisz się właśnie miałem szukać tel. do Ciebie !!! młody zagląda na forum zalogowany na mnie czasami i odebrał pw od Ciebie, a ja nic o tym nie wiedziałem.[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:23_________________________________________________ PW poszło, obejrzymy co powie Basia narazie godo z siostrom z HH. Tomek nie dolywej bo tego nie wypijesz. :polew: to Basia nima za wyjazdem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak żeś już mi pokazał na tym filmiku, to już wiem że się tak da Bo Cię znajdę w tym Zabełkowie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to Basia nima za wyjazdem ??? chopie czy to wiysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 PW wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 PW poszło, obejrzymy co powie Basia narazie godo z siostrom z HH. Tomek nie dolywej bo tego nie wypijesz. :polew: Prawie jak reklama pepsi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 uff PW wysłałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 uff PW wysłałem :> [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:29_________________________________________________ PW wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wiesiek pisz się :!: :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa Ale Ty nie płacisz składek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:31_________________________________________________ ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa Ale Ty nie płacisz składek ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa Ale Ty nie płacisz składek DOKŁADNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa Klubowicze płacą inne składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale bania zleksza zrobili że klubowicze itp. płacą mniej ,a reszta o 20zł wiecej troche kapa Ale Ty nie płacisz składek a to przepraszam zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 wszystkim Wilma pisz się podjedziesz ESÓSEMĄ do BT [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 22:33_________________________________________________ Klubowicze płacą inne składki I to w ojro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 No to narka jutro na rano do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi