ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 aha a seves jedzie do BT :?: pisałem mu i na PW i SMS'a wysłałem ale nic nie odpisał , nie wiem co z nim
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oj napisałeś ... a ja mam tak w ciemno wierzyć? :gwizdanie a ja mam :?: Eh... no dobrze, to spróbuję zaufać Żal psa... pozazdrościć żonie, więc nie wiem czy to dobry pomysł No to przynajmniej dom niech spali :gwizdanie: Jak dom ładny... to żal trochę :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale tutaj piszemy o zabiciu a nie męczeniu :polew: :kox:
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 aha a seves jedzie do BT :?: pisałem mu i na PW i SMS'a wysłałem ale nic nie odpisał , nie wiem co z nim
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 chyba synek się zakochał :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oj Synki Synki... ale z Was fajne wariaty
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oj napisałeś ... a ja mam tak w ciemno wierzyć? :gwizdanie a ja mam :?: Eh... no dobrze, to spróbuję zaufać Żal psa... pozazdrościć żonie, więc nie wiem czy to dobry pomysł No to przynajmniej dom niech spali :gwizdanie: Jak dom ładny... to żal trochę :gwizdanie: Nooooo ale tutaj piszemy o zabiciu a nie męczeniu :polew: :kox: :polew: Trudno ,padło na żonę :polew: :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oj Synki Synki... ale z Was fajne wariaty Tyś też je gryfno dziołcha [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:43_________________________________________________ Trudno ,padło na żonę :polew: :polew: :polew: Chyba wszyscy/obie strony najlepiej na tym wyjdą
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Oj Synki Synki... ale z Was fajne wariaty Tyś też je gryfno dziołcha [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:43_________________________________________________ Trudno ,padło na żonę :polew: :polew: :polew: Chyba wszyscy/obie strony najlepiej na tym wyjdą Mało tego ,żona to się może nawet cieszyć ,nie wiadomo ,czy tego nie zaaranżowała :naughty: :> :> :> :> :> :> :>
Wilma Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ale tutaj piszemy o zabiciu a nie męczeniu :polew: :kox: :polew: Trudno ,padło na żonę :polew: :polew: :polew: Hahahaha byle z tego jeszcze dzieci nie było :polew: Oj Synki Synki... ale z Was fajne wariaty Tyś też je gryfno dziołcha
decks88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 aha a seves jedzie do BT :?: pisałem mu i na PW i SMS'a wysłałem ale nic nie odpisał , nie wiem co z nim chyba koszty naprawy go zezarly... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jutro trzeba będzie wziąść pierwszego UŻeta w tym roku
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 A co to :?:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:48_________________________________________________ :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Urlop na Żądanie Jeszcze nie brałem w tym roku :gwizdanie: :kox: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:49_________________________________________________Są cztery na rok
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 coś tutaj się rodzi ,czyżby nowa miłość Robert jak cie ruska mafia dopadnie to marnie cie widze
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Urlop na Żądanie Jeszcze nie brałem w tym roku :gwizdanie: :kox: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:49_________________________________________________Są cztery na rok :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:50_________________________________________________A kiedyś to chciał niby już wybrać :decayed: :?:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 A mówiłem sobie dziś rano że już trzeba sobie odpuścić dziś z tym alkoholem
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 A mówiłem sobie dziś rano że już trzeba sobie odpuścić dziś z tym alkoholem :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:
ROBERT Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 A kiedyś to chciał niby już wybrać :decayed: :?: No w tym roku jeszcze ani dnia nie wziąłem :kox:
Rekomendowane odpowiedzi