ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja tak też jeżdżę na dodatek z jednym palcem w nosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filmiki stare, Daniel wiesz za co Kain zabił Abla. A teraz najgorsze co mogę przekazać szanownemu gronu: Nie będę obecny na spocie 15 stycznia, powód ślub siostry :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie będę obecny na spocie 15 stycznia, powód ślub siostry :wallbash: Co Wy się wszyscy Wilmy wystraszyliście ??? To Wiesiek teraz dopiero się dowiedziałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie będę obecny na spocie 15 stycznia, powód ślub siostry :wallbash: Co Wy się wszyscy Wilmy wystraszyliście ??? To Wiesiek teraz dopiero się dowiedziałeś ? Ewidentnie się mnie wystraszyli... to może ja jednak coś mam ze sobą zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Przedstaw się to może to poskutkuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Uparty Synek jesteś znów Mogę zagwarantować, że nie gryzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja tam się Ciebie nie boję :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja tam się Ciebie nie boję :gwizdanie: No to Ciebie mogę ugryźć na życzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja tam się Ciebie nie boję :gwizdanie: No to Ciebie mogę ugryźć na życzenie to jest temat na godz.22 i późniejsze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 to jest temat na godz.22 i późniejsze :gwizdanie: Artur to tylko o jednym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 to jest temat na godz.22 i późniejsze :gwizdanie: Artur to tylko o jednym :gwizdanie: Co nie... tylko to mu po głowie chodzi... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobrze ,ze tylko mi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wiesiek teraz dopiero się dowiedział o ślubie siostry :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 17:24_________________________________________________ dobrze ,ze tylko mi :gwizdanie: Artur Tyś to jakiś zboczuch normalnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobrze ,ze tylko mi :gwizdanie: My jesteśmy grzeczni tak jak prosiłeś wczoraj Wiesiek teraz dopiero się dowiedział o ślubie siostry :gwizdanie: No cóż... różnie z rodziną bywa [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 17:26_________________________________________________Ależ mruczki... cisza jak makiem zasiał... a niby miało być dziś 600 stron... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Artur Tyś to jakiś zboczuch normalnie :gwizdanie: E tam :> :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 E tam :> :gwizdanie: Jak każdy facet ( no może prawie każdy ) Widzę bryczkę w podpis wstawiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Artur Tyś to jakiś zboczuch normalnie :gwizdanie: Nie większy od Ciebie W końcu znalazłem jakieś foto ,które się nadawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 E tam :> :gwizdanie: Jak każdy facet ( no może prawie każdy ) Czyżbyś mówił o sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 W jakimś sensie to jest zdrowe :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie większy od Ciebie Dokładnie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 18:09_________________________________________________ Czyżbyś mówił o sobie? łojojoj ... zdziwiłabyś się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi