Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wilma smacznego Dziękuję Ci Synku Chociaż Ty o mnie pomyślisz
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wilma smacznego Dziękuję Ci Synku Chociaż Ty o mnie pomyślisz
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Robert tyś też pił z tej kany galilejskiej Oj Tomek Tomek jo Ci powiem , stary a głuuuupi :gwizdanie: Robert bo pić trza umieć ale liczy się fakt że się dobrze bawiłeś w sylwestra mimo tego że niektórych rzeczy nie pamiętasz
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Robert bo pić trza umieć ale liczy się fakt że się dobrze bawiłeś w sylwestra mimo tego że niektórych rzeczy nie pamiętasz
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wilma smacznego Dziękuję Ci Synku Chociaż Ty o mnie pomyślisz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 tak się bawić w BT też mamy zamiar?
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pojadłaś już ??? [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 19:56_________________________________________________ tak się bawić w BT też mamy zamiar? Tomek pewnie tak :gwizdanie: :polew:
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 obiecajcie już dziś ,ż nikt mi dolewał nie będzie
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pojadłaś już ??? Już mi się przejadło tak się bawić w BT też mamy zamiar? To ja współczuję dziewczynom
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 obiecajcie już dziś ,ż nikt mi dolewał nie będzie sam sobie będziesz dolewał .... i później sam to wypijesz :gwizdanie: :kox:
H4mm3R Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 obiecajcie już dziś ,ż nikt mi dolewał nie będzie To nie siadaj koło Roberta
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 To nie siadaj koło Roberta :baseball:
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobra wpadnę później, zbieram się na nockę, jak się ponownie zaloguję to chcę tu widzieć obietnice ,że dolewek nie będzie :gwizdanie: :>
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 obiecajcie już dziś ,ż nikt mi dolewał nie będzie Ja bym Ci mogła dolewać... byłbyś moim królikiem doświadczalnym dobra wpadnę później, zbieram się na nockę, jak się ponownie zaloguję to chcę tu widzieć obietnice ,że dolewek nie będzie :gwizdanie: :> Wczoraj też prosiłeś... i sam wiesz jakie są rezultaty tych próśb
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ... jak się ponownie zaloguję to chcę tu widzieć obietnice ,że dolewek nie będzie :gwizdanie: no jak sobie sam nie dolejesz (ulejesz ) to nie będzie
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 obiecajcie już dziś ,ż nikt mi dolewał nie będzie Ja bym Ci mogła dolewać... byłbyś moim królikiem doświadczalnym
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 obiecajcie już dziś ,ż nikt mi dolewał nie będzie Ja bym Ci mogła dolewać... byłbyś moim królikiem doświadczalnym Wiedziałam, że się ucieszysz
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 ... jak się ponownie zaloguję to chcę tu widzieć obietnice ,że dolewek nie będzie :gwizdanie: no jak sobie sam nie dolejesz (ulejesz ) to nie będzie daj Boże [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________ Wiedziałam, że się ucieszysz fest :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 20:12_________________________________________________ do zaś
Rekomendowane odpowiedzi