ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie zmieniaj tematu cwaniaczku :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie zmieniaj tematu cwaniaczku :gwizdanie: Cóż mi chcesz przekazać Synek? :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________ Coś kręci :gwizdanie: no ciekawe co ten Twój u tych ruskich kręci :gwizdanie: Nie zmieniaj tematu cwaniaczku broń boże nie zmieniam tematu, lecz należy się nad nim koniecznie zastanowić
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Cóż mi chcesz przekazać Synek? :gwizdanie: Ja raczej nic
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a co do cwaniaczków, warszawski najbardziej popularny :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:13_________________________________________________robert widziałeś ta rudą z teledysku ?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________ Coś kręci :gwizdanie: no ciekawe co ten Twój u tych ruskich kręci :gwizdanie: Nie zmieniaj tematu cwaniaczku broń boże nie zmieniam tematu, lecz należy się nad nim koniecznie zastanowić Ja to się widzę nie muszę nad niczym zastanawiać, bo robisz to za mnie
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 robert widziałeś ta rudą z teledysku ? nie oglądałem , nie chciało mi się
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:13_________________________________________________robert widziałeś ta rudą z teledysku ? Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Do BT jeszcze 21 miejsc zostało ... myślałem że szybciej się lista zamknie :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Do BT jeszcze 21 miejsc zostało ... myślałem że szybciej się lista zamknie :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie mosz recht ty usz stary ryl na penzyi :gwizdanie: za to trudno określić temperament Wilmy... gorąca 30tka :gwizdanie:?[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:21_________________________________________________wszystko będzie constans robert
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie :gwizdanie: O ile mi wiadomo, to u Was raczej się uspakaja wszystko wraz z wiekiem a u nas odwrotnie... a apogeum osiąga koło 30tki Do BT jeszcze 21 miejsc zostało ... myślałem że szybciej się lista zamknie :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie mosz recht ty usz stary ryl na penzyi :gwizdanie: za to trudno określić temperament Wilmy... gorąca 30tka :gwizdanie:? Hahaha no męcz się myśleniem w tej kwestii męcz :gwizdanie:
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________ Coś kręci :gwizdanie: no ciekawe co ten Twój u tych ruskich kręci :gwizdanie: Nie zmieniaj tematu cwaniaczku broń boże nie zmieniam tematu, lecz należy się nad nim koniecznie zastanowić Ja to się widzę nie muszę nad niczym zastanawiać, bo robisz to za mnie absolutnie wyręczać Cię nie będę bo to chyba nie o to chodzi, ale zawsze mogę ukierunkować [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________ [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie :gwizdanie: O ile mi wiadomo, to u Was raczej się uspakaja wszystko wraz z wiekiem a u nas odwrotnie... a apogeum osiąga koło 30tki Do BT jeszcze 21 miejsc zostało ... myślałem że szybciej się lista zamknie :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie mosz recht ty usz stary ryl na penzyi :gwizdanie: za to trudno określić temperament Wilmy... gorąca 30tka :gwizdanie:? Hahaha no męcz się myśleniem w tej kwestii męcz :gwizdanie: facet od początku jest świadomy swoich pragnień, a kobiety osiągają ten stan dopiero ok. 30stki (potwierdzone na podstawie wieloletnich (własnych) badań)) i gdzie ten mit o tym iż kobiety wyprzedzają nas o 3 lata jeśli chodzi o dojrzałość ??? i żadnego :bla: że na dojrzałość składa się więcej czynników
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:51_________________________________________________ Coś kręci :gwizdanie: no ciekawe co ten Twój u tych ruskich kręci :gwizdanie: Nie zmieniaj tematu cwaniaczku broń boże nie zmieniam tematu, lecz należy się nad nim koniecznie zastanowić Ja to się widzę nie muszę nad niczym zastanawiać, bo robisz to za mnie absolutnie wyręczać Cię nie będę bo to chyba nie o to chodzi, ale zawsze mogę ukierunkować No w tej kwestii, to się starasz jak możesz
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 O ile mi wiadomo, to u Was raczej się uspakaja wszystko wraz z wiekiem ... U mnie jest odwrotnie :gwizdanie: ... a u nas odwrotnie... a apogeum osiąga koło 30tki :naughty:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 robert widziałeś ta rudą z teledysku ? nie oglądałem , nie chciało mi się warto
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________ [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie :gwizdanie: O ile mi wiadomo, to u Was raczej się uspakaja wszystko wraz z wiekiem a u nas odwrotnie... a apogeum osiąga koło 30tki Do BT jeszcze 21 miejsc zostało ... myślałem że szybciej się lista zamknie :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________ Nie dość, że cwaniaczek to jeszcze same d*py mu w głowie Młody synek to i smaki ma wielkie .... :kox: ... ciekawe co z nim będzie za parę lat jak dopiero ich dostanie mosz recht ty usz stary ryl na penzyi :gwizdanie: za to trudno określić temperament Wilmy... gorąca 30tka :gwizdanie:? Hahaha no męcz się myśleniem w tej kwestii męcz :gwizdanie: facet od początku jest świadomy swoich pragnień, a kobiety osiągają ten stan dopiero ok. 30stki (potwierdzone na podstawie wieloletnich (własnych) badań)) i gdzie ten mit o tym iż kobiety wyprzedzają nas o 3 lata jeśli chodzi o dojrzałość ??? i żadnego :bla: że na dojrzałość składa się więcej czynników No wiesz... umysł się też liczy.. no nie oszukujmy się ALE nie każda kobieta jest nieświadoma... też się uczą... ale nie każde O ile mi wiadomo, to u Was raczej się uspakaja wszystko wraz z wiekiem ... U mnie jest odwrotnie :gwizdanie: Trzeba by to sprawdzić... ja na słowo nie wierzę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Trzeba by to sprawdzić... ja na słowo nie wierzę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :>
Rekomendowane odpowiedzi