andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja swojej płci także nie ukrywam jak nie jak tak, dawaj zatem adres do nk. albo facebooka,twetera itp.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________możesz na PW
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja swojej płci także nie ukrywam jak nie jak tak, dawaj zatem adres do nk. albo facebooka,twetera itp.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________możesz na PW Tam zobaczyłbyś tyle samo co na spocie zobaczysz, a więc zdążysz wyczekać I nie Twetera tylko Twittera!
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja swojej płci także nie ukrywam jak nie jak tak, dawaj zatem adres do nk. albo facebooka,twetera itp.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________możesz na PW Tam zobaczyłbyś tyle samo co na spocie zobaczysz, a więc zdążysz wyczekać I nie Twetera tylko Twittera! dla mnie możesz dać nawet na dupera[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________nie wydam Cię :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________ Kto ma PS3 w domu :?: mom ino psa 1 :>
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja swojej płci także nie ukrywam jak nie jak tak, dawaj zatem adres do nk. albo facebooka,twetera itp.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________możesz na PW Tam zobaczyłbyś tyle samo co na spocie zobaczysz, a więc zdążysz wyczekać I nie Twetera tylko Twittera! dla mnie możesz dać nawet na dupera[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:14_________________________________________________nie wydam Cię :gwizdanie: Poczekaj do spota!!!
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kto ma PS3 w domu :?: X360 a czemu ?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Spadam narka Trzymaj się nowy maniaku gier
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Spadam narka [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________Wilma dziwi mnie Twoje zainteresowanie forum typowym dla męszczyzn
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Spadam narka [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________Wilma dziwi mnie Twoje zainteresowanie forum typowym dla męszczyzn babochłop :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mężczyzn Lubię z reguły męskie towarzystwo... wolę raczej męskie zajęcia... choć nie jestem idealna.. ale po prostu bardziej mi odpowiadają.. no i to tak jakoś wychodzi samo w sobie Spadam narka [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________Wilma dziwi mnie Twoje zainteresowanie forum typowym dla męszczyzn babochłop :gwizdanie: transwestyt, królowa nocy To już jest raczej niemiłe...
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://autokult.pl/2011/01/04/niemieckie-bbs-oglosilo-upadlosc[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________ Mężczyzn Lubię z reguły męskie towarzystwo... wolę raczej męskie zajęcia... choć nie jestem idealna.. ale po prostu bardziej mi odpowiadają.. no i to tak jakoś wychodzi samo w sobie Spadam narka [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________Wilma dziwi mnie Twoje zainteresowanie forum typowym dla męszczyzn babochłop :gwizdanie: transwestyt, królowa nocy To już jest raczej niemiłe... Wilmo nie bądź zła lecz wszystkie te żarty powoduje ta cała wielka tajemnica wokół Twej osoby i na 99% wiem że coś tutaj śmierdzi :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 bez urazy , kiedy poznamy Twe oblicze nasze domniemania ucichną
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Poznacie za ... 11 dni Tak jak obiecałam
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Poznacie za ... 11 dni Tak jak obiecałam te obietnice to na ile %?
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Poznacie za ... 11 dni Tak jak obiecałam te obietnice to na ile %? To, że przyjadę i mnie poznacie na 100% Mam nadzieję, że nie wiem nie zabiją mnie czy coś takiego, ale wyłączając ekstremalne sytuacje, to na 100% No i będę jak na spowiedzi oczywiście w granicach przyzwoitości
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Poznacie za ... 11 dni Tak jak obiecałam te obietnice to na ile %? To, że przyjadę i mnie poznacie na 100% Mam nadzieję, że nie wiem nie zabiją mnie czy coś takiego, ale wyłączając ekstremalne sytuacje, to na 100% No i będę jak na spowiedzi oczywiście w granicach przyzwoitości u nas słowo przyzwoitość ma wielorakie oblicza możesz się zdziwić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi