Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 I co to za Rudi? Była "maskotka" Gliwickich ... to Ty , przyznaj się :gwizdanie: Nie, co jak co, ale na tym forum to moje pierwsze konto
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 I co to za Rudi? Była "maskotka" Gliwickich ... to Ty , przyznaj się :gwizdanie: Nie, co jak co, ale na tym forum to moje pierwsze konto pod postacią Wilma
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale konto jako Rudi M też ma :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie mam. To moje pierwsze konto na tym forum, bez względu na nick/płeć/auto/miasto nie wiem co Wy tam jeszcze wymyślicie
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie mam. To moje pierwsze konto na tym forum, bez względu na nick/płeć/auto/miasto nie wiem co Wy tam jeszcze wymyślicie mogę Ci mówić Renatko ???
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie mam. To moje pierwsze konto na tym forum, bez względu na nick/płeć/auto/miasto nie wiem co Wy tam jeszcze wymyślicie mogę Ci mówić Renatko ??? Kunegundo od razu
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 cosik się uniosła nasza Wilma czyżby sedno
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie mam. To moje pierwsze konto na tym forum, bez względu na nick/płeć/auto/miasto nie wiem co Wy tam jeszcze wymyślicie mogę Ci mówić Renatko ??? Kunegundo od razu na chłopski, logiczny, głupi rozum: czemu Wilma nie może ujawnić swojego prawdziwego ja do czasu spotu? bo coś ma do ukrycia i na spocie na pewno ktoś z kimś nas wyłacha :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie mam. To moje pierwsze konto na tym forum, bez względu na nick/płeć/auto/miasto nie wiem co Wy tam jeszcze wymyślicie mogę Ci mówić Renatko ??? Kunegundo od razu na chłopski, logiczny, głupi rozum: czemu Wilma nie może ujawnić swojego prawdziwego ja do czasu spotu? bo coś ma do ukrycia i na spocie na pewno ktoś z kimś nas wyłacha :gwizdanie: dopiero teraz na to wpadłeś
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a jeśli nie to zapisuj mnie jako 1 na listę, bo chcę mieć S8 które pali 10,4 litra biedny arturoo mu 2,5 TDi więcej łyka [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:38_________________________________________________ Nie mam. To moje pierwsze konto na tym forum, bez względu na nick/płeć/auto/miasto nie wiem co Wy tam jeszcze wymyślicie mogę Ci mówić Renatko ??? Kunegundo od razu na chłopski, logiczny, głupi rozum: czemu Wilma nie może ujawnić swojego prawdziwego ja do czasu spotu? bo coś ma do ukrycia i na spocie na pewno ktoś z kimś nas wyłacha :gwizdanie: dopiero teraz na to wpadłeś ja dopiero teraz, a oprócz tego chciałem sprawdzić reakcję
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 na głupi chłopski rozum po co pisać do ślązaków jak można jeździć na spoty do Wawy
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 kobita Decks'a to jest z łosroł czyżby go ruscy ściągli, bo tyn synek jest nie do zajeb!@# mistrz nadgodzin anno 2010
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a decks jakoś podejrzanie ucichnął :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Szanowni Panowie, dowiecie się wszystkiego na spocie, ponieważ wolę wyjaśnić wszystko osobiście, a to chyba jedyna forma, aby to zrobić twarzą w twarz. Nie znacie mnie (najprawdopodobniej) i również najprawdopodobniej nigdy się nie widzieliśmy. To moje pierwsze i jedyne konto tutaj. Jestem kobietą z krwi i kości, żadnych operacji itp. Jestem abstynentką, nie biorę niczego, nie palę, nie piję kawy, nie lubię ryb, nie poszczę,a reszty dowiecie się na spocie.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:42_________________________________________________Odpisać Wam się nie da tak nawijacie...
badboy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 albo sam pan SEVES jo od zawsze wiedzioł że mo jakies ciągotki do przebieranek
Rekomendowane odpowiedzi