Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mieszkałaś na Śląsku wcześniej ? Bo wiem na pewno że piszesz z Wa-wy :wink4:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szanowni Panowie, dowiecie się wszystkiego na spocie, ponieważ wolę wyjaśnić wszystko osobiście, a to chyba jedyna forma, aby to zrobić twarzą w twarz. Nie znacie mnie (najprawdopodobniej) i również najprawdopodobniej nigdy się nie widzieliśmy. To moje pierwsze i jedyne konto tutaj. Jestem kobietą z krwi i kości, żadnych operacji itp. Jestem abstynentką, nie biorę niczego, nie palę, nie piję kawy, nie lubię ryb, nie poszczę,a reszty dowiecie się na spocie.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:42_________________________________________________Odpisać Wam się nie da tak nawijacie... :wallbash:

czemu do wawy sie nie wybierzesz na spocika :gwizdanie:?

Opublikowano

Ale mieszkałaś na Śląsku wcześniej ? Bo wiem na pewno że piszesz z Wa-wy :wink4:

Nie mieszkałam na śląsku i wiem, że sprawdzałeś moje IP :tongue4:

Szanowni Panowie, dowiecie się wszystkiego na spocie, ponieważ wolę wyjaśnić wszystko osobiście, a to chyba jedyna forma, aby to zrobić twarzą w twarz. Nie znacie mnie (najprawdopodobniej) i również najprawdopodobniej nigdy się nie widzieliśmy. To moje pierwsze i jedyne konto tutaj. Jestem kobietą z krwi i kości, żadnych operacji itp. Jestem abstynentką, nie biorę niczego, nie palę, nie piję kawy, nie lubię ryb, nie poszczę,a reszty dowiecie się na spocie.[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:42_________________________________________________Odpisać Wam się nie da tak nawijacie... :wallbash:

czemu do wawy sie nie wybierzesz na spocika :gwizdanie:?

Dowiesz się na spocie.

Opublikowano

jo od zawsze wiedzioł że mo jakies ciągotki do przebieranek :polew:

no :mysli: auta przerabia , może i siebie przerobił :mysli:

:tongue4:

Opublikowano

a tyś z wywiadu że takie żeczy wiesz :naughty:
Opublikowano

... wiem, że sprawdzałeś moje IP :tongue4:

Skąd wiesz ? :mysli:

[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 22:45_________________________________________________

... żeczy ...

RZECZY jakby co :cool1:

:tongue4:

Opublikowano

Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości.

Opublikowano

Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni. Cały czas mi nie wierzysz, więc to logiczne, że sprawdzasz mnie po osobach, które być może Ci podpadły w przeszłości.

Ja nie sprawdzam :wink4: ... ale inni coś tam "kukali" :gwizdanie:

Opublikowano

Bez różnicy, ważne, że wiem, że sprawdzane było :tongue4:

Opublikowano

Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni...

A skąd wiesz takie rzeczy ???

Opublikowano

Bez różnicy, ważne, że wiem, że sprawdzane było :tongue4:

jak dla mnie to Ty za dużo wiesz :gwizdanie:
Opublikowano

nie zaprzeczysz jednak że czegoś do ukrycia nie posiadasz...

np. płeć :polew:

Opublikowano

jak dla mnie to Ty za dużo wiesz :gwizdanie:

dokładnie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

pewnie od wujka GOOGLE

Opublikowano

Wiem jak wyglądają fora i co można widzieć jako admin i inni, którzy zostali do tego uprawnieni...

A skąd wiesz takie rzeczy ???

Ponieważ byłam moderatorem parę lat temu na takim malutkim forum dla parunastu osób :tongue4:

nie zaprzeczysz jednak że czegoś do ukrycia nie posiadasz...

np. płeć :polew:

O płci się już wypowiadałam. Poza tym dowiesz się na spocie i już :wink4:

Opublikowano

Ponieważ byłam moderatorem parę lat temu na takim malutkim forum dla parunastu osób

jasne a świnie latają
Opublikowano

Ponieważ byłam moderatorem parę lat temu na takim malutkim forum dla parunastu osób

jasne a świnie latają

Tak... i robię karierę hackerską :tongue4: Niecierpliwcze... poczekaj do spota :wink4:

:hi: wieczorem

:hi:

Opublikowano

Tak... i robię karierę hackerską :tongue4: Niecierpliwcze... poczekaj do spota

co to było za forum?