wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam Nawaliliście tego spamu ho ho.
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Witam Nawaliliście tego spamu ho ho. Walczymy o 700 stron
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 z ranka[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 09:39_________________________________________________ Panowie tak wygląda ten wtyk do kompa w LT35, da rada cuś z tym zrobić [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 09:42_________________________________________________ no wlasnie nie wiem ale isc muze wiec pewnie cos sie swieci ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 09:42_________________________________________________ no wlasnie nie wiem ale isc muze wiec pewnie cos sie swieci ja wiem co to za nagroda, właśnie wykonuję granitowe kostki pod twoją nagrodę, już zrobiłem 115szt a 90szt jest w przygotowaniu, jak co roku firma Teneco raczy Was takimi nagrodami za dobrą pracę ta kostka granitowa razem z tym czymś na niej kosztuje 200pln wolą Wam dać nagrodę byście reklamowali firmę Teneco, takim bzdetem, jak to dostaniesz to walnij fotkę No to właśnie chłopaka pocieszyłeś... On tu się cieszy, że nagrodę dostanie a Ty mu z liścia w twarz
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Panowie tak wygląda ten wtyk do kompa w LT35, da rada cuś z tym zrobić Wal do Roberta On pisał że jego kumpel ma taki kabel No to właśnie chłopaka pocieszyłeś... On tu się cieszy, że nagrodę dostanie a Ty mu z liścia w twarz Nokaut
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 tak na mily poczatek dnia....... ps: Andy gdzie dla mnie ta wroclawianka ktora miales przywieź z rana Heloł Herr Prezes pograles na PeeSie :?: masz jakies fajne wyscigowki :?:
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tak na mily poczatek dnia....... ps: Andy gdzie dla mnie ta wroclawianka ktora miales przywieź Na miły początek męskiego dnia... A Wrocławiankę zostawił dla siebie pewnie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Na miły początek męskiego dnia... no wiesz raczej nie wypada mi wrzucic tutaj fote jakiegos faceta
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Na miły początek męskiego dnia... no wiesz raczej nie wypada mi wrzucic tutaj fote jakiegos faceta Wiesz ja nie proszę o takową, ale tak szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy Poza tym, to dość dobijające kiedy widzę dziennie same d*py... albo w kompleksy można popaść albo w jeszcze większy wstręt... jako, że jestem typową heteroseksualną osobą
A-rek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Na miły początek męskiego dnia... no wiesz raczej nie wypada mi wrzucic tutaj fote jakiegos faceta Wiesz ja nie proszę o takową, ale tak szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy Poza tym, to dość dobijające kiedy widzę dziennie same d*py... albo w kompleksy można popaść albo w jeszcze większy wstręt... jako, że jestem typową heteroseksualną osobą 99% tutaj to faceci wiec raczej musisz sie przyzwyczaic ze dosc czesto beda tutaj takie fotki
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Na miły początek męskiego dnia... no wiesz raczej nie wypada mi wrzucic tutaj fote jakiegos faceta Wiesz ja nie proszę o takową, ale tak szczerze powiedziawszy nie widzę różnicy Poza tym, to dość dobijające kiedy widzę dziennie same d*py... albo w kompleksy można popaść albo w jeszcze większy wstręt... jako, że jestem typową heteroseksualną osobą 99% tutaj to faceci wiec raczej musisz sie przyzwyczaic ze dosc czesto beda tutaj takie fotki Przyzwyczaić, to już się przyzwyczaiłam, ale wstręt się tworzy mimowolnie
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 pograles na PeeSie :?: masz jakies fajne wyscigowki :?: :naughty Eee tam dopiero rozkminiam dziada, a gier nie mam tylko to co tam było. Wczoraj nie było czasu rozbierałem silnik z zięciem w jego autku no i moje przypuszczenia się sprawdziły - dziura w tłoku i to w benzynie Leon 1,4 16v Wilma specjalnie dla Ciebie i bez podejrzeń co do mojej osoby.
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 No i teraz rozumiem! Zamiast wstrętu chociaż się zawstydziłam! Hahahaha :D widzę, że się postarałeś Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi