Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny :notworthy: tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy :wink4:

a ten facet to tez w twojej firmie robi?

nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami :wink4:

Od razu widać jak Decks czyta forum... bo kiedyś rozmawiałam z Tobą o tym czym się zajmujesz :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny :notworthy: tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy :wink4:

nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami :wink4:

Od razu widać jak Decks czyta forum... bo kiedyś rozmawiałam z Tobą o tym czym się zajmujesz :gwizdanie:

ciekawe czy ze mną :tongue4:
Opublikowano

Tomek doj**ałeś Poźkowi :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

ciekawe czy ze mną :tongue4:

Grrr z Tobą :przebiegly: mam sklerozę, ale nie aż taką :cool1:

Opublikowano

widocznie masz sklerozę bo z tego co pamiętam to Angry tym też się zajmuje :gwizdanie:

Opublikowano

Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni :decayed::naughty:

grubas

ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem :embarrassed:

Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej :D

Wilma jestem ciekaw co Robert powie o Tobie :naughty:

04ribalka201277cm3.jpg

Opublikowano

widocznie masz sklerozę bo z tego co pamiętam to Angry tym też się zajmuje :gwizdanie:

No właśnie gdzie jest Angry :mysli: :mysli: :mysli:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:03_________________________________________________

04ribalka201277cm3.jpg

:wstydliwy:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Tomek dowaliłeś Poźkowi :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Ktoś musiał :decayed:

Opublikowano

Dobra idę pić browarki , później tu wpadnę :cool1:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:05_________________________________________________

Tomek dowaliłeś Poźkowi :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Ktoś musiał :decayed:

Z Ciebie taki Hardcore :naughty: :gwizdanie:

:good:

Opublikowano

Hum... no to teraz mi dałeś do myślenia... :mysli: :mysli: :mysli: oj oba nicki zaczynają się na "A" to jak Was pomyliłam, to to się zdarza przecież :gwizdanie: z góry przepraszam skoro tak :> jak nie Ty mi pokazywałeś onyx... to wtedy bankowo to musiał być on :gwizdanie: :gwizdanie:

Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni :decayed::naughty:

grubas

ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem :embarrassed:

Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej :D

Wilma jestem ciekaw co Robert powie o Tobie :naughty:

04ribalka201277cm3.jpg

Co on powie to powie... gorzej co ja mam do powiedzenia ---> :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

z tego co wiem to Angry kupił se Mazdę :polew:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________

z góry przepraszam skoro tak

wybaczam :wink4:
Opublikowano

Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor :sick3:

Opublikowano

Tomek a co Ty za rozklapiochy tu zapodajesz :sick3:

Opublikowano

Robert był milszy dla mnie! ;(

Fajna fotka

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Fajna fotka

On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso :baseball::vava:
Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Fajna fotka

On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso :baseball::vava:

Chyba ja się teraz zacznę bać przyjechać na tego spota :kox:

Opublikowano

Fajna fotka

a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane :kox:
Opublikowano

Fajna fotka

Bo jak Tobie się dostało od bałwanów... to mi tym bardziej się dostanie... ale :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

Ty sie sniegu najodł :?: