ROBERT Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane Ty sie sniegu najodł :?: Zbiera na kolejnego Bana
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane Ty sie sniegu najodł :?: Zbiera na kolejnego Bana
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane Ty sie sniegu najodł :?: Zbiera na kolejnego Bana No i se nagrabiłeś :gwizdanie: :gwizdanie: To może ja se daruję przyszły spot nie będę Wam przeszkadzać w :baseball:
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeden ban w tą jeden wewtą nie robi na mnie wrażenia
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeden ban w tą jeden wewtą nie robi na mnie wrażenia MMmm twardziel
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeden ban w tą jeden wewtą nie robi na mnie wrażenia Tylko na cholerę by Ci on był skoro możesz z nami tu siedzieć na rzyci (chyba tak to się pisze?) i gadać
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Nie być taki wrażliwy Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Robert był milszy dla mnie! ;( Fajna fotka :polew: :polew: On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso Chyba ja się teraz zacznę bać przyjechać na tego spota a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane A co z bałwanem przyjedziesz
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeden ban w tą jeden wewtą nie robi na mnie wrażenia MMmm twardziel no byłem dzisio na siłowni [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:41_________________________________________________ A co z bałwanem przyjedziesz nie zobaczę go na spocie
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:41_________________________________________________ A co z bałwanem przyjedziesz nie zobaczę go na spocie Panowie! Ja rozumiem, że z Was ten testosteron aż bucha, ale spokojniej trochę... Kobieta z Wami siedzi!!!
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie być taki wrażliwy :decayed Nie jestem wrażliwy tylko uczulony
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie być taki wrażliwy :decayed Nie jestem wrażliwy tylko uczulony Musisz się przygotować psychicznie na spota... bo nigdy nie wiadomo, co ujrzysz No chyba, że Cię serio nie będzie...
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie być taki wrażliwy :decayed Nie jestem wrażliwy tylko uczulony uciulony na co?
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie być taki wrażliwy :decayed Nie jestem wrażliwy tylko uczulony uciulony na co? Uczulony! Na moje kształty :naughty: :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie być taki wrażliwy :decayed Nie jestem wrażliwy tylko uczulony uciulony na co? Uczulony! Na moje kształty :naughty: :gwizdanie: że niby te z foty to zbliżone do Twoich
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie być taki wrażliwy :decayed Nie jestem wrażliwy tylko uczulony uciulony na co? Uczulony! Na moje kształty :naughty: :gwizdanie: że niby te z foty to zbliżone do Twoich A wiesz 100kg w tą czy w tamtą... kilka miseczek w tą czy w tamtą...
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 kochanego ciała nigdy za wiele ale co za dużo to niezdrowo, pono
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 kochanego ciała nigdy za wiele ale co za dużo to niezdrowo, pono no właśnie "ponoć"
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to jak z tą masą ? Kobiet się o takie rzeczy nie pyta Dowiesz się na spocie
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to jak z tą masą ? Kobiet się o takie rzeczy nie pyta kto pyta nie błądzi
Rekomendowane odpowiedzi