wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pracy czy myśli o stawianiu? :gwizdanie: Pracy Przepraszam ławicy
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Pracy czy myśli o stawianiu? :gwizdanie: Pracy Przepraszam ławicy No teraz to nawet mogę rzec "smacznego"
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 pracy,my na śląsku chętnie stawiamy ,lubimy się dobrze bawić, szybko nawiązujemy znajomości ,etc.,etc[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:38_________________________________________________dobra ,lecę , 3majcie się
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 pracy,my na śląsku chętnie stawiamy ,lubimy się dobrze bawić, szybko nawiązujemy znajomości ,etc.,etc Dokładnie, ale z Wawy tylko Wilma nie pije
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 przyjedzie,chwilę pobędzie i.......................... pozbędzie się złych nawyków :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 przyjedzie,chwilę pobędzie i.......................... pozbędzie się złych nawyków :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :good:
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 przyjedzie,chwilę pobędzie i.......................... pozbędzie się złych nawyków :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Mam zbyt silną wolę Nie dasz mi rady w tej kwestii... nawet jako Ślązak... nawet gdybyście wszyscy się starali naraz Dokładnie, ale z Wawy tylko Wilma nie pije Oj ja uważam to za całkiem pozytywną cechę pracy,my na śląsku chętnie stawiamy ,lubimy się dobrze bawić, szybko nawiązujemy znajomości ,etc.,etc[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:38_________________________________________________dobra ,lecę , 3majcie się A bez % nie da się dobrze bawić i szybko nawiązywać znajomości? :gwizdanie: Trzymaj się też
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 _________________________________________________ Ja też idę spać , narka
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 _________________________________________________ Ja też idę spać , narka Spać? o tej porze?
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wstaję o 5:00 a jestem niewyspany No toś dał pupy teraz ;(
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wstaję o 5:00 a jestem niewyspany No toś dał pupy teraz ;( Ja o 4,10 i ide spać 11,30 najwcześniej
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wstaję o 5:00 a jestem niewyspany No toś dał pupy teraz ;( Ja o 4,10 i ide spać 11,30 najwcześniej I znów Ci się chwali Robercik pił za dużo ostatnimi czasy i teraz... daje pupy :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wstaję o 5:00 a jestem niewyspany No toś dał pupy teraz ;( Ja o 4,10 i ide spać 11,30 najwcześniej I znów Ci się chwali Robercik pił za dużo ostatnimi czasy i teraz... daje pupy :gwizdanie: Bo u mnie występuje bezsenność starcza
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wstaję o 5:00 a jestem niewyspany No toś dał pupy teraz ;( Ja o 4,10 i ide spać 11,30 najwcześniej I znów Ci się chwali Robercik pił za dużo ostatnimi czasy i teraz... daje pupy :gwizdanie: Bo u mnie występuje bezsenność starcza Hahaha no teraz to wymyśliłeś nocny marek prędzej
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiem co piszę, ja zawsze miałem problemy z zasypianiem, a teraz to masakra.
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wiem co piszę, ja zawsze miałem problemy z zasypianiem, a teraz to masakra. Pewnie przepracowany jesteś. Ja to raczej zasypiam prawie, że od razu od pojawienia się w łóżku, ale ja raczej uwielbiam siedzieć po nocach... ale w dzień to ja uwielbiam odsypiać...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Okąpałem się i jeszcze z 15 minut posiedzę z Wami
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Okąpałem się i jeszcze z 15 minut posiedzę z Wami No masz farta :> a teraz wiesz co Cię czeka? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi