A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Taa tylko Arek lubi muzę ze skośnymi oczkami :gwizdanie: skąd to wiesz :?: Bo większość woli małe czarne niewywrotne :?:
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Taa tylko Arek lubi muzę ze skośnymi oczkami :gwizdanie: skąd to wiesz :?: Bo większość woli małe czarne niewywrotne :?: Kurde Wilma tyś jest facet skąd to wiesz ,spadłaś kiedyś :gwizdanie: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Taa tylko Arek lubi muzę ze skośnymi oczkami :gwizdanie: skąd to wiesz :?: Bo większość woli małe czarne niewywrotne :?: Kurde Wilma tyś jest facet skąd to wiesz ,spadłaś kiedyś :gwizdanie: :polew: :polew: Chyba za dużo z facetami przebywam...
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba za dużo z facetami przebywam... Taaa To się okaże, już niedługo
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Tez nie zajarzylem . Dla Ciebie całkowicie bezpodtekstowo. Większość z Was woli malutkie, kształtne, o ciemnych włosach, ciemnej karnacji panienki, które z łatwością sięgają do... i wygodnie się je obraca :gwizdanie: A najlepiej jak jest ich więcej niż jedna Chyba za dużo z facetami przebywam... :wink4 Taaa To się okaże, już niedługo Ty najpierw przyjedź a później pomyślimy co się okaże
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Tez nie zajarzylem . Po naszemu - Mała, czarna, pita, w łóźku
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Po naszemu - Mała, czarna, pita, w łóźku [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 10:37_________________________________________________ Ty najpierw przyjedź a później pomyślimy co się okaże :wink4 Bardzo bym chciał[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 10:37_________________________________________________ Większość z Was woli malutkie, kształtne, o ciemnych włosach, ciemnej karnacji panienki, które z łatwością sięgają do... i wygodnie się je obraca :gwizdanie: Kurde mam taką na codzień
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 10:37_________________________________________________ Większość z Was woli malutkie, kształtne, o ciemnych włosach, ciemnej karnacji panienki, które z łatwością sięgają do... i wygodnie się je obraca :gwizdanie: Kurde mam taką na codzień A co żona na to? :polew:
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 10:37_________________________________________________ Większość z Was woli malutkie, kształtne, o ciemnych włosach, ciemnej karnacji panienki, które z łatwością sięgają do... i wygodnie się je obraca :gwizdanie: Kurde mam taką na codzień A co żona na to? :polew: To właśnie ona, jak się nie obróci tak samo wygląda
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 10:37_________________________________________________ Większość z Was woli malutkie, kształtne, o ciemnych włosach, ciemnej karnacji panienki, które z łatwością sięgają do... i wygodnie się je obraca :gwizdanie: Kurde mam taką na codzień A co żona na to? :polew: To właśnie ona, jak się nie obróci tak samo wygląda O matko hahaha :polew: Tyś jest wariat
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wilma a możesz sie pochwalić co ty tam w Stolycy robisz :?:
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem Ciii boi się :polew:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wilma a możesz sie pochwalić co ty tam w Stolycy robisz :?: Jak chodzi o pracę, to już kiedyś mówiłam.. ale się nie pamięta widzę :gwizdanie: Wystawiam faktury, windykuję klientów, w ogóle utrzymuję kontakt z klientami i wykonuję inne pierdoły biurowe. PS: i siedzę tu z Wami
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 PS: i siedzę tu z Wami I to jest najważniejsze
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 PS: i siedzę tu z Wami I to jest najważniejsze Jak to nikomu nie przeszkadza, to pewnie, że tak :>
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem Sranie przycisło
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem Sranie przycisło Kolejne głębokie wyznanie dzisiejszego poranka... :gwizdanie: Strach się bać co będzie dalej
Rekomendowane odpowiedzi