wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak to nikomu nie przeszkadza, to pewnie, że tak :>: No wiesz H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem Sranie przycisło Nie ubiegło Ci [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:00_________________________________________________Prawo dżungli
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem No nie teraz przesadziłaś
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem Sranie przycisło Nie ubiegło Ci Na szczęście ni [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić Taaaa na pewno
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić Ja też lubię Panie, co lubią to drugie
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić Taaaa na pewno Śmiesz wątpić nikczemniku? [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić Ja też lubię Panie, co lubią to drugie Nie wątpię
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić Ja też lubię Panie, co lubią to drugie Nie wątpię To od dzisiaj się lubimy :decayed:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:06_________________________________________________ Chyba jeden z ulubionych, męskich tematów zaraz za seksem, autami, piłką nożną i alkoholem Albo w Waszym przypadku zamiast piłki nożnej żużel Lepsze to niż o tamponach i męskich członkach pitolić :gwizdanie: O wypraszam sobie! O tych pierwszych nie gadam, a o tych drugich nie ma co gadać tylko polubić Ja też lubię Panie, co lubią to drugie Nie wątpię To od dzisiaj się lubimy :decayed: To mnie wcześniej nie lubiłeś? Dzięki... zapamiętane Ci będzie.. na spocie się nie wypłacisz z grzechów! :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 To mnie wcześniej nie lubiłeś? Dzięki... zapamiętane Ci będzie.. na spocie się nie wypłacisz z grzechów! :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: No nie było okazji się polubić [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:34_________________________________________________Jak tam temperatura w Rybniku?? Bo u mnie +6C jak tak dalej będzie to w poniedziałek... :decayed:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 To mnie wcześniej nie lubiłeś? Dzięki... zapamiętane Ci będzie.. na spocie się nie wypłacisz z grzechów! :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: No nie było okazji się polubić Grabisz sobie nawet jako różowy! [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:34_________________________________________________Jak tam temperatura w Rybniku?? Bo u mnie +6C jak tak dalej będzie to w poniedziałek... :decayed: Ambitne A koleś jakie kocie ruchy ma... :polew:
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak tam temperatura w Rybniku?? Bo u mnie +6C jak tak dalej będzie to w poniedziałek... :decayed: Ambitne A koleś jakie kocie ruchy ma... :polew: Wilma Ty pewnie znowu nie wiesz o jakie osiemnastki chodzi :D[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 11:47_________________________________________________ :blink: Ogień
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak tam temperatura w Rybniku?? Bo u mnie +6C jak tak dalej będzie to w poniedziałek... :decayed: Ambitne A koleś jakie kocie ruchy ma... :polew: Wilma Ty pewnie znowu nie wiesz o jakie osiemnastki chodzi :D Przepraszam Cię bardzo, ale jakie "znowu"? 4 dziewczyny po 18 lat, które opisuje "Cztery kobiety, które wiele dla mnie znaczą" Lub podtekst ukryty dotyczący 4 x 18"
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak tam temperatura w Rybniku?? Bo u mnie +6C jak tak dalej będzie to w poniedziałek... :decayed: Ambitne A koleś jakie kocie ruchy ma... :polew: Wilma Ty pewnie znowu nie wiesz o jakie osiemnastki chodzi :D Przepraszam Cię bardzo, ale jakie "znowu"? 4 dziewczyny po 18 lat, które opisuje "Cztery kobiety, które wiele dla mnie znaczą" Lub podtekst ukryty dotyczący 4 x 18" Sprawdzam Cię Na blondynkę mi nie wyglądasz
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bo nią nie jestem skąd ja to wiedziałem :>
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Bo nią nie jestem skąd ja to wiedziałem :> Śląska intuicja
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 witojcie, spam nadrobiony 20 stron
Rekomendowane odpowiedzi