ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 narób się jebaj sie noooo... to mi się podoba
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem. Ty niezły perwer jesteś i tak ze wszystkimi na raz,toż to kazirodztwo w 4 to te 0,5 nie przyniesie zamierzonych efektów no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 to zmienia postać rzeczy no i otórz to nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem. Ty niezły perwer jesteś i tak ze wszystkimi na raz,toż to kazirodztwo w 4 to te 0,5 nie przyniesie zamierzonych efektów no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 to zmienia postać rzeczy a może oni te o,5 w zad od tej grubszej strony,zmrożone może ból w ten sposób łagodzą Andy twoje upodobania zostaw sobie dla siebie
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 widziałem podobną do Twojej z naklejką A4 klubu myślałem że to Ty Nie ma drugiej takiej
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Hammer to Ty byłeś wczoraj przed Żorami ok.16 z minutami? o 16ej z minutami to ja coś na wysokości Sosnowca byłem widziałem podobną do Twojej z naklejką A4 klubu myślałem że to Ty to zes teraz pocieszył H4mm3R'a
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 no i otórz to Wkręciłbym się też :tongue4:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie. z żoną, siostrą, szwagrem i ojcem. Ty niezły perwer jesteś i tak ze wszystkimi na raz,toż to kazirodztwo w 4 to te 0,5 nie przyniesie zamierzonych efektów no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 to zmienia postać rzeczy a może oni te o,5 w zad od tej grubszej strony,zmrożone może ból w ten sposób łagodzą Andy twoje upodobania zostaw sobie dla siebie On tu przedstawił niejedną fantazję... więc chyba po ptokach już
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 no chyba że każdy z rodzinki postawi po 0,5 no i otórz to Wkręciłbym się też :tongue4: ty sie lepiej kuruj bo wiesz ze L4 trzeba odrabiac
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 o 16ej z minutami to ja coś na wysokości Sosnowca byłem Tomek kaj się to też kręcisz po takich okolicach :thumbdown: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:33_________________________________________________ ty sie lepiej kuruj bo wiesz ze L4 trzeba odrabiac jaka wymówka ... nie to nie , sam se otworze PS. nie mam L4 już , od dwóch tygodni ciężko zapierdalam
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Robert... a Ty pamiętasz, to o czym miałeś pamiętać? [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:36_________________________________________________ Arek to co z tą flaszką? Same pijoczki...
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek to co z tą flaszką? Arek się wykręca [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:37_________________________________________________ Robert... a Ty pamiętasz, to o czym miałeś pamiętać?
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek to co z tą flaszką? Arek się wykręca nie lubi się dzielić, som se wychlo
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie lubi się dzielić, som se wychlo no
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Robert jak jest ułamana rurka sprysku w tyle,to może być mokra tapicerka od wew strony bagażnika,dodam że sprysk działa, a tapicera śmierdzi płynem i cała mokra [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:41_________________________________________________ nie lubi się dzielić, som se wychlo no jakiś chytry
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 jaka wymówka ... nie to nie , sam se otworze Arek to co z tą flaszką? ja ci jej nie dam to takiego uzytku o ktorym wczesniej wspomniales Robert jak jest ułamana rurka sprysku w tyle,to może być mokra tapicerka od wew strony bagażnika,dodam że sprysk działa, a tapicera śmierdzi płynem i cała mokra no oczywiscie. upss, sory ja nie mam na imie Robert
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Robert jak jest ułamana rurka sprysku w tyle,to może być mokra tapicerka od wew strony bagażnika,dodam że sprysk działa, a tapicera śmierdzi płynem i cała mokra a co ja jestem jakiś tapicer Jak przecieka to chyba jasne że może gdzieś sobie ściekać i może być mokro i czuć też będzie
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 panowie i pani jedno pytanko: w ameryce w czym wyraza sie wage towaru :?: wiem ze oznaczenie to "lbs" ale co to jest i ile to jest kg :?: wie moze ktos :?:
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 upss, sory ja nie mam na imie Robert gdzie sie wpierdalasz [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:46_________________________________________________ panowie i pani jedno pytanko: w ameryce w czym wyraza sie wage towaru :?: wiem ze oznaczenie to "lbs" ale co to jest i ile to jest kg :?: wie moze ktos :?: funt
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 panowie i pani jedno pytanko: w ameryce w czym wyraza sie wage towaru :?: wiem ze oznaczenie to "lbs" ale co to jest i ile to jest kg :?: wie moze ktos :?: Lbs to są funty Funt – pozaukładowa jednostka masy i ciężaru wywodząca się od rzymskiej libry. Miara funta była różna na przestrzeni wieków w różnych państwach, zwykle wynosiła pomiędzy 0,4 a 0,5 kilograma. Obecnie w państwach anglosaskich jest przyjęty międzynarodowy funt równy 0,453 592 37 kg. Stosowany jest skrót lb (od libra, liczba mnoga w jęz. angielskim: lbs). * funt brytyjski (avoirdupois, powszechnie używany np. w USA), ang. pound: 1 lb = 0,453 592 37 kg = 16 oz (uncji) = 7000 granów (ziaren) 1 kilogram = 2,204 62 funtów
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Funt_%28masa%29 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 16:48_________________________________________________ panowie i pani jedno pytanko: w ameryce w czym wyraza sie wage towaru :?: wiem ze oznaczenie to "lbs" ale co to jest i ile to jest kg :?: wie moze ktos :?: Lbs to są funty Funt – pozaukładowa jednostka masy i ciężaru wywodząca się od rzymskiej libry. Miara funta była różna na przestrzeni wieków w różnych państwach, zwykle wynosiła pomiędzy 0,4 a 0,5 kilograma. Obecnie w państwach anglosaskich jest przyjęty międzynarodowy funt równy 0,453 592 37 kg. Stosowany jest skrót lb (od libra, liczba mnoga w jęz. angielskim: lbs). * funt brytyjski (avoirdupois, powszechnie używany np. w USA), ang. pound: 1 lb = 0,453 592 37 kg = 16 oz (uncji) = 7000 granów (ziaren) 1 kilogram = 2,204 62 funtów :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi