Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 z wieczora [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:22_________________________________________________ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: to dla Nas No a dla kogóż by innego
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dla szatanów odpowiednia strona.... wiec niech sie Andy nia nacieszy...... :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No a dla kogóż by innego konkretnie dla Cię
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No a dla kogóż by innego konkretnie dla Cię Ja tu się czuję najbardziej niewinna :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 wiec niech sie Andy nia nacieszy a Ty nie zagaduj tylko kopsni się młody po to flachę i mroź
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a Ty nie zagaduj tylko kopsni się młody po to flachę i mroź :gwizdanie: PS. Andrzej naucz w końcu się cytować
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja tu się czuję najbardziej niewinna to idź się okąp[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:27_________________________________________________ a Ty nie zagaduj tylko kopsni się młody po to flachę i mroź :gwizdanie: PS. Andrzej naucz w końcu się cytować nigdy się tego nie naucza jak mi nie pokożesz
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a Ty nie zagaduj tylko kopsni się młody po to flachę i mroź :gwizdanie: PS. Andrzej naucz w końcu się cytować To mu ciężko wychodzi... :gwizdanie: Ja tu się czuję najbardziej niewinna to idź się okąp A najlepiej mu wychodzi zasługiwanie na :bicz3: :bicz3: :bicz3:
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Andy jak sie nie nauczysz pożądnie cytować to do mnie przez Pan prosze :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A najlepiej mu wychodzi zasługiwanie na Ty masz trochę skrzywioną psychę z tym biciem :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:29_________________________________________________ Andy jak sie nie nauczysz pożądnie cytować to do mnie przez Pan prosze :gwizdanie: :takiego: :takiego: :takiego:
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Hammer to Ty byłeś wczoraj przed Żorami ok.16 z minutami? o 16ej z minutami to ja coś na wysokości Sosnowca byłem widziałem podobną do Twojej z naklejką A4 klubu myślałem że to Ty Ja nie mam naklejek o 16ej z minutami to ja coś na wysokości Sosnowca byłem Tomek kaj się to też kręcisz po takich okolicach :thumbdown: Do Częstochowy jechałem
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dobra nadrobiłem ,tu coś ode mnie ............... Tez nie zajarzylem . Po naszemu - Mała, czarna, pita, w łóźku Aaaa,Bóg zapłać . H4mm3R kajś mi uciekl jak ci PW wyslalem Od Tomka zawsze szczerze się usłyszy :polew: Sprawdzam Cię Na blondynkę mi nie wyglądasz Tu bym się zastanowił czytałem że nie powinna latać gdyż to objaw ułamania W [b6] kręci się z wycieraczką ... żeby w [b5] było inaczej ... możliwe Jest inaczej Arek a u Ciebie jak jest z tym spryskiem nie obserwowalem go ale raczej rusza sie razem z wycieraczka Raczej nie A najlepiej mu wychodzi zasługiwanie na Ty masz trochę skrzywioną psychę z tym biciem :gwizdanie:[br] Chyba to lubi :> :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Aleś zacytował , Andy ucz się :gwizdanie: ... podwójnie ale ogółem
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Artur... coś Ci ciężko to cytowanie wychodzi... Męczysz się z tym strasznie zanim napiszesz swoją wypowiedź podomykaj wszystkie cytaty znajdujące się nad Twoją wypowiedzią [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:45_________________________________________________Albo i to przed Andy'ego... tak źle i tak niedobrze [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:45_________________________________________________ Sprawdzam Cię Na blondynkę mi nie wyglądasz Tu bym się zastanowił Nie cwaniacz
Rekomendowane odpowiedzi