ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja pier***e :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 23:43_________________________________________________Ja też spadam Narta wszystkim
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja braki?! Radzę sobie! Bo muszę! ;( ;( ;( Ja pier***e [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 23:40_________________________________________________ Spadam spać ,a Wy bawcie się dobrze Ja spać :gwizdanie: ... chyba :sexinbed: Nara Głupi nara[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 23:41_________________________________________________Ja też spadam narka Wilma erotycznych snów :gwizdanie: Nie mogę erotycznych, bo człek się męczy potem... sam... Celibat jakiś Śpij dobrze... chociaż Ty się wybaw :> A Robert tylko człowiekowi smaka robi ;(
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A Robert tylko człowiekowi smaka robi ;( Ja ? Czym ? Tym filmem ? :gwizdanie: Nara
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 A Robert tylko człowiekowi smaka robi ;( Ja ? Czym ? Tym filmem ? :gwizdanie: Nara Nieee, tym czym będziesz zaraz się zajmować i nie mam na myśli spania Śpij dobrze
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 z samego rana ledwo żyje.. żeby człek o takich porach w weekend musiał być na nogach
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 ladna zabaweczka http://moto.allegro.pl/nissan-200sx-s14a-350km-drift-i1399255179.html
andy_sky Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ladna zabaweczka http://moto.allegro.pl/nissan-200sx-s14a-350km-drift-i1399255179.html moim 2 autem zaraz po scirocco miał być właśnie ten model,ale niestety ojciec postanowił zmienić autko i grzechem było go nie wziąść
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Andy miales Scirocco :?: jaki rok, jaki motor :?: ja jestem zakochany w tym nowym Scirocco jesieniom mialem przyjemnosc takim pojezdzic z silnikiem 1.4 TFSi i jeszcze w bialym kolorze, moje marzenie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 09:47_________________________________________________
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 ja jestem zakochany w tym nowym Scirocco jesieniom mialem przyjemnosc takim pojezdzic z silnikiem 1.4 TFSi i jeszcze w bialym kolorze, moje marzenie [br] W czwartek w nocy goniłem takiego czarnego na SR po Wodzisławiu i mi nie uciekł
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 W czwartek w nocy goniłem takiego czarnego na SR po Wodzisławiu i mi nie uciekł domyslam sie ktory to, jezdzi nim taki mlodzieniaszek w naszym wieku
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 W czwartek w nocy goniłem takiego czarnego na SR po Wodzisławiu i mi nie uciekł domyslam sie ktory to, jezdzi nim taki mlodzieniaszek w naszym wieku Jakiś taki typ w okularach.... też tym popierdalał :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Andy miales Scirocco :?: jaki rok, jaki motor :?: ja jestem zakochany w tym nowym Scirocco jesieniom mialem przyjemnosc takim pojezdzic z silnikiem 1.4 TFSi i jeszcze w bialym kolorze, moje marzenie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 09:47_________________________________________________ tak miałem 1986r 1.8 115HP to była moja ulubiona zabawka sorry za jakość zdjęć ale to było w 1995r nie było ap. cyfrowych a ja nie mam scanera
andy_sky Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Andy niezla furka żałuję że go sprzedałem miał obniżone zawieszenie, sportowy układ wydechowy i takie tam udziwnienia w tych latach nie było dużego pola do popisu, ale kochałem go na zabój, jak go sprzedawałem to się poryczałem jak dzidziuś ;(
A-rek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2011 ja tez żałuje każdych swoich sprzedanych samochodów bo każdy był zmodyfikowany przeze mnie i wkładałem do nich dużo serca i $ ;(
Rekomendowane odpowiedzi