ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Laptop bez myszy to jest porażka Tak samo jak tel. dotykowy :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:46_________________________________________________ No patrz a jednak Wiesiek - skleroza nie boli :gwizdanie: zresztą w Twoim wieku (emeryckim) to wybaczalne :gwizdanie: :kox: :tongue4: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:48_________________________________________________dobra ida umyć rowa , bo trza na urodziny iść
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Laptop bez myszy to jest porażka Tak samo jak tel. dotykowy :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:46_________________________________________________ No patrz a jednak Wiesiek - skleroza nie boli :gwizdanie: zresztą w Twoim wieku (emeryckim) to wybaczalne :gwizdanie: :kox: :tongue4: Pkt.1 Pkt2
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 tutaj nie zrozumiałeś , to Wiesiek napisał że Miron zbiera na BT :gwizdanie: źle zrozumiałem [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:51_________________________________________________ Laptop bez myszy to jest porażka Tak samo jak tel. dotykowy :wallbash: :wallbash: było już o tym :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 tutaj nie zrozumiałeś , to Wiesiek napisał że Miron zbiera na BT :gwizdanie: źle zrozumiałem Nic sie nie przejmuj
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pkt.1 Pkt2 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:58_________________________________________________Moja je w łazience , musza chwilka poczekać bo jedzie z suszarą [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:59_________________________________________________ było już o tym :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Spoko Ale musza Ci przyznać że mosz cierpliwość :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A-rek u mnie tak szło A - przycisk z lewej strony B - przycisk z prawej strony 1. Wyłączyć zapłon 2. Przy wciśniętym przycisku B WŁĄCZYĆ zapłon - na wyświetlaczu pojawi się: "service OEL" 3. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service OEL" zmieni się na "service ---" 4. Przez ponowne naciśnięcie przycisku B - na wyświetlaczu pojawi się: "service INSP" 5. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service INSP" zmieni się na "service ---"
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A .. no i już mom moja kochano myszka teraz moga jechać z tym koksym :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 było już o tym :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Spoko Ale musza Ci przyznać ale masz cierpliwość :gwizdanie: Też się kiedyś skończy :polew: :polew:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A-rek u mnie tak szło A - przycisk z lewej strony B - przycisk z prawej strony 1. Wyłączyć zapłon 2. Przy wciśniętym przycisku B WŁĄCZYĆ zapłon - na wyświetlaczu pojawi się: "service OEL" 3. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service OEL" zmieni się na "service ---" 4. Przez ponowne naciśnięcie przycisku B - na wyświetlaczu pojawi się: "service INSP" 5. Przycisk A pociągnąć do siebie i przytrzymać aż napis "service INSP" zmieni się na "service ---" I tak najlepiej VAG'iem , ja zawsze po kupnie auta i wymianie oliwy , filtrów najpierw zmieniam z LL na normalny tryb [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:02_________________________________________________ Też się kiedyś skończy :polew: :polew: Ja bym taki tel. po dwóch godz. rozp@#$dolił [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:03_________________________________________________ A tak odnośnie BT , może Arek wyrezał by nam jakieś fajne koszulki
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja bym taki tel. po dwóch godz. rozp@#$dolił Zakład o ....
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja bym taki tel. po dwóch godz. rozp@#$dolił Zakład o .... Dobra dasz mi Twój tel. jak go nie rozpieprzę po dwóch godz. stawiam flachę , jak rozpieprzę w drobny mak to Ty stawiasz gwarantuję Ci że wtopisz :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A tak odnośnie BT , może Arek wyrezał by nam jakieś fajne koszulki KRUPNIK BATALION
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 KRUPNIK BATALION oooo... :oklaski: :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:08_________________________________________________Dobra ide się kąpać
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja bym taki tel. po dwóch godz. rozp@#$dolił Zakład o .... Dobra dasz mi Twój tel. jak go nie rozpieprzę po dwóch godz. stawiam flachę , jak rozpieprzę w drobny mak to Ty stawiasz gwarantuję Ci że wtopisz :gwizdanie: Pod zastaw B6 niech stracę :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 A tak odnośnie BT , może Arek wyrezał by nam jakieś fajne koszulki KRUPNIK BATALION i na każdej jeszcze nick A dla Pozka dopisek gorol
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Bez śmiechów :gwizdanie: przecież jestem k.... poważny jak nigdy dotąd :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 q***wa ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy jak nie mam takiej :wallbash: zaraz laptop poleci prosto do śniegu q2 marudzisz jak baba w ciąży zaroz Ci jako mysz przywieza...[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 16:44_________________________________________________ A tak odnośnie BT , może Arek wyrezał by nam jakieś fajne koszulki Po co rezać jak można fajne kupić http://allegro.pl/stroj-borata-borat-mankini-super-na-prezent-expres-i1394182332.html
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 na dole stronki .... http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t178458.0.html;new;topicseen#new
Rekomendowane odpowiedzi