ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 To ja wam teraz cos powiem I to jaka fajna kobieta że lubi posiedzieć na forum i pogadać z hanysami :> zdziwicie się :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________ a gdzie ogólnie reszta się podziała pewnie wszyscy piją a w szczególności Robert :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ty już czasem lepiej zamilcz Ty lepiej pamiętaj.... o tym o czym miałeś pamiętać... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ty już czasem lepiej zamilcz Ty lepiej pamiętaj.... o tym o czym miałeś pamiętać... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________Teraz dopiero mi się język rozplątał
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:23_________________________________________________Teraz dopiero mi się język rozplątał Pokaż to ocenię I gadaj co miałeś :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pokaż to ocenię .... I gadaj co miałeś :gwizdanie: Miałem .... "wizję" ... wiem kim jesteś :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pokaż to ocenię .... I gadaj co miałeś :gwizdanie: Miałem "wizję" ... wiem kim jesteś :gwizdanie: Ummm... język wydaje się być w dobrej kondycji... choć coś ostatnio widać rozleniwił się strasznie :D Za wróżkę powinieneś robić coś mi się wydaje
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Za wróżkę powinieneś robić coś mi się wydaje Noooo.... za jasnowidza
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Za wróżkę powinieneś robić coś mi się wydaje Noooo.... za jasnowidza Wróżka lepiej brzmi... Mogę Ci kulę kupić kryształową
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mogę Ci kulki pomietolić Oo to się nazywa krętacz a nie wróżka! :bicz3: :bicz3: :bicz3:
blant88 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Robercie nie denerwuj się tak :decayed:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ooo ... i jest "syn marnotrawny" Daniel (dla kumpli Jack) [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:38_________________________________________________ Robercie nie denerwuj się tak :decayed: Wiesz że to (nie są) żarty przecież
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no Witam cię i jak tam żyjesz :?: dobrze i dziękuję , a jak Ty :?: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:41_________________________________________________ skrab co tak patrzysz :mysli:
blant88 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 a dobrze poczytaj spam to sie dowiesz haha.. :polew: :polew: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:42_________________________________________________siedze popijam piwko i moja mnie pogania :> egzaminy zaliczone więc mam dziś dobry humor
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 siedze popijam piwko i moja mnie pogania :> egzaminy zaliczone więc mam dziś dobry humor GRATKI :oklaski:
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no Witam cię i jak tam żyjesz :?: dobrze i dziękuję , a jak Ty :?: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:41_________________________________________________ skrab co tak patrzysz :mysli: Już po imprezie jesteś? A co do kolegi co zagląda, no cóż... o kobietach se lubi pogadać to zagląda [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:47_________________________________________________I mi pouciekały chłopy ;(
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Już po imprezie jesteś? Po jakiej imprezie A co do kolegi co zagląda, no cóż... o kobietach se lubi pogadać to zagląda Znam go (wirtualnie) [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:49_________________________________________________ I mi pouciekały chłopy ;( Te dej se pozór
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Już po imprezie jesteś? Po jakiej imprezie A co do kolegi co zagląda, no cóż... o kobietach se lubi pogadać to zagląda Znam go (wirtualnie) [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:49_________________________________________________ I mi pouciekały chłopy ;( Te dej se pozór No coś tam pisałeś, że urodziny teściowej czy cuś. I jak byłbyś łaskaw wyjaśnić coś napisał jako ostatnie zdanie... :mysli:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________ my som cały czos Ta teraz to ja wiem :>
Rekomendowane odpowiedzi