H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 To ja jestem widać strachodupek... Zaroz byś miała te stringi posrane :gwizdanie: :kox: :kox: :polew: :polew: Jako to? A co ni Ja ja :decayed:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja Ci mówiłam, że ja w to wróżenie coś nie wierzę :gwizdanie: Ale znak zodiaku możesz podać posprawdzamy jakiegoś Twojego tarota , coś za wróżbita jest Ja nie mam znaku zodiaku , ja się po prostu nie urodziłem
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja Ci mówiłam, że ja w to wróżenie coś nie wierzę :gwizdanie: Ale znak zodiaku możesz podać posprawdzamy jakiegoś Twojego tarota , coś za wróżbita jest Ja nie mam znaku zodiaku , ja się po prostu nie urodziłem Przeca Twój znak zodiaku to osioł
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ja Ci mówiłam, że ja w to wróżenie coś nie wierzę :gwizdanie: Ale znak zodiaku możesz podać posprawdzamy jakiegoś Twojego tarota , coś za wróżbita jest Ja nie mam znaku zodiaku , ja się po prostu nie urodziłem No tak, po pijaku to Wy wszyscy wróżki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jaja Nom właśnie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________ No tak, po pijaku to Wy wszyscy wróżki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jesteś pijana coś mi tu zalatuje brynym [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:21_________________________________________________ Przeca Twój znak zodiaku to osioł Blisko ... blisko :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________ No tak, po pijaku to Wy wszyscy wróżki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Jesteś pijana coś mi tu zalatuje brynym O tak.... pijana... powietrzem W sumie po 4h snu, to mogę być jak pijana
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Bawcie się dobrze, ja ide na film paps
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 W sumie po 4h snu, to mogę być jak pijana Ja wiele razy chodzę spać o pierwszej , a wstaję o piątej Zresztą b. często tak jest [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:25_________________________________________________ Bawcie się dobrze, ja ide na film paps Jaki :?: :?: :?:
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Bawcie się dobrze, ja ide na film paps To też się baw dobrze W sumie po 4h snu, to mogę być jak pijana Ja wiele razy chodzę spać o pierwszej , a wstaję o piątej Zresztą b. często tak jest Ale ja straszny śpioch jestem... ja mogę w nocy nie spać, ale w dzień odespać baaaardzo chętnie... Albo nawet jak nie spać to chociaż się w łóżku powylegiwać energii nabrać... a nie na nogach tyle godzin. Ale forum jest... trzeba nadrabiać dzienny "limit"
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale leżysz i piszesz Ja też śpioch jestem , jak mam wolne to pośpię i do 12:00 a nawet dłużej
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale leżysz i piszesz Ja też śpioch jestem , jak mam wolne to pośpię i do 12:00 a nawet dłużej Ta w łóżku piszę... ja mam stacjonarny a nie laptopa. Z resztą nie lubię laptopów... w pracy może być ale w domu, to ja wolę normalnego PC. Ale Ty po tych 4h snu jak skowronek a ja jak zombie
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale Ty po tych 4h snu jak skowronek a ja jak zombie Taaa.... ja wyglądam jakbym wcale nie wyglądał
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale Ty po tych 4h snu jak skowronek a ja jak zombie Taaa.... ja wyglądam jakbym wcale nie wyglądał Eee tam ja w takie kity nie wierzę
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Eee tam ja w takie kity nie wierzę [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:37_________________________________________________ida
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Fuj.... To ja z psem lecę afk [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 22:40_________________________________________________I co jest tu ktoś ?
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jestem juuuuż co to masz za psiaka ?
Wilma Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Jestem juuuuż co to masz za psiaka ? Kundelek, ale najukochańsza psinka na świecie
ROBERT Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Kundelek, ale najukochańsza psinka na świecie Aaaa... taki "krojcok" I jest Wiesiu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi