ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 co by my go nie musieli kłaść z Marzeną do łóżka ,a na drugi dzień o tym mu opowiadać :> Przecież wiesz że ja nie pijący
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 cosik mi sie wydaje ,ze sie nabombimy wszyscy
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 co by my go nie musieli kłaść z Marzeną do łóżka ,a na drugi dzień o tym mu opowiadać :> Aż tak źle to z nim chyba nie jest... chyba :gwizdanie: co by my go nie musieli kłaść z Marzeną do łóżka ,a na drugi dzień o tym mu opowiadać :> Przecież wiesz że ja nie pijący To Ci dopiero nowość!
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 cosik mi sie wydaje ,ze sie nabombimy wszyscy no i nikt nie będzie pamiętał z kim , kiedy i jak poszedł spać :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Przecież wiesz że ja nie pijący ja tez tylko degustuje
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 takie kocury jak Wy od 4 już lat przynoszą wódkę starszyźnie klubowej, tj. klubowiczom i VIPom... nie widzę powodu aby w tym roku miało być inaczej :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Hahaha jakie mniemanie Biedne koteczki z nas :gwizdanie: kocurki pokażą gdzie mają pazurki :naughty:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 no i nikt nie będzie pamiętał z kim , kiedy i jak poszedł spać :gwizdanie: daj Ci Boże żeby była taka jednomyślność :>
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To widać, że chyba tylko ja tu piję na umór takie kocury jak Wy od 4 już lat przynoszą wódkę starszyźnie klubowej, tj. klubowiczom i VIPom... nie widzę powodu aby w tym roku miało być inaczej :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Hahaha jakie mniemanie Biedne koteczki z nas :gwizdanie: kocurki pokażą gdzie mają pazurki :naughty: Chyba muszę je bardziej zapuścić, bo na razie, to jeszcze nie to.... nie do tego no i nikt nie będzie pamiętał z kim , kiedy i jak poszedł spać :gwizdanie: daj Ci Boże żeby była taka jednomyślność :>
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zapodałem w wątku BT temat "Krupnika" ale barany nawet nie wiedzą co to jest , myślą ze to zupa :wallbash:
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie rób scen :>[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 23:28_________________________________________________ zapodałem w wątku BT temat "Krupnika" ale barany nawet nie wiedzą co to jest , myślą ze to zupa :wallbash: gorole :>
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zapodałem w wątku BT temat "Krupnika" ale barany nawet nie wiedzą co to jest , myślą ze to zupa :wallbash: No ja początkowo, to sama się zastanawiałam... dopóki nie padły odpowiednie hasła... Pora wybaczyć gorolkom nie rób scen :> To tylko... zszokowany ryjek Strach się bać tylko co wy kombinujecie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 gorole :> mało powiedziane , nie znają się "na rzeczy" :gwizdanie:
badboy Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zapodałem w wątku BT temat "Krupnika" ale barany nawet nie wiedzą co to jest , myślą ze to zupa :wallbash: No ja początkowo, to sama się zastanawiałam... dopóki nie padły odpowiednie hasła... Pora wybaczyć gorolkom nie rób scen :> To tylko... zszokowany ryjek Strach się bać tylko co wy kombinujecie :gwizdanie: poświęca sie i im zrobia dymfer zupy i niech chlaszczą
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 my nic To tylko... zszokowany ryjek Strach się bać tylko co wy kombinujecie :gwizdanie: my nic
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 my nic dokładnie , ciekawe co Ty kombinujesz M. :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pany dzięki za spontan i idę dotrzymać mojej towarzystwa bo przecież obiecałem. Poziek to się ode mnie na pewno napił, mogę mu polać ale nie wiem czy wytrzyma. Napisałem co oni jedza na ogólnym. Spadam narka dobrej nocki
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Pany dzięki za spontan i idę dotrzymać mojej towarzystwa bo przecież obiecałem. Poziek to się ode mnie na pewno napił, mogę mu polać ale nie wiem czy wytrzyma. Napisałem co oni jedza na ogólnym. Spadam narka dobrej nocki THX
Wilma Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zapodałem w wątku BT temat "Krupnika" ale barany nawet nie wiedzą co to jest , myślą ze to zupa :wallbash: No ja początkowo, to sama się zastanawiałam... dopóki nie padły odpowiednie hasła... Pora wybaczyć gorolkom nie rób scen :> To tylko... zszokowany ryjek Strach się bać tylko co wy kombinujecie :gwizdanie: poświęca sie i im zrobia dymfer zupy i niech chlaszczą hahahaha no to mi też powinieneś... bo ja na samiutkim początku też nie wiedziałam... my nic dokładnie , ciekawe co Ty kombinujesz M. :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: Wy nic... i kto w to uwierzy? :gwizdanie: A czy ja kiedykolwiek coś kombinowałam? Pany dzięki za spontan i idę dotrzymać mojej towarzystwa bo przecież obiecałem. Poziek to się ode mnie na pewno napił, mogę mu polać ale nie wiem czy wytrzyma. Napisałem co oni jedza na ogólnym. Spadam narka dobrej nocki Bawcie się dobrze
Arturoo Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Spadam narka dobrej nocki pojad ,popił teraz idzie ........ do pieca przyłożyć
Rekomendowane odpowiedzi