A-rek Opublikowano 28 Września 2010 Autor Opublikowano 28 Września 2010 ale jak na razie auta nie mam, goście mi go nie przywieźli i jak będą chcieli przywieźć ją jutro to albo spuszczą z ceny albo ja biorę zaliczkę x3 i mam ich w pupie. to ty jej sam nie odbierasz :?: a jak cos z niej wymontowuja i przywioza ci niekompletna :?:
andy_sky Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Wiesiek gratuluję fajny gnojok a z tą etką lipa nie mam jednak E,jak możesz coś z tym zrobić to będę dźwięczny Dzięki z etką myślę że się da, a nie masz czasem napędu optycznego jako E, jeżeli tak to spróbuj odpalić z płytki. no właśnie mam optyczny E ale tak jak mowiłeś odpalam i wyskakuje to samo co u Arka na dysku E:<50MB
ROBERT Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to ty jej sam nie odbierasz :?: a jak cos z niej wymontowuja i przywioza ci niekompletna :?: Dokładnie , czemu jej już wczoraj nie brałeś ? Teraz nie wiadomo "co z nią robią" ( "nie chcę krakać" ) Mi osobiście taki typ "transakcji" się nie podoba
andy_sky Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 a zaliczke juz wplacil? przeca pisał
decks88 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 nie chcialbym byc zlym prorokiem ale kiedys rodzice z zamiarem zakupu samochodu dali zaliczke po czym sprzedawca jak i samochod ulotnili sie no ale mam nadzieje ze w tej sprawie wszystko bedzie dobrze
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Byłem w komisie i tam spisaliśmy umowę o zadatku (wg. przepisów mogę żądać zwrotu 200%), prawdopodobnie jutro rano podjadę i odbiorę kasę.
andy_sky Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Byłem w komisie i tam spisaliśmy umowę o zadatku (wg. przepisów mogę żądać zwrotu 200%), prawdopodobnie jutro rano podjadę i odbiorę kasę. jeśli spisałeś w umowie zadatek to się zgodzę możesz odstąpoić od umowy i żądać dwukrotnej sumy natomiast jeśli napisane jest zaliczka to możesz zapomnieć
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Wiem, jest napisane zadatek i data zakończenia transakcji w dniu dzisiejszym.
andy_sky Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no to git jak dużo dałeś to możesz się cieszyć może starczy na B6
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no to git jak dużo dałeś to możesz się cieszyć może starczy na B6
andy_sky Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 to co szukać B6 widziałem dzisiaj w komisie na przeciw KIA
wiesiek3d Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Synek ją oglądał szmelc. Ide spać narka do jutra.
wiesiek3d Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Już jest. Stoi na dworze idę ją pogłaskać.
decks88 Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 jeszcze raz gratulacje Arek czy to czasem nie Ty jechales dzis rudzka?
Rekomendowane odpowiedzi