stanley Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 więcej optymizmu postaram sie :> jak tam w nowej pracy :?: gdzie to wkoncu sie "osiedliles" :?: :> narazie jeżdzę do Tychów :gwizdanie: w nowej robocie, jak to w nowej robocie - aklimatyzacja, poznaję nowe koleżanki
A-rek Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 więcej optymizmu postaram sie :> jak tam w nowej pracy :?: gdzie to wkoncu sie "osiedliles" :?: :> narazie jeżdzę do Tychów :gwizdanie: w nowej robocie, jak to w nowej robocie - aklimatyzacja, poznaję nowe koleżanki to juz wiem co na jutro Kedziorowi zalatwiles wszystkim Wiesiek jak tam avancik :?:
seves Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 witam sie Arek przy tej pogodzie to raz dwa Ci w robocie minie
A-rek Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 witam sie Arek przy tej pogodzie to raz dwa Ci w robocie minie no mam nadzieje, ja robie na dworze (mozna tak powiedziec) wiec przede mna pol roku w czapce na glowie
seves Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 witam sie Arek przy tej pogodzie to raz dwa Ci w robocie minie no mam nadzieje, ja robie na dworze (mozna tak powiedziec) wiec przede mna pol roku w czapce na glowie o kur to w takim razie moze Ci wcale tak predko nie minie no to suchego i cieplego popoludnia
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Siemanko A ten avant w pierwszym poście dalej jest Będzie dziś ktoś u nas :?:
ROBERT Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 po robocie ... weekend A ten avant w pierwszym poście dalej jest Który bo nie kumam :?: Będzie dziś ktoś u nas :?: Mój stary ma dziś urodziny
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 A ten avant w pierwszym poście dalej jest Który bo nie kumam :?: Ze zdjęcia, Arek wie o co biega Mój stary ma dziś urodziny Zawsze coś :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Zawsze coś :gwizdanie: Wiem, wiem ,że to wygląda jakbym nie chciał do Was przyjechać ale tak nie jest , niestety tak jak piszesz " zawsze coś " Serio mój stary ma urodziny pierwszego października (a moja żona trzeciego)
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Zawsze coś :gwizdanie: Wiem, wiem ,że to wygląda jakbym nie chciał do Was przyjechać ale tak nie jest , niestety tak jak piszesz " zawsze coś " jak nie wpadniesz do końca miesiąca to Cię przyjadę zlinczować
ROBERT Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 jak nie wpadniesz do końca miesiąca to Cię przyjadę zlinczować ok wpadnę może w przyszłym tygodniu ( dogadam się jeszcze z Arkiem czy jedzie ) no chyba że znów mi coś k**wa wyskoczy
Guregoru Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 jak nie wpadniesz do końca miesiąca to Cię przyjadę zlinczować ok wpadnę może w przyszłym tygodniu ( dogadam się jeszcze z Arkiem czy jedzie ) no chyba że znów mi coś ku***a wyskoczy
ROBERT Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Co nie wierzysz :?: Za tydzień będę i nie ma c**ja we wsi
badboy Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 ja mam nadzieję że będę za tydzień już zawirusowany. przepływomierz wymieniony, dolot uszczelniony. mam nadzieję że wizyta z Panem A. 9 października tym razem będzie udana
seves Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 po robocie ... weekend A ten avant w pierwszym poście dalej jest Który bo nie kumam :?: kiedys podobno ktos cos mowil ze ta b8 u gory zniknie a na jej miejsce wpadnie jakis sedanik :> [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 18:40_________________________________________________ ja mam nadzieję że będę za tydzień już zawirusowany. przepływomierz wymieniony, dolot uszczelniony. mam nadzieję że wizyta z Panem A. 9 października tym razem będzie udana wlasnie bo badboy Ty juz miales byc na wirusku, ale to w sumie nieduzo Ci tam Ali znalazl a nie dziwie Ci sie ze Ci sie spieszy bo zima idzie
blant88 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a co wy macie do tego 1 posta :?:, avant jest śliczny i nie zmienię go bo to ja robiłem no chyba że większość ludzi powie żeby to zmienić to zmienię na inną :gwizdanie: w ostateczności
seves Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a co wy macie do tego 1 posta :?:, avant jest śliczny i nie zmienię go bo to ja robiłem no chyba że większość ludzi powie żeby to zmienić to zmienię na inną :gwizdanie: w ostateczności ja tam myslalem ze to po prostu sobie taki zart byl :gwizdanie:
blant88 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a co wy macie do tego 1 posta :?:, avant jest śliczny i nie zmienię go bo to ja robiłem no chyba że większość ludzi powie żeby to zmienić to zmienię na inną :gwizdanie: w ostateczności ja tam myslalem ze to po prostu sobie taki zart byl :gwizdanie: i tak go nie zmienie avanty są
seves Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a co wy macie do tego 1 posta :?:, avant jest śliczny i nie zmienię go bo to ja robiłem no chyba że większość ludzi powie żeby to zmienić to zmienię na inną :gwizdanie: w ostateczności ja tam myslalem ze to po prostu sobie taki zart byl :gwizdanie: i tak go nie zmienie avanty są hehe
Rekomendowane odpowiedzi