Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Żal mi ludzi wiesz... te ostatnie sekundy życia...mieć pełną świadomość tego co się stanie... jakoś tak nie umiem tego olać. Do tego Ci piloci, młodzi ludzie, życie przed nimi, a tu takie coś...
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 już chyba wystarczy im jest dobrze, życie toczy się dalej
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 No toczy.. ale tak mi jakoś... dziwnie po tym. Zmusza do refleksji, no ale cóż.
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Postaram się dotrzeć na czas no mam nadzieję bo już się nie mogę doczekać :bicz3:
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Postaram się dotrzeć na czas no mam nadzieję bo już się nie mogę doczekać :bicz3: Hahahaha to chyba muszę pasek jakiś dobry zabrać hahaha
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no nie pasek tylko pejcz no i ryczka i latex, obiecałaś
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 no nie pasek tylko pejcz no i ryczka i latex, obiecałaś Słucham?! Obiecałam latex?! Ktoś tu chyba był pijany
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja nie piję ale jak pejcz to raczej musi być latex, do tego jabłko w twarzoczaszkę i heja
H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 uważajcie, bo dostaniecie jeszcze sraczki ze stresu przed spotem :polew:
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 ja nie piję ale jak pejcz to raczej musi być latex, do tego jabłko w twarzoczaszkę i heja Jakieś jeszcze inne życzenia? Pewnie żel na podrażnienia Ale z drugiej... to byłby wygodny sposób na znalezienie miejsca przy stole... :gwizdanie: uważajcie, bo dostaniecie jeszcze sraczki ze stresu przed spotem :polew: No to jeszcze jakiś lek albo korek w pupę
H4mm3R Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wiecie czemu Polacy to naród wybrany? - bo Prezydent spadł nam z nieba
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 uważajcie, bo dostaniecie jeszcze sraczki ze stresu przed spotem :polew: sraczki :naughty: albo rozwolnienia po gorolsku Ale z drugiej... to byłby wygodny sposób na znalezienie miejsca przy stole... jak od tej sraczki [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 10:59_________________________________________________Jakieś jeszcze inne życzenia? Pewnie żel na podrażnienia a mogę mieć życzenia
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 uważajcie, bo dostaniecie jeszcze sraczki ze stresu przed spotem :polew: sraczki :naughty: albo rozwolnienia po gorolsku Ale z drugiej... to byłby wygodny sposób na znalezienie miejsca przy stole... jak od tej sraczki Wiem, co to sraczka I miejsce przy stole z innego powodu... gdybyśmy się wszyscy nie mieścili, wtedy w dłoń i od razu połowa spędza wieczór na stojąco [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 11:01_________________________________________________ Wiecie czemu Polacy to naród wybrany? - bo Prezydent spadł nam z nieba Dobre
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 uważajcie, bo dostaniecie jeszcze sraczki ze stresu przed spotem :polew: sraczki :naughty: albo rozwolnienia po gorolsku Ale z drugiej... to byłby wygodny sposób na znalezienie miejsca przy stole... jak od tej sraczki Wiem, co to sraczka I miejsce przy stole z innego powodu... gdybyśmy się wszyscy nie mieścili, wtedy w dłoń i od razu połowa spędza wieczór na stojąco [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 11:01_________________________________________________ Wiecie czemu Polacy to naród wybrany? - bo Prezydent spadł nam z nieba Dobre a masz pejcz ?[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 11:03_________________________________________________no pisz co bo nudą wieje
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 uważajcie, bo dostaniecie jeszcze sraczki ze stresu przed spotem :polew: sraczki :naughty: albo rozwolnienia po gorolsku Ale z drugiej... to byłby wygodny sposób na znalezienie miejsca przy stole... jak od tej sraczki Wiem, co to sraczka I miejsce przy stole z innego powodu... gdybyśmy się wszyscy nie mieścili, wtedy w dłoń i od razu połowa spędza wieczór na stojąco [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 11:01_________________________________________________ Wiecie czemu Polacy to naród wybrany? - bo Prezydent spadł nam z nieba Dobre a masz pejcz ?[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 11:03_________________________________________________no pisz co bo nudą wieje Nie cwaniacz Pan tyle :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 :bla: co z moimi życzeniami Nie martw się pamiętam o tym, że chcesz mieć jabłuszko w buzi
Rekomendowane odpowiedzi