seves Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 seves się w końcu pojawił :> no nareszcie Pany ach co to sie ostatnio dzialo to masakra jakas ale co tam juz jestem A-rek cos dla Ciebie szkoda ze bez boczkow no i szkoda ze nie biale http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174237.0
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Arturoo no i w końcu Kto parkował Ci brykę :> Nie wiem jak ale ponoć ja. Ale mnie Robert ugotował , Bosze ,ja z nim w pokoju nie będę bo będę miał więcej we krwi alkoholu niż krwi . :decayed:
cabriofan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Seves Ty chyba wiekszosc czasu na warsztacie spedzasz :gwizdanie: :>
blant88 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Dzięki za wczorajszy miło spędzony czas PS: Robert i Artur jesteście the best !
cabriofan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Arturoo no i w końcu Kto parkował Ci brykę :> Nie wiem jak ale ponoć ja. Ale mnie Robert ugotował , Bosze ,ja z nim w pokoju nie będę bo będę miał więcej we krwi alkoholu niż krwi . :decayed: a Kasia z Tobą rozmawia? :polew: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________ Dzięki za wczorajszy miło spędzony czas PS: Robert i Artur jesteście the best ! Bo Wiesława nie było-Trzej Muszkieterowie by byłi :polew: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 15:06_________________________________________________
blant88 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 no racja Wieśka brakowało to bym chyba sie posikał :polew:
cabriofan Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 no racja Wieśka brakowało to bym chyba sie posikał :polew: Widze ,że wesoło było potem-kiedyś muszę tak zorganizowac czas ,żeby posiedziec do końca i porządnie się sciosac :gwizdanie: :>
blant88 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 no racja Wieśka brakowało to bym chyba sie posikał :polew: Widze ,że wesoło było potem-kiedyś muszę tak zorganizowac czas ,żeby posiedziec do końca i porządnie się sciosac :gwizdanie: :> wesoło było
ROBERT Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ale mnie Robert ugotował , Bosze ,ja z nim w pokoju nie będę bo będę miał więcej we krwi alkoholu niż krwi . Jak ja
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Już dawno tak nie zabalowałem ,Robert mnie pokonał . Wilma będzie .[br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________ Ale mnie Robert ugotował , Bosze ,ja z nim w pokoju nie będę bo będę miał więcej we krwi alkoholu niż krwi . Jak ja No ,a kto :?:
decks88 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 po spocie dzieki wam za spota no i tym ktorzy czuja sie urazeni i na nastepnym :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Wiesiek no to obyś jutro tak się czuł hello Synki no witaj o tobie też wczoraj rozmawialiśmy :gwizdanie: i co z autem :?:
seves Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Seves Ty chyba wiekszosc czasu na warsztacie spedzasz :gwizdanie: :> no cos w tym jest :gwizdanie: ale temat fury rezania itd odpuscilem ostatnio zabiegany cos jestem hello Synki no witaj o tobie też wczoraj rozmawialiśmy :gwizdanie: znaczy ze mnie obgadywaliscie? bo mam nadz ze pozytywnie :polew:
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 no obgadywaliśmy ..... ale pozytywnie oczywiście
ROBERT Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 po spocie dzieki wam za spota no i tym ktorzy czuja sie urazeni i na nastepnym :gwizdanie: :gwizdanie:
seves Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 no obgadywaliśmy ..... ale pozytywnie oczywiście oczywiscie a w ogole chlopaki to jakim to wozem Wilma w koncu zajechala? i byliscie w tej sekatej? do ktorej? bo ja tam na urodziny kumpla wczoraj kolo 21dotarlem i nikogo juz nie widzialem
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 a w ogole chlopaki to jakim to wozem Wilma w koncu zajechala? czarną B7 i byliscie w tej sekatej? tak byli do ktorej? bo ja tam na urodziny kumpla wczoraj kolo 21dotarlem i nikogo juz nie widzialem no to pewnie się mineliście
seves Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 a w ogole chlopaki to jakim to wozem Wilma w koncu zajechala? czarną B7 to domyslam sie ze juz wczesniej ta b7 widzialem :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi