wrzosu Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ale sie wkur**lem. znalazlem typka co na obudowy lusterek sie wymieni ze mna, zeby nie malowac i przy zdejmowaniu polamalem angielski ori wklad
badboy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ty będziesz moja ja będę Twój razem będziemy wywalać gnój !
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ty będziesz moja ja będę Twój razem będziemy wywalać gnój ! Co Ty Andrzej pijesz
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ty będziesz moja ja będę Twój razem będziemy wywalać gnój ! Co Ty Andrzej pijesz lubszczyk jak Go na amory biere
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ty będziesz moja ja będę Twój razem będziemy wywalać gnój ! Co Ty Andrzej pijesz lubszczyk jak Go na amory biere :polew:
badboy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ty będziesz moja ja będę Twój razem będziemy wywalać gnój ! Co Ty Andrzej pijesz lubszczyk jak Go na amory biere :polew: alez Wy światowi, że ostatnich hitów z list przebojów nie znacie :gwizdanie: must be the music różowa taczka
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ty będziesz moja ja będę Twój razem będziemy wywalać gnój ! Co Ty Andrzej pijesz lubszczyk jak Go na amory biere :polew: alez Wy światowi, że ostatnich hitów z list przebojów nie znacie :gwizdanie: must be the music różowa taczka le światowy chicior :gwizdanie:
badboy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w jakim świecie Wy żyjecie ? bez różowej taczki :decayed: ?
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w jakim świecie Wy żyjecie ? bez różowej taczki :decayed: ? jo mom szaro ocynkowano
badboy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w jakim świecie Wy żyjecie ? bez różowej taczki :decayed: ? jo mom szaro ocynkowano to jeszcze mosz jak za starych pjyrwek
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w jakim świecie Wy żyjecie ? bez różowej taczki :decayed: ? jo mom szaro ocynkowano to jeszcze mosz jak za starych pjyrwek padosz że tyro pink je modne to trza modzić
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No wiecie co, mózg Wam się rozpuści abo 2 puści :gwizdanie:
badboy Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w jakim świecie Wy żyjecie ? bez różowej taczki :decayed: ? jo mom szaro ocynkowano to jeszcze mosz jak za starych pjyrwek padosz że tyro pink je modne to trza modzić pimp my taczka
andy_sky Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w jakim świecie Wy żyjecie ? bez różowej taczki :decayed: ? jo mom szaro ocynkowano to jeszcze mosz jak za starych pjyrwek padosz że tyro pink je modne to trza modzić pimp my taczka można by zlot taczek zorganizować [br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 21:21_________________________________________________ siemiej Wiesio
Rekomendowane odpowiedzi