ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Arek jak dasz radę to wejź płytkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Arek jak dasz radę to wejź płytkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ok chlopaki ja lece do garazu do wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 moje marzenie http://otomoto.pl/audi-rs2-porsche-2-2-t-315-ps-rarytas-C15483527.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jeśli dobrze zrozumiałem to jedziemy spod TESCO mini o 18:40 dokladnie efekt dzisiejszego wiruska: 162ps i 385nm. wyszło średniawo no ale cóż - jest to wina wtrysków. ale póki co banan z gęby nie schodzi no troszeczke malutko jak na AWX'a ale zawsze +30 PS no to teraz wieksze wtryski, IC i korekta Ja już autko wypucowałem też powinienem być ok 18:30 z moją lubą. Jakby kto był chętny to mam fele z AUDI 16' do sprzedania (takie jak na foto, przy okazji ) No i świeżutkie zdjęcie ze wczorajszego ściemniania: Romus a to nie kupiles ich niedawno malutko może nie bo średnio... brakują te 3 konie do optimum 165 koni tak więc też nie jest najgorzej, tak jak pisałem winowajcami są wtryski. ale radość z jazdy póki co i tak bezcenna postanowiłem już więcej nie grzebać w AWXie, za rok, dwa mam w planach 3.0 TDI jeszcze nie wiem jakiej marki to wtedy sie pogrzebie na 300ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 właśnie wróciła nasza "delegacja" ze spota w Gliwicach postanowiłem już więcej nie grzebać w AWXie, za rok, dwa mam w planach 3.0 TDI jeszcze nie wiem jakiej marki to wtedy sie pogrzebie na 300ps Jeszcze raz taki numer i będzie ... :tongue4: _________________________________________________ ale radość z jazdy póki co i tak bezcenna Musisz dać się kiedyś karnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no ja tez juz jestem :> patrzycie na Iron Man :?: fajnym autkiem jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decks88 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 efekt dzisiejszego wiruska: 162ps i 385nm. wyszło średniawo no ale cóż - jest to wina wtrysków. ale póki co banan z gęby nie schodzi ile Cie takie cos kosztowalo?[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:51_________________________________________________spadam spac jutro 16h w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 spadam spac jutro 16h w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ile Cie takie cos kosztowalo? pewnie okolo 1000 zl spadam spac jutro 16h w pracy powodzenia trzeba bylo kupic B5 zamiast B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 trzeba bylo kupic B5 zamiast B7 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:27_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 fajna bestaia nie mialem ja kiedys na tapecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ciekawe jakby się jeździło po naszych pięknych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ona ma zawieszenie pneumatyczne wiec luz Robert wkleje ci pare fajnych B6 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Robert wkleje ci pare fajnych B6 :> Chcę zmienić fele na 17" na wiosnę (najbardziej interesuje mnie wzór Sline) , jakbyś widział jakieś za fajną kaskę daj cynka , mogą być z gumami w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 bedziem sie rozgladac ps: Leszek smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ps: Leszek smakuje No to "chluśniem bo uśniem" Ja już drugiego kończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a ja ide po drugiego Robert masz ty konto na allegro :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romus111 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dzięki za spota "Perła" wypita i idziem do wyrka Branoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi