Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja nie dam rady podskoczyć ,siedze w pracy
blant88 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za spota PS. Szymon jutro sie zgadamy co do alum
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 dzięki za spota , kogo nie było niech przyjedzie następnym razem-myslę że Studzionka wtedy wypali.Zaprosimy kolegów z Gliwic,i nie tylko Dajcie wszystkim cynk -kogo znacie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 23:34_________________________________________________ Dzięki za spota PS. Szymon jutro sie zgadamy co do alum Daniel fele za***iste Jakbym nie miał nowych opon na moich 16-kach już bym na nich jezdził .No ,ale co się odwlecze ,to nie uciecze Może od razu na 18 się zamieni
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197613.0 czytaliscie?? No pięknie zna go ktoś, był na spocie ? może w ramach integracji z kolegą Grippen wjedziecie mu na chatę i zrobicie odzyskanie kasiory :gwizdanie: :evil: Już chyba jarzę to jest taksiarz w rybolu. dokładnie, białe eSa :gwizdanie: ja dziś skończyłem auta składać o 19:00, o 19:30 byłem na małym Tesco ale nikogo nie było
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197613.0 czytaliscie?? No pięknie zna go ktoś, był na spocie ? może w ramach integracji z kolegą Grippen wjedziecie mu na chatę i zrobicie odzyskanie kasiory :gwizdanie: :evil: Już chyba jarzę to jest taksiarz w rybolu. dokładnie, białe eSa :gwizdanie: Nawet ostatnio z nim gadałem pod realem :gwizdanie:, :>
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Arku skoro znasz typa to go uswiadom ze moze byc roznie skoro takie numery chlopakom z forum odstawia.
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja dziś skończyłem auta składać o 19:00, o 19:30 byłem na małym Tesco ale nikogo nie było Arek o 19:30 to Robcio z Wiesiem już dawno po flaszce Stock-a Byli :kox:
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki za spota [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:08_________________________________________________ Musze sie w koncu wybrac na co czekasz ? .... na moją
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Arku skoro znasz typa to go uswiadom ze moze byc roznie skoro takie numery chlopakom z forum odstawia. pisałem chłopakom z forum ale mam się nie wtrącać :gwizdanie: ja dziś skończyłem auta składać o 19:00, o 19:30 byłem na małym Tesco ale nikogo nie było Arek o 19:30 to Robcio z Wiesiem już dawno po flaszce Stock-a Byli :kox: a miałem dzwonić bo lansowałem się po mieście....
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a miałem dzwonić bo lansowałem się po mieście.... Czemuś nie dzwonił :?: :!: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:12_________________________________________________ No Arku skoro znasz typa to go uswiadom ze moze byc roznie skoro takie numery chlopakom z forum odstawia. pisałem chłopakom z forum ale mam się nie wtrącać :gwizdanie: Pokażcie mi tylko który to :gwizdanie:
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No Arku skoro znasz typa to go uswiadom ze moze byc roznie skoro takie numery chlopakom z forum odstawia. pisałem chłopakom z forum ale mam się nie wtrącać :gwizdanie: Jeśli tak mówią.. Mam nadzieje że w razie czego bedzie jakas mobilizacja. Robercie na Twoja ???
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a miałem dzwonić bo lansowałem się po mieście.... Czemuś nie dzwonił :?: :!: czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Powiedzcie mi panowie, czemu na głównej nie mam działow ze spotami? mam tylko Moja A4 oraz Facebook w forach glownych??
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robercie na Twoja ??? Daniel na Twoja
ROBERT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........ :?: [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 00:20_________________________________________________ Powiedzcie mi panowie, czemu na głównej nie mam działow ze spotami? mam tylko Moja A4 oraz Facebook w forach glownych?? ale na kom. ?
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........ :?: życie.....
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a miałem dzwonić bo lansowałem się po mieście.... Czemuś nie dzwonił :?: :!: czułem się ostatnio na forum jak jakiś wyrzutek więc olałem sprawę........ Jakiegos doła Załapałes Arku?
Rekomendowane odpowiedzi