andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 póki co oprócz tych nędznych ciuli z PO nie ma żadnej alternatywy w sejmie. no chyba że chcecie aby polską rządziła rozgniewana kaczka która będzie usuwała każdego kto stanie jej na drodze. jestem za wsadzeniem wszystkich do worka i wyjebaniem do libii
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jestem za wsadzeniem wszystkich do worka i wyjebaniem do libii
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Robert ktoś sie prosi o łomot No Wiesiek jadymy z kilofami do tego Rudyszwałdu zrobić porządek ? :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 skończcie o tych pierdach politycznych
badboy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Robert ktoś sie prosi o łomot No Wiesiek jadymy z kilofami do tego Rudyszwałdu ? :gwizdanie: se pogodocie ze starszym on też mo kilofa ale z płoczki :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 se pogodocie ze starszym on też mo kilofa ale z płoczki :gwizdanie: Ni mo szans z dwoma "fachowcami" :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Robert ktoś sie prosi o łomot No Wiesiek jadymy z kilofami do tego Rudyszwałdu zrobić porządek ? :gwizdanie: W weekend Robert ktoś sie prosi o łomot No Wiesiek jadymy z kilofami do tego Rudyszwałdu ? :gwizdanie: se pogodocie ze starszym on też mo kilofa ale z płoczki :gwizdanie: Co już sie boisz tatom się zasłaniosz co :gwizdanie:
badboy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 póki co oprócz tych nędznych ciuli z PO nie ma żadnej alternatywy w sejmie. no chyba że chcecie aby polską rządziła rozgniewana kaczka która będzie usuwała każdego kto stanie jej na drodze. Ty kończ szkoła i patrz stąd wy***rdalać bo nie ma przyszłości w tym kraju rządzonym przez debili niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 skończcie o tych pierdach politycznych A co powiecie o cenach paliw ? Fajnie się robi nie
badboy Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 se pogodocie ze starszym on też mo kilofa ale z płoczki :gwizdanie: Ni mo szans z dwoma "fachowcami" :gwizdanie: ciekawe jak bydziesz śpiewoł w obliczu ober steigra :decayed: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 20:39_________________________________________________ skończcie o tych pierdach politycznych A co powiecie o cenach paliw ? Fajnie się robi nie i tym że akcyza ma wzrosnąć na gnój o 60gr
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 póki co oprócz tych nędznych ciuli z PO nie ma żadnej alternatywy w sejmie. no chyba że chcecie aby polską rządziła rozgniewana kaczka która będzie usuwała każdego kto stanie jej na drodze. Ty kończ szkoła i patrz stąd wy***rdalać bo nie ma przyszłości w tym kraju rządzonym przez debili niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli Andrzej dej se spokuj jo tak czekom przeszło 40 lot skończcie o tych pierdach politycznych A co powiecie o cenach paliw ? Fajnie się robi nie Bo rząd dopuszcza do spekulacji cenami im to jedno kasy mają dość
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli Jak masz kogoś w DE to wypieprzaj tam jak najszybciej , dobrze Ci radzę , też miałem kiedyś szansę wyjechać tyle że do Danii ale zjebałem to i do dziś żałuję
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 póki co oprócz tych nędznych ciuli z PO nie ma żadnej alternatywy w sejmie. no chyba że chcecie aby polską rządziła rozgniewana kaczka która będzie usuwała każdego kto stanie jej na drodze. Ty kończ szkoła i patrz stąd wy***rdalać bo nie ma przyszłości w tym kraju rządzonym przez debili niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli wyjdzie kolejne rozkradanie tego co zostało i nAZYWO SIĘ TO PRYWATYZACJA
H4mm3R Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Artur albo Tomek gdzie i za ile kupiliście uchwyt na tel do auta bo wy macie przymocowany uchwyt na konsoli bo na szybe są ale to jest lipa allegro
andy_sky Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 CENA PALIWA TO DWIE TRZECIE PODATKI
H4mm3R Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli Jak masz kogoś w DE to wypieprzaj tam jak najszybciej , dobrze Ci radzę , też miałem kiedyś szansę wyjechać tyle że do Danii ale zjebałem to i do dziś żałuję Akurat tam też już nima tak kolorowo, chyba że lubisz turasów :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli Jak masz kogoś w DE to wypieprzaj tam jak najszybciej , dobrze Ci radzę , też miałem kiedyś szansę wyjechać tyle że do Danii ale zjebałem to i do dziś żałuję Ja też zajebałem w 89 roku tera był bych przygłupi polski niemiec póki co oprócz tych nędznych ciuli z PO nie ma żadnej alternatywy w sejmie. no chyba że chcecie aby polską rządziła rozgniewana kaczka która będzie usuwała każdego kto stanie jej na drodze. Ty kończ szkoła i patrz stąd wy***rdalać bo nie ma przyszłości w tym kraju rządzonym przez debili niby ja ale jo ciągle mom nadzieja, może złudno że coś się w końcu poprawi...a narzekanie mają polacy we krwi... a najeździłem się trochę do de i tam też tylko narzekają... najpierw spróbuja tu, a co z tego wyjdzie zobaczymy:) trza byc dobrej myśli wyjdzie kolejne rozkradanie tego co zostało i nAZYWO SIĘ TO PRYWATYZACJA Patrz prywatyzacja JSW SA
ROBERT Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tu jest "ciekawy" temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=32237.1410
wiesiek3d Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 CENA PALIWA TO DWIE TRZECIE PODATKI Ok 90%
Rekomendowane odpowiedzi