Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] Przednie lampy- co sądzicie? (Nowe Foty)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dziady nie lampy.....zapewne SONAR.....jeśli nie chcesz ciąć błotników i zakładać ori valeo to FK chyba są najlepszym rozwiazaniem :a4fan:

Opublikowano

Nie baw sie w półśrodki, będziesz żałował. Jak nie masz kasy to DEPO. Ale jak masz to załóż VALEO

Opublikowano

nuti popieram. Nie baw sie w eńdżel ajsy. Co ori to ori.. :th:

Opublikowano

jeśli podobają Ci się angel eyes to dołóż kasy i kup FK :th:

Opublikowano

Co to sa te lampy FK albo Depo?

Ja wlasnie myslalem na ladnymi lampami do przodu i do tylu

Macie jakies propozycje na tyl do A4 Avant 96r ??

:a4fan: :a4fan:

Opublikowano

Co to sa te lampy FK albo Depo?

To są nazwy producentów

Opublikowano

popieram, sonar to gómno, sam żałuje że kupiłem. bo nie świecą, temat przerabiany 100razy , tylko ładnie wyglądają w nocy i to na postojwkach :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Dozbieraj do ori Valeo. Tak jak Keżor napisał,łądnie wyglądają,nic poza tym. No chyba,że chcesz jeździć z latarką w ręce wystawionej przez szybe :wink4:

Opublikowano

Ja tez mialem angel eyes nie polecam ladnie wygladaly na zapalonych ringach i nic wiecej!!

A o dlugich to niewspomnie swiecily!!i to daleko ale w kosmos moglem ogladac samoloty jak lataly!!I teraz mam orginalne!!I jak kupywac to tylko valeo!!To jest moje zdanie :a4fan:

Opublikowano

Hmmm na niektorych aukcjach widze take same lampy i pisze ze sa produkowane przez firme DEPO ...mam zamar kupic lampy zastanawiam sie wlasne nad tymi czarnym FK - czy sa faktycznie warte uwagi ? Posiada wogule je ktos na forum ? Nie chce zeby sie okazaly takm syfem jak Sonary na ktore kazdy narzeka ...

Opublikowano

zastanawiam sie wlasne nad tymi czarnym FK - czy sa faktycznie warte uwagi ? Posiada wogule je ktos na forum ? Nie chce zeby sie okazaly takm syfem jak Sonary na ktore kazdy narzeka ...

posiadam i jestem z nich zadowolony, chociaż ringi nie świecą tak ładnie jak w BMW :chytry:

603033c51be93ef5.jpg

Opublikowano

Zamowilem te lampy FK. Kolo wtorku, srody powinienem je juz miec. Jak je zamontuje dam pare fotek :)[br]Dopisany: 12 Sierpień 2007, 11:20 _________________________________________________Wrezcie przyszly lampy (FK) :dance:. Zamontowalem je. Dla mnie wygladaja super i tez bardzo przyzwoicie swieca. Jutro postaram sie podeslac jakies foty

Opublikowano

Wygląda na to ze i ja zamienie swoje popekane Sonary[delikatne gowno ..odkleilem brewki i zyłki powychodziły ] na FK ... Sonary mnie juz dobijaja ..mało widac , oczy sie mecza i w dodatku długie swieca w kosmos :evil:

Da sie je jakos poustawiać ??

Fk to dobra , sprawdzona firma ?

Opublikowano

Fk to dobra , sprawdzona firma ?

Nie tak dobra jak valeo.. :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...