stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 nawet nie wspominaj - Żoze powinien tego zabronić do boków i naprzód, po co środkiem ????Na skrzydłach powinni grać Martial i Rashford. Pogba i Miki często grają środkiem. Brakuje mi wejść bocznych obrońców jak to w totkach;)
Kamyk Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 albo w City - tam to mają wahadłowców dopiero
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 albo w City - tam to mają wahadłowców dopieroAż za dużo. Ale to jest jakiś dziwny pomysł Pepa
Kamyk Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) no panowie, nadszedł czas na jakiś urlopik - z tego co wiem, to kłopoty tam nawet z wifi na tydzień spadam życzę sporo wrażeń podczas zamykania okienka transferowego Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez Kamyk
chudy13101980 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Miłego wypoczynku.Wysłane z s8
romekk23 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 itam jak ktoś by był chętny grać na fortuna to dajcie znać to dla was bedzie bonus i ja też otrzymam. Korzyści dla Znajomego: Bonus Powitalny do 400zł + 100zł zakład bez ryzyka dostęp do relacji live bonusy zwiększające wygraną oraz inne korzyści Liczy się każdy znajomy Ilu Kumpli przyprowadzisz, tak wiele bonusów uzyskasz. Można to zrobić szybko i łatwo. Jeśli ktoś był by chętny założyć konto na fortunie to proszę o wysłanie mi prywatnej wiadomości z mailem i wtedy będą dostępne bonusy.To jest wszystko na 100 % sprawdzone.Ja otrzymuje bonus i ten co zakłada konto też więc polecam.
stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 no panowie, nadszedł czas na jakiś urlopik - z tego co wiem, to kłopoty tam nawet z wifi na tydzień spadam życzę sporo wrażeń podczas zamykania okienka transferowego [emoji4] Zachowuj się tam jakośMiłego
chudy13101980 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Liverpool się ładnie prezentuje na początek sezonu,dobrze się ich ogląda.Wysłane z s8
chudy13101980 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Bardzo słabo,Totki również remis.Liczyłem że coś więcej pokaże Everton ale..Wysłane z s8
coal Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Gol stadiony świata, ale osobiście nie jest moim ulubieńcem, jak słyszałem jeden czy dwa wywiady w których skromnością nie grzeszył po kiepskim meczu w jego wykonaniu stracił w moich oczach, młody i zdolny jest ale więcej pokory, bo nie tacy zawodnicy zostawali szybko zapominani przez świat, ogólnie jak będzie pracował nad sobą i nie gwiazdorzył widzę w nim jedną z gwiazd naszej piłki nożnej za kilka lat, i oby nie przeszedł za wcześnie do topowego klubu i nie grzał ławy, bo się zmarnuje chłopak.
Kamyk Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Mam fifi Bry bry :-)Po livescore widzę że się działo wczoraj....
Kris1909 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 1 hour ago, pajda said: Widzieli gol Zielińskiego? Poezja No miałem pisać, ale nie chciałem zanudzać SerieA? Brameczka piękna i to z prawego kopyta. A Lewy też się popisał, Danio nadchodzimy!
pajda Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Wrzućcie filmiki Na telefonie apke zaims. Sport.pl.
Rekomendowane odpowiedzi