Pawisco Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Kompletnie nie rozumiem Waszego zdziwienia transferem Krychowiaka. Uważam, to w tym momencie klub skrojony pod niego, oni grają defensywną piłkę, gdzie rola defensywnego pomocnika jest bardzo istotna. Grzesiek to typ piłkarza, którzy potrzebuje minut, jego forma rośnie z każdym meczem. W Anglii co kilka dni gra się na dużej intensywności, więc uważam że da radę. A za rok być może wywalczy sobie transfer do lepszego klubu, kto wie. Pomimo, że stracił trochę w moich oczach po fantastycznym Euro, pokazał teraz wielu szydercom, że nie kończy poważnego grania.
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ale gdzie jego forma rośnie?Póki co, to pikowala w dół.Trzymam za gościa kciuki bo jest niezłym grajkiem. Niestety, ale na te naprawdę duże kluby, może mieć ciężko aby łapać się do pierwszej 11
Kamyk Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ależ moc we Francji.... pięknie grają
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Teraz, Kamyk napisał: Ależ moc we Francji.... pięknie grają nie wiem co oglądasz, ale widziałem plote, że Grosik wraca do EPL
Pawisco Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 59 minut temu, stanley napisał: Ale gdzie jego forma rośnie? Póki co, to pikowala w dół. Trzymam za gościa kciuki bo jest niezłym grajkiem. Niestety, ale na te naprawdę duże kluby, może mieć ciężko aby łapać się do pierwszej 11 Pikowała w dół, bo nie grał W Sevilli każde rozegrane 90 minut sprawiało, że był w coraz lepszej formie. Może nie jest to piłkarz na największe kluby, ale mając w pamięci jego grę w Sevilli lub kadrze, ma szansę na lepszy klub w przyszłości niż WBA. Oby tak było, bo Krychowiak w formie i rytmie meczowym to najlepsza polska "szóstka".
chudy13101980 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Tylko lat nie ubywa,WBA to ostatni poważny klub w Jego karierze,tak myślę.Po c**j odchodził z Sevilli jak tam grał w pierwszym składzie?PSG ława i tyle.Metryki nie oszukasz.To samo z Lewym,jeszcze ze trzy sezony jak nie odejdzie z Bayernu to żaden wielki klub nie będzie już go chciał,przynajmniej za wielką kasę. Wysłane z s8
Kamyk Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Pełna zgoda. Lewy po słynnych 4 bramkach powinien tam pędzić. Real Można chcieć czegoś więcej? Jako piłkarz?
Kamyk Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 https://mobile.twitter.com/5liveSport/status/903339125977124866
pajda Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Tylko lat nie ubywa,WBA to ostatni poważny klub w Jego karierze,tak myślę.Po c**j odchodził z Sevilli jak tam grał w pierwszym składzie?PSG ława i tyle.Metryki nie oszukasz.To samo z Lewym,jeszcze ze trzy sezony jak nie odejdzie z Bayernu to żaden wielki klub nie będzie już go chciał,przynajmniej za wielką kasę. Wysłane z s8 Po co odchodzil, dla $ !!! Tez bys tak zrobil
coal Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 3 godziny temu, pajda napisał: 10 godzin temu, chudy13101980 napisał: Tylko lat nie ubywa,WBA to ostatni poważny klub w Jego karierze,tak myślę.Po c**j odchodził z Sevilli jak tam grał w pierwszym składzie?PSG ława i tyle.Metryki nie oszukasz.To samo z Lewym,jeszcze ze trzy sezony jak nie odejdzie z Bayernu to żaden wielki klub nie będzie już go chciał,przynajmniej za wielką kasę. Wysłane z s8 Po co odchodzil, dla $ !!! Tez bys tak zrobil dokładnie, piłkarz to jednak ich zawód, i mimo że na grze w Sevilli by się ustawił do końca życia mądrze zarządzając kasą to poszedł tam gdzie dali więcej, poza tym w momencie transferu był w wysokiej formie, gdyby ją utrzymał kto wie.. Łatwo kogoś oceniać ale myślę, że więcej jak 98 na 100 osób wybrałoby podobnie, zdarzają się perełki jak Totti, ale to inna bajka przywiązanie z klubem, legenda, Krychowiak dzięki PSG konto podratował na emeryturkę w sam raz.
Pawisco Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 dokładnie, piłkarz to jednak ich zawód, i mimo że na grze w Sevilli by się ustawił do końca życia mądrze zarządzając kasą to poszedł tam gdzie dali więcej, poza tym w momencie transferu był w wysokiej formie, gdyby ją utrzymał kto wie.. Łatwo kogoś oceniać ale myślę, że więcej jak 98 na 100 osób wybrałoby podobnie, zdarzają się perełki jak Totti, ale to inna bajka przywiązanie z klubem, legenda, Krychowiak dzięki PSG konto podratował na emeryturkę w sam raz. Oczywiście, że tak, oferta z Paryża była oferta życia i zrobiłby głupotę gdyby jej nie przyjął. W Sevilli też niekoniecznie mógł zostać, bo przyszedł tam Sampaoli i Krychowiak mógł mieć ciężko u niego. Nie zgodzę się że WBA to może być ostatni duży klub w karierze, on ma 27 lat, 5 lat gry na dobrym poziomie przed nim co do Lewego, za rok stuknie mu 30 lat i do Realu już nie trafi. Sądzę że zostanie w Bayernie na dłużej i kiedyś będzie wspominamy jako legenda obok Gerda Mullera lub Beckenbauera. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Kris1909 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Jest jeszcze druga strona medalu, nie bronię Krychy, ale czasami jest tak, że piłkarz ma większea ambicje i wiarę w to że ma duże umiejętności, które może utrzymać przez lata i dlatego odchodzi do większego klubu, wiadomo jednak jak z Naszej(kibiców) perspektywy to wygląda, w większości przypadków jeszcze przed transferem można się domyśleć, że to zły ruch dla piłkarza, ale nie zawsze, patrz np. Lewy, poszedł do BVB, wygryzł Barrosa i gdzie jest dziś?! Jakby nie zaryzykował to co, do dziś by grał w "ekstraklasie"? A jakby mu nie poszło za granicą to też byśmy go krytykowali...
Kamyk Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Przegramy z Eriksenem czy dramat wszędzie?
chudy13101980 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 Dramat wszędzie,i 3-0Wysłane z s8
Rekomendowane odpowiedzi