Gość -makaveli- Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 typer podliczony dziś ruszamy z majowym typerem mistrzem kwietnia Bieniek do wieczora wrzucimy nowy zestaw
julo23 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Pitolą wszyscy że słaby mistrz, i dobrze, przynajmniej nie będzie takiego ciśnienia na LM. Jedno jest pewne - bez wzmocnień mogą sobie pograć ale z Odrą Wodzisław. Obrony nie ma, bo sam Chavez nic nie zrobi. Zmienników na skrzyła nie ma. Sobol już coraz słabszy. Wilkowi jeszcze troche brakuje na puchary. Napastnik tylko jeden. Lewego obrońcy nie ma wcale, ani lewoskrzydłowego. Także póki co nie ma kim grać o LM. Co najwyżej przy delikatnych wzmocnieniach ale od razu do 1 składu, wtedy można powalczyć o wejście do grupy w PE i ew. wyjście z grupy. Słaby Mistrz czy nie... zawsze to Mistrz, a reszta jest jeszcze słabsza Trzeba to uszanować, tak samo jak to, że to już 6-te mistrzostwo Wisły w ciągu ostatnich 10lat.
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 w pucharach jeśli nie zagra Lech to emocje zapewni nam (L)egia :gwizdanie:
moskal Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Panowie, polskie kluby w lidze mistrzów mogą konkursowo trawe kosić na stadionach , do tego sie nadają. Po co niby mieliby tam awansować ??? żeby w torbe dostać pare spotkań i z podkulonym ogonem wracać po 4 kolejce do domów z maksymalnie ujemnym bilansem ???
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Nawet 6 meczów przegranych w fazie grupowej LM to grube miliony euro dochodu - taka jest prawda Pieniądze, pieniądze i pieniądze
chudy13101980 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 o lidze polskiej to lepiej zakończyć temat bo o czym tu gadać
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 o lidze polskiej to lepiej zakończyć temat bo o czym tu gadać już przerabialiśmy tutaj ten temat "bo tam(na zachodzie) grają lepiej" ja bardzo lubie pl ligową piłke
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 A ja postanowiłem że od przyszłego sezonu jeźdzę na mecze 1 ligi do Kluczborka...A co :naughty:
julo23 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Ci co tak zachwalają ligi zachodnie to niech sobie może wyjadą z kraju ? ja tam jestem patriotą i uwielbiam lige polską i tylko ona mnie emocjonuje. A narzekania i zrzędzenie nic nie da. Jest sporo pomysłów jak podnieść poziom sportowy ligi. Sam troche napisałem na ten temat na forum c+ za co zresztą dostałem fajną nagrodę - ory piłkę i rękawice z ekstraklasy.
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 znam kilku gości co są "wielkimi fanami" Zawiszy do momentu aż mecz ligowy nie koliduje z meczem LM w TV wtedy nagle miłość do Zawiszy zanika na tle "ciekawszej,lepszej,na wyższym poziomie" piłki w tv
Gość Damian A4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Porto wygrało ligę europejską :kox:
Gość -makaveli- Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Porto wygrało ligę europejską :kox: i dobrze
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Jest sporo pomysłów jak podnieść poziom sportowy ligi. dawaj , bo jak dla mnie poziom mozna podnieść tylko poprzez wymiane 95% grających zawodników nie oszukujmy sie ale na tle innych europejskich lig wygladamy wrecz zenująco. Kto oglądał wczoraj "Wiadomości" na TVP1 ???? Reportaż o słynnym umieszczeniu ponad 50-ciu zdjęć twarzy kibiców na stronie policji , reporterka mówi do kamery ze od czasu zamieszczenia telefony wrecz sie urywają , skrzynki mailowe zapchane , efekt : 6 zidentyfikowali z czego 2 zgłosiło sie dobrowolnie :polew: :polew: :polew: To ja sie kórwa pytam o czym oni prawili przez te "urywające " sie telefony i co było w tych mailach ??? :kox: :kox:
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Pitolą wszyscy że słaby mistrz, i dobrze, przynajmniej nie będzie takiego ciśnienia na LM. Jedno jest pewne - bez wzmocnień mogą sobie pograć ale z Odrą Wodzisław. Obrony nie ma, bo sam Chavez nic nie zrobi. Zmienników na skrzyła nie ma. Sobol już coraz słabszy. Wilkowi jeszcze troche brakuje na puchary. Napastnik tylko jeden. Lewego obrońcy nie ma wcale, ani lewoskrzydłowego. Także póki co nie ma kim grać o LM. Co najwyżej przy delikatnych wzmocnieniach ale od razu do 1 składu, wtedy można powalczyć o wejście do grupy w PE i ew. wyjście z grupy. Słaby Mistrz czy nie... zawsze to Mistrz, a reszta jest jeszcze słabsza Trzeba to uszanować, tak samo jak to, że to już 6-te mistrzostwo Wisły w ciągu ostatnich 10lat. Racja, pozostali w tym sezonie wyjątkowo byli słabi... Legia, Lech, Polonia - kiszka straszna Co do samej drużyny Wisły to śmiem twierdzić iż to jedna z mocniejszych ekip w ostatnich 10 latach. Brakuje im jeszcze wspólnego ogrania bo spore wahania w grze mają. A lewoskrzydłowy to przecież Kirm może być
julo23 Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Masz racje, zapomniałem o nim. W sumie może grać na tej pozycji. ale albo mi sie wydaje ale on kiedyś chyba mówił w wywiadzie że woli na prawej. Nie ważne. Kase bierze jak na nasze warunki kolosalną, więc nie ważne na jakiej pozycji, powinien gryźć trawe razem z korzeniami.
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Niom, na prawą stronę to raczej Boguski lepiej się nadaje A w sumie to nie wiem jak Maaskant ich tam ustawia, a Kirm to chyba nawet w kadrze na lewej coś pogrywał bo jak dla mnie poziom mozna podnieść tylko poprzez wymiane 95% grających zawodników nie oszukujmy sie ale na tle innych europejskich lig wygladamy wrecz zenująco. Trochę Cię chyba fantazja poniosła :gwizdanie: Rozumiem że porównujesz Naszą ligę do LM z tv Bo jakby nie patrzeć na występy w pucharach w tym sezonie to w zasadzie tylko Wisła się zbłaźniła... Jaga powalczyła, Ruch na Austrie za słaby, a Lech wiadomo.... I tak jeszcze z ciekawości zapytam jakie mecze w Naszej lidze oglądasz :?:
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Ruch na Austrie za słaby no własnie , i co sobą ta Austria reprezentuje ??? nic I tak jeszcze z ciekawości zapytam jakie mecze w Naszej lidze oglądasz :?: w całości ?? żadnego nie widziałem , opieram swoja opinie na urywkach NAJLEPSZYCH meczy kolejki
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Opublikowano 19 Maja 2011 Hehe odpadła później z oprawcą Jagi Nie jest tajemnicą że w Austrii liga jest mocniejsza od Naszej, a drużyna z Wiednia to tak jak Legia czy Wisła u Nas :gwizdanie:
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Hehe odpadła później z oprawcą Jagi Nie jest tajemnicą że w Austrii liga jest mocniejsza od Naszej, a drużyna z Wiednia to tak jak Legia czy Wisła u Nas :gwizdanie: Jarek , ja nie jestem wybitnym znawcą piłki , Wy jesteście w tej dziedzinie fachowcami wymień mi prosze w których krajach europy (według statystyk) liga jest słabsza niz u nas
Rekomendowane odpowiedzi