stanley Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Prawdziwa hooliganka Nawet sami między sobą najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty ekipa jest niezła może szybciej jak w 4 lata awansują
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Prawdziwa hooliganka Nawet sami między sobą to się nazywa młyn [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 13:45_________________________________________________ najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty ekipa jest niezła może szybciej jak w 4 lata awansują są to już zakontraktowane nazwiska w klubie....oczywiście wszystkich nie wymieniłem [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 13:46_________________________________________________ :polew: :polew:
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 A może to taki sposób na doping a biedny Jędrzej myślał że biją się na poważnie niestety tak jest że jedni idą dla klubu a drudzy dla piłki (poziomu) No ale co w tym dziwnego... Nie każdy musi być fascynatem barw klubowych, a może lubić piłkę nożną... Normalne że kopaniny kilku pseudo grajków nie będzie chodził oglądać tylko jak Inspektor w kapciach w domciu LM obejrzy
stanley Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 BTW Ostatnio oglądałem teleturniej 1 z 10ciu. Przy przedstawianiu się, co druga osoba odpowiadała, że interesuje się sportem, a w szczególności piłką nożną. Chyba był tam też inspektor A najlepsze było to, że każda z tych osób wyglądała jak pączuś, czyli sport w kapciach przed TV
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 oni też dzielą się na grupy: pikniki: pseudokibice:
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 pseudokibice: Kanapa zamknięta na wniosek Tuska
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 fajna sprawa wydzierać się do tv i kto tu jest pseudokibicem
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 To już lepiej do baru z kumplami się wybrać :gwizdanie: No oczywiście jeżeli ma się tych kolegów i kibicujecie tej samej drużynie
jedrekx Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 A może to taki sposób na doping a biedny Jędrzej myślał że biją się na poważnie Jarku uwierz mi, to nie był doping... no chyba, że dopingiem nazywamy okładanie się po ryjach
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 A może to taki sposób na doping a biedny Jędrzej myślał że biją się na poważnie Jarku uwierz mi, to nie był doping... no chyba, że dopingiem nazywamy okładanie się po ryjach to taki zastępczy sposób klaskania plaskanie
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 W Polsce kibice tak mają Dlatego sie przed Nimi stadiony zamyka Plaszczą
stanley Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 http://www.sport.pl/pilka/1,64946,9974999,Pilka_nozna__Gaz__dolomity__nowy_stadion__Wystrzela.html A-klasowy stadion [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 15:18_________________________________________________dziwię się Neuerowi, że wybrał Bayern, nie dość, że znienawidzili go kibice Schalke, to również zero szacunku ze strony ultrasów Bayernu Neuer kilka lat temu był przecież aktywnym ultrasem Schalke No ale czego nie robi się dl hajsu :thumbdown: http://www.sport.pl/pilka/1,65081,9984484,Manuel_Neuer_dogadal_sie_z_ultrasami_Bayernu.html
Skyliner89 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak nienawidzicie Wisły za jej historię to przykro mi..., ale tamte czasy już minęły i wiele się zmieniło. Kibice nie zawsze są w stanie coś zmienić. Ja jakoś nie pałam nienawiścią do Cracovii, Legii czy Lecha... . Jestem inny i tyle. Inny niż wszyscy .
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeszcze mi napisz że Niemców też mam polubić bo przecież II wojna światowa dawno sie skończyła i dużo się zmieniło
Gość Damian A4 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zróbcie sobie ustawke i sobie wyjaśnijcię
julo23 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 No pewnie że nie ma co dyskutować, każdy widze swoję propagande sieje i ma swoją rację. Zresztą kiedyś sie już żarliśmy na ten temat i to do niczego nie doprowadziło. Śląsk to będzie na otwartym polsacie ? Bo nie widze w programie :/
jarko Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 Zróbcie sobie ustawke i sobie wyjaśnijcię No co Ty, jeszcze by ze sprzętem przyszli A ja nie chce mieć nowej dziury w doopie Śląsk widze jest na Polsat Sport.
Skyliner89 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeszcze mi napisz że Niemców też mam polubić bo przecież II wojna światowa dawno sie skończyła i dużo się zmieniło Tego nie napisze. Niemców lubię tylko za samochody Audi, BMW, VW, Porsche itp., czekolady np. Milka i MT . Zróbcie sobie ustawke i sobie wyjaśnijcię Lepiej nie, bo mam kilka egzemplarzy AK-47 w bagażniku... :polew:
julo23 Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 Trzeba gdzieś WKS obejrzeć na necie Polsat przegiął pale, jak mozna jeden mecz pokazac a rewanzu juz nie, co za skur.....
Rekomendowane odpowiedzi