Gość -makaveli- Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Następna będzie Zawisza Zawisza to On gamoniu [br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 22:23_________________________________________________ Następna będzie Zawisza a co to za trampkarze w łepek dostał kiedy
Skyliner89 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Brawo Wisełka :oklaski: . 3:1. W piątek losowanie 4 rundy play-off. Nie ważne na kogo trafią Liga Mistrzów musi być .
jarko Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/lukasz-piszczek-zawiesil-gre-w-reprezentacji-polsk,1,4812023,artykul.html Powinien mieć resztkę honoru i całkowicie zrezygnować... Kadra to nie miejsce dla sprzedajnych k...w :gwizdanie:
rex Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wisła dziś była lepszym zespołem. Awans zasłużony. Najbardziej mnie martwi, że w tej sytuacji będzie już minimum grupa LE... Ale cóż... gratulacje dla piłkarzy.
julo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ten zasłużony awans cie tak martwi ? Makaveli - to zmień robote
rex Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ten zasłużony awans cie tak martwi ? Zasłużony czy nie - tak, martwi mnie.
jarko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Makaveli - to zmień robote Zmień klub
Wihajster Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Barcelona przejebala 1-4 15 składem i to sparing w łepek dostał kiedy ciąg się chamie bo cię nadepnę [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 14:36_________________________________________________ Makaveli - to zmień robote Zmień klub słusznie
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 w łepek dostał kiedy ciąg się chamie bo cię nadepnę przepraszam....wybacz
julo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Makaveli - to zmień robote Zmień klub Nie jestem przerzutem kilka fotek z meczu Wisła-Litex
jarko Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Makaveli - to zmień robote Zmień klub Nie jestem przerzutem Tylko hipokrytą
QRi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Makaveli - to zmień robote Zmień klub Nie jestem przerzutem kilka fotek z meczu Wisła-Litex ło ho widze ze w krakowie smoki nadal zyja i maja sie dobrze
julo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Oooo widzę że nerwy was biorą, bo Wisła wygrała. Łatwo was podkur...ć, widocznie macie kompleksy. Jakby Wisła odpadła z Litexem to ten temat miałby 5 stron więcej.
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jakby Wisła odpadła z Litexem to ten temat miałby 5 stron więcej. byłoby 5 stron gratulacji [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 20:35_________________________________________________Zestaw par I Rundy Pucharu Polski - 16/17 sierpniaRozwój II Katowice - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski Elana Toruń - Flota Świnoujście Okocimski KS Brzesko - Górnik Polkowice Puszcza Niepołomice - GKS Katowice Sokół Kleczew - MKS Kluczbork Chrobry Głogów - Odra Wodzisław Śląski Limanovia Limanowa - GKP Gorzów Wielkopolski Ruch Zdzieszowice - Kolejarz Stróże Olimpia Elbląg - Warta Poznań Sokół Sokółka - Ruch Radzionków OKS 1945 Olsztyn - Pogoń Szczecin Resovia - Podbeskidzie Bielsko-Biała Gryf Wejherowo / Zawisza Bydgoszcz - Sandecja Nowy Sącz Jarota Jarocin - Dolcan Ząbki Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Łódzki KS Piast Gliwice - Bogdanka Łęczna
julo23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jednak Cleber nie zagra w Limanovii. http://sportowetempo.pl/wiadomosci_pn_malopolska_2011_2012/artykul/24380_Cleber_nie_wznowi_kariery_Dzis_w_Limanowej_podziekowal_za_zainteresowanie Legia w 4 rundzie.
Rekomendowane odpowiedzi