Gość Damian A4 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Bilety mają sprzedawać do 23? Czy mecz mają sprzedawać do 23?
lukaszk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 17 sierpnia 2011 roku o godzinie 20.40 odbędzie się pierwszy mecz Wisła Kraków - APOEL Nikozja w ramach czwartej i ostatniej rundy kwalifikacyjnej piłkarskiej Ligi Mistrzów. Rewanżowy mecz zaplanowano na wtorek, 23 sierpnia 2011 roku. Oba mecze będzie można oglądać na antenie nSport HD oraz w otwartym Polsacie. Dodatkowo jeśli Mistrz Polski wykorzysta swoją szansę i zakwalifikuje się do Ligi Mistrzów, telewizja Polsat pokaże także wszystkie mecze z jego udziałem. W przypadku nieudanej batalii o Ligę Mistrzów krakowska drużyna ma zapewniony udział w fazie grupowej Ligi Europejskiej - rozgrywki te na swojej antenie pokazuje m.in. TV4.
julo23 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Melikson strzelił 2 gole dla Izraela, mam nadzieje że to rozwieje wszelkie wątpliwości tych co jeszcze liczą na to że zagra z orłem na piersi. Co prawda chłop sie i to naprawdę talent ale ja jestem przeciwnikiem "proszenia" sie piłkarzy o gre w naszej reprezentacji. Zresztą teraz wystarczy prosto pare razy kopnąc piłke i sie dostaje powołanie. :gwizdanie: Polanski (bez Ń) zagrał troche i nawet na niego nie gwizdali
lukaszk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Melikson strzelił 2 gole dla Izraela, mam nadzieje że to rozwieje wszelkie wątpliwości tych co jeszcze liczą na to że zagra z orłem na piersi. Co prawda chłop sie i to naprawdę talent ale ja jestem przeciwnikiem "proszenia" sie piłkarzy o gre w naszej reprezentacji. Zresztą teraz wystarczy prosto pare razy kopnąc piłke i sie dostaje powołanie. :gwizdanie: Polanski (bez Ń) zagrał troche i nawet na niego nie gwizdali miał ń
stanley Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 jak to powiedział Mariusz Lewandowski - "z kadry zrobili bazar" :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Fajnie sie to czyta, ale jestem przekonany że każdy kto tylko choć troche umie się bić i jest honorowy to by wyszedł walczyć o swoje ulice. Fajna sprawa że potrafią sie zorganizować i działają razem. Równie dobrze mogli by dołączyć do osób plądrujących i nikt by ich nie powstrzymał w tej sytuacji. Ogromne zainteresowanie biletami na mecz Wisły w pucharach, kolejka jest na kilka godzin. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/ogromne_zainteresowanie_meczem_z_apoel_em Mają sprzedawać do 23-ciej. Ja z kolegą w kolejce po bilety czekałem od 11:00 do 16:32... Ciekaw jestem czy warto było... :gwizdanie:. Bilety mają sprzedawać do 23? Czy mecz mają sprzedawać do 23?
lukaszk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Siostra Roberta wygadana laska [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 23:54_________________________________________________pewnie to wina Tus.a[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 23:55_________________________________________________Anglia-Nigeria na esp2 na żywo
julo23 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Melikson strzelił 2 gole dla Izraela, mam nadzieje że to rozwieje wszelkie wątpliwości tych co jeszcze liczą na to że zagra z orłem na piersi. Co prawda chłop sie i to naprawdę talent ale ja jestem przeciwnikiem "proszenia" sie piłkarzy o gre w naszej reprezentacji. Zresztą teraz wystarczy prosto pare razy kopnąc piłke i sie dostaje powołanie. :gwizdanie: Polanski (bez Ń) zagrał troche i nawet na niego nie gwizdali miał ń http://www.pzpn.pl/index.php/Reprezentacje/Reprezentacja-A/Aktualnosci/Polska-Gruzja-1-0 Polska: Szczęsny - Wojtkowiak, Jodłowiec, Głowacki, Wawrzyniak - Polanski (76. Dudka), Murawski (85. Matuszczyk) - Błaszczykowski (90+2. Rybus), Mierzejewski (60. Peszko), Obraniak (79. Pawłowski) - Lewandowski (60. Paweł Brożek). A teraz coś ekstra: Skład Polski po Gruzińsku- Polska: shchesni, voitkoviaki, iodlovietsi, glovatski, vavrzhiniaki, blashchikovski, polański, muravski, mierchievski, obraniaki, levandovski. Trener: prantishek zhmuda [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 05:58_________________________________________________Wisła sprzedała w 1 dzień 14tys biletów na środowy mecz.
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Puchar Polski: Gryf Wejherowo - Zawisza Bydgoszcz 3:3, karne 4:3 przegrali z III-ligowcem ja pierd*le
pepik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Puchar Polski: Gryf Wejherowo - Zawisza Bydgoszcz 3:3, karne 4:3 przegrali z III-ligowcem ja pierd*le Nie łam się wkońcu Wasi zawodnicy zaczęli strzelać bramki Co do meczu Polski z Gruzją to nasi zagrali solidnie ale bardzo zachowawczo, mówi się o tym, że formację ofensywną mamy już poukładaną a tu tylko jedna bramka Gdyby nie Szczęsny to pewnie byśmy przegrali zawodnicy którzy się się wyróżniali według mnie to: Szczęsny, Murawski, Błaszczykowski, Lewandowski, Głowacki reszta zagrała tak sobie, a i jeszcze ten Pawłowski co wszedł w koncówce dobrze się zapowiada
lukaszk Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Melikson strzelił 2 gole dla Izraela, mam nadzieje że to rozwieje wszelkie wątpliwości tych co jeszcze liczą na to że zagra z orłem na piersi. Co prawda chłop sie i to naprawdę talent ale ja jestem przeciwnikiem "proszenia" sie piłkarzy o gre w naszej reprezentacji. Zresztą teraz wystarczy prosto pare razy kopnąc piłke i sie dostaje powołanie. :gwizdanie: Polanski (bez Ń) zagrał troche i nawet na niego nie gwizdali miał ń http://www.pzpn.pl/index.php/Reprezentacje/Reprezentacja-A/Aktualnosci/Polska-Gruzja-1-0 Polska: Szczęsny - Wojtkowiak, Jodłowiec, Głowacki, Wawrzyniak - Polanski (76. Dudka), Murawski (85. Matuszczyk) - Błaszczykowski (90+2. Rybus), Mierzejewski (60. Peszko), Obraniak (79. Pawłowski) - Lewandowski (60. Paweł Brożek). A teraz coś ekstra: Skład Polski po Gruzińsku- Polska: shchesni, voitkoviaki, iodlovietsi, glovatski, vavrzhiniaki, blashchikovski, polański, muravski, mierchievski, obraniaki, levandovski. Trener: prantishek zhmuda [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 05:58_________________________________________________Wisła sprzedała w 1 dzień 14tys biletów na środowy mecz. http://m.interia.pl/sport/news-polska-gruzja-1-0-w-meczu-towarzyskim,aId,1679532"... Widać, Polacy - naród nie w ciemię bity i nie przeszkadza im, gdy w reprezentacji pojawia się kolejny klasowy pilkarz. W dodatku urodzony w Sosnowcu, mówiący po polsku, z ambicjami, aby pokazać się w naszej drużynie narodowej. Eugen Polanski miał koszulkę z "ń", jakby dla podkreślenia polskości. Zaczął dobrze, ale trochę jakby bez dynamiki. Pół żartem, pół serio można napisać, że biegał, jakby miał "worek kartofli" na plecach. Zarazem pokazał, że potrafi się zostawić i posłać dalekie, dokładne podanie, ale też w drugiej połowie zdarzyły mu się dwie straty..." a PZPN lepiej niech się nie wypowiada [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 11:09_________________________________________________ja oglądałem mecz i widziałem
stanley Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Melikson strzelił 2 gole dla Izraela, mam nadzieje że to rozwieje wszelkie wątpliwości tych co jeszcze liczą na to że zagra z orłem na piersi. Co prawda chłop sie i to naprawdę talent ale ja jestem przeciwnikiem "proszenia" sie piłkarzy o gre w naszej reprezentacji. Zresztą teraz wystarczy prosto pare razy kopnąc piłke i sie dostaje powołanie. :gwizdanie: Polanski (bez Ń) zagrał troche i nawet na niego nie gwizdali miał ń http://www.pzpn.pl/index.php/Reprezentacje/Reprezentacja-A/Aktualnosci/Polska-Gruzja-1-0 Polska: Szczęsny - Wojtkowiak, Jodłowiec, Głowacki, Wawrzyniak - Polanski (76. Dudka), Murawski (85. Matuszczyk) - Błaszczykowski (90+2. Rybus), Mierzejewski (60. Peszko), Obraniak (79. Pawłowski) - Lewandowski (60. Paweł Brożek). A teraz coś ekstra: Skład Polski po Gruzińsku- Polska: shchesni, voitkoviaki, iodlovietsi, glovatski, vavrzhiniaki, blashchikovski, polański, muravski, mierchievski, obraniaki, levandovski. Trener: prantishek zhmuda [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 05:58_________________________________________________Wisła sprzedała w 1 dzień 14tys biletów na środowy mecz. http://m.interia.pl/sport/news-polska-gruzja-1-0-w-meczu-towarzyskim,aId,1679532"... Widać, Polacy - naród nie w ciemię bity i nie przeszkadza im, gdy w reprezentacji pojawia się kolejny klasowy pilkarz. W dodatku urodzony w Sosnowcu, mówiący po polsku, z ambicjami, aby pokazać się w naszej drużynie narodowej. Eugen Polanski miał koszulkę z "ń", jakby dla podkreślenia polskości. Zaczął dobrze, ale trochę jakby bez dynamiki. Pół żartem, pół serio można napisać, że biegał, jakby miał "worek kartofli" na plecach. Zarazem pokazał, że potrafi się zostawić i posłać dalekie, dokładne podanie, ale też w drugiej połowie zdarzyły mu się dwie straty..." a PZPN lepiej niech się nie wypowiada [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 11:09_________________________________________________ja oglądałem mecz i widziałem :facepalm:
pepik Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/media-radamel-falcao-podpisal-kontrakt-z-realem-ma,1,4818707,wiadomosc.html Radamel Falcao w Realu :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 k**wa Real ma teraz za***isty skład ale to wszystko na marne
Janekx Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Co tam na marne, Liga w tym roku będzie nasza :>
lukaszk Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://euro2012.wp.pl/title,Boniek-to-juz-bylaby-k-przesada,wid,13678670,wiadomosc.html?ticaid=1cd30 uczepili się chłopaka jakby to była tylko jego wina, i tak sobie PZPN pogrywa z nami, a tu talary syp syp do kieszonki na naszych oczach
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Co tam na marne, Liga w tym roku będzie nasza :> Jak już coś to za rok, i to raczej będzie Liga Adelante W niedzielę pierwsze GD
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 rano będzie nowy zestaw typera i ogarne tutaj troche bo kibel robicie [br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 22:54_________________________________________________wrzuciłem nowy zestaw w typerze
Rekomendowane odpowiedzi