Biszczan Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 będzie remis 1-1 lub wygrają Włosi 2-1
jarko Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Będzie lanie... Włosi 4-1 dostaną i pojadą do domu rezygnując ze wstydu z bazy w Krakowie - przeniosą się gdzieś na Ukrainę
lukaszk Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Będzie lanie... Włosi 4-1 dostaną i pojadą do domu rezygnując ze wstydu z bazy w Krakowie - przeniosą się gdzieś na Ukrainę ciekawe ile Mario wpakuje...
jarko Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 ciekawe ile Mario wpakuje... Jak mu sie najpierw uda koszulkę ubrać to może zagra coś kilka minut po czym kopnie sie w czoło i zostanie zmieniony... Dzisiaj dzień niepodległości, dzisiaj Włochom będzie smutno
lukaszk Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 ciekawe ile Mario wpakuje... Jak mu sie najpierw uda koszulkę ubrać to może zagra coś kilka minut po czym kopnie sie w czoło i zostanie zmieniony... Dzisiaj dzień niepodległości, dzisiaj Włochom będzie smutno polityka? w wątku kopanej?
jarko Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Jaka polityka ? Święto narodowe to nie polityka
Bieniek Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Moze balotelli odpali nam fajerwerki Jak mozna byc takim debilem jak on?[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 14:31_________________________________________________Inspektro cos powinienes wiedziec na temat?
ateeen Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Moze balotelli odpali nam fajerwerki Jak mozna byc takim debilem jak on?[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 14:31_________________________________________________Inspektro cos powinienes wiedziec na temat? Ale co swoje za kontrakt zgarnia to zgarnia :D a że tak zapytam kolega Inspektor też odpalał fajerwerki we własnej toalecie ?? :naughty:
pepik Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Mnie ciekawi jak zachowają się kibice w stosunku do naszych narodowych koszulek a raczej loga pzpn, jakieś transparenty no i ile razy zaśpiewają znaną piosenkę "PZPN PZPN..."
ateeen Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Mnie ciekawi jak zachowają się kibice w stosunku do naszych narodowych koszulek a raczej loga pzpn, jakieś transparenty no i ile razy zaśpiewają znaną piosenkę "PZPN PZPN..." Z tego co czytałem nie będą dopingować Polaków.. bojkotują nowe stroje
jarko Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Jeszcze trochę a może będziemy bojkotować bojkoty
ateeen Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Jeszcze trochę a może będziemy bojkotować bojkoty
jarko Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Wszędzie i ciągle te bojkoty :gwizdanie: W sumie jak mam iść na taki mecz gdzie jest bojkot i nie ma dopingu to chyba bardziej bym wolał nie napychać kieszeni betonowi kasą za bilet tylko zostac w domu - to chyba konkretniejsza forma protestu a nie atmosfera piknikowa na stadionie... Cóż piłkarze winni tym strojom, a brak dopingu głównie w nich uderza...
Skyliner89 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ciekaw jestem dzisiejszego meczu. Jak by to logo PZPN było np. na rękawach, a herb by został na swoim miejscu to by jeszcze to jakoś uszło... Jak się zachowają polscy piłkarze po strzeleniu gola... Pocałują logo PZPN? Ja gdybym był piłkarzem RP to bym się sprzeciwił i nie ubrał koszulki, ale widocznie brak im jaj albo piłkarze dostali dobrze w łapę od PZPN :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 to, że orzełka na koszulkach brak to żenada, ale to media nie miały za bardzo o czym mówić w ostatnich dniach i zrobiło się wielka curva afera, to tego teraz jakiś brak dopingu co za kretyni....
GILI Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Moim zdaniem będzie kichawy mecz i skończy się 0-0 zresztą vyjebane mam nie włączam nawet telewizora
pepik Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 no co baty dostaną Kibicujesz Włochom?
Rekomendowane odpowiedzi