Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja myślę, że Orzeł powróci na koszulki jeszcze przed euro :)

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeśli nie powróci to będzie się działo! :wink4:

Opublikowano

BOJKOT !!!

Opublikowano

Piłkarze zarabiają grubą kasę za szpile, ale gdyby wzięli się w garść to nie wyszliby do meczu i wtedy Olejkowska cofnęłaby te durne słowa ("Chcieliśmy się czymś wyróżniać") - ku*** brak orła na koszulce jest wyróżnieniem? Jej wygląd nie idzie w parze z rozumem :polew:

Opublikowano

Wczoraj po raz pierwszy od chyba 2009r. albo kwietnia 2010 Zawisza przegrywa na własnym obiekcie z Termaliką Nieciecza 2:3

Opublikowano

Ta obsrana Nieciecza idzie na awans... Jak im sie uda to mam nadzieję że licencji im nikt nie da, inaczej będzie to równie kompromitujące dla ekstraklasy jak brak Orła dla pzpn...

Opublikowano

Ta obsrana Nieciecza idzie na awans... Jak im sie uda to mam nadzieję że licencji im nikt nie da, inaczej będzie to równie kompromitujące dla ekstraklasy jak brak Orła dla pzpn...

Dobre:)

Kurde Piech ma w meczu tyle sytuacji... gdyby je wykorzystywał to Rudnevs nie byłby na pierwszym miejscu w klasyfikacji strzelców :naughty:

Opublikowano

Jak graliśmy z tą śmieszną Niecieczą to gdy ktoś za mocno kopnął piłkę musiał za nią dymać w pole... kukurydzy...

Dzisiaj maja stadion, uwaga - profesfonalny na... 2239 miejsc !!!

IMG_5588.jpg

A w tej miejscowości ( żeby nie pisać wsi ) zamieszkuje 729 osób...

Najbardziej jednak ekipy ultrasów, hoolsów i innej gawiedzi obawiają się najazdu z Niecieczy zadymiarzy...

Ta ekipa ma siać strach i przerażenie wśród innych kibiców w całej Polsce... Niestety lub stety drugi ich szokujący filmik z imprezy jaką sobie urządzili na jakiejś stacji benzynowej został usunięty z sieci...

To zwykły jakiś żart bogatego kolesia, taki chyba konkret psikus i nie za poważne podejście do ludzi kochających ten sport...

Najbardziej mnie tu zadziwiają jednak piłkarze... Zero ambicji, TYLKO KASA MISIU... Bo jak to można inaczej tłumaczyć, co kieruje kimś że idzie grać w takim klubie...

A oto lista wybrańców:

Bramkarze

Maciej Budka

Sebastian Nowak

Maciej Pochroń

Obrońcy

Arkadiusz Baran

Jan Cios

Jakub Czerwiński

Łukasz Kowalski

Mateusz Kowlaski

Dawid Kubowicz

Arkadiusz Mysona

Damian Skołorzyński

Pomocnicy

Jakub Biskup

Piotr Ceglarz

Dariusz Jarecki

Krzysztof Lipecki

Tomasz Metz

Dariusz Pawlusiński

Karol Piątek

Dalibor Pleva

Marcin Szałęga

Napastnicy

Emil Drozdowicz

Szymon Martuś

Andrzej Rybski

Sebastian Ryguła

Łukasz Szczoczarz

Piotr Trafarski

Do tego Radolsky... Sporo ekstraklasowych niewypałów :gwizdanie:

Opublikowano

U nas w "A" klasie kluby mają podobną trybunę :polew:

Swoją drogą jeśli mają kasę to może w przypadku awansu wybudują stadion albo rozbudują ten :mysli:

Opublikowano

Swoją drogą jeśli mają kasę to może w przypadku awansu wybudują stadion albo rozbudują ten :mysli:

Tia... I gdzie te 729 osób będzie kukurydzę sadzić jak im ten stadion na polach rozbudują...

A poza tym to jaki widzisz sens budowania drużyny i stadionu w d... nigdzie :rolleyes:

Opublikowano

No rzeczywiście mieszkańców i kibiców to tam za wiele nie ma :gwizdanie:

Nie pamiętam czasów AMICI WRONKI ale Wronki to też mała mieścina a grali w najwyższej klasie rozgrywkowej :mysli:

Opublikowano

ale to już było... w Grodzisku Wlkp :wink4: jak sie skonczyło to wiadomo. To samo Wronki.

W takiej mieścinie choćby grali nawet w LE to na dłuższą mete piłka nie ma prawa zainstnieć.

Opublikowano

Wronki - 11462

Grodzisk Wlkp. - 13999

Nieciecza - 729

To nie mieścina tylko zwykła WIEŚ. Kilka domów wokół jednej fabryki...

Tego jeszcze nie było...

Opublikowano

Jak graliśmy z tą śmieszną Niecieczą to gdy ktoś za mocno kopnął piłkę musiał za nią dymać w pole... kukurydzy...

Dzisiaj maja stadion, uwaga - profesfonalny na... 2239 miejsc !!!

IMG_5588.jpg

A w tej miejscowości ( żeby nie pisać wsi ) zamieszkuje 729 osób...

Najbardziej jednak ekipy ultrasów, hoolsów i innej gawiedzi obawiają się najazdu z Niecieczy zadymiarzy...

Ta ekipa ma siać strach i przerażenie wśród innych kibiców w całej Polsce... Niestety lub stety drugi ich szokujący filmik z imprezy jaką sobie urządzili na jakiejś stacji benzynowej został usunięty z sieci...

To zwykły jakiś żart bogatego kolesia, taki chyba konkret psikus i nie za poważne podejście do ludzi kochających ten sport...

Najbardziej mnie tu zadziwiają jednak piłkarze... Zero ambicji, TYLKO KASA MISIU... Bo jak to można inaczej tłumaczyć, co kieruje kimś że idzie grać w takim klubie...

A oto lista wybrańców:

Bramkarze

Maciej Budka

Sebastian Nowak

Maciej Pochroń

Obrońcy

Arkadiusz Baran

Jan Cios

Jakub Czerwiński

Łukasz Kowalski

Mateusz Kowlaski

Dawid Kubowicz

Arkadiusz Mysona

Damian Skołorzyński

Pomocnicy

Jakub Biskup

Piotr Ceglarz

Dariusz Jarecki

Krzysztof Lipecki

Tomasz Metz

Dariusz Pawlusiński

Karol Piątek

Dalibor Pleva

Marcin Szałęga

Napastnicy

Emil Drozdowicz

Szymon Martuś

Andrzej Rybski

Sebastian Ryguła

Łukasz Szczoczarz

Piotr Trafarski

Do tego Radolsky... Sporo ekstraklasowych niewypałów :gwizdanie:

Pawlusiński :D

Opublikowano

Wronki - 11462

Grodzisk Wlkp. - 13999

Nieciecza - 729

To nie mieścina tylko zwykła WIEŚ. Kilka domów wokół jednej fabryki...

Tego jeszcze nie było...

Może liczą na połączenie z inną drużyną np. Wisłą :kox: bo u nich brakuje Polaków :decayed:

A tak serio to nie wiedziałem, że to taka mała wioska, już nawet moja ma więcej mieszkańców :naughty::polew:

Opublikowano

Nieciecza :facepalm:

Liga Polska :facepalm:

Zdaniem La Gazzetta dello Sport, 32-letni Nicolas Anelka, który aktualnie broni barw Chelsea Londyn, już w styczniu miałby trafić do włoskiego AC Milan. Właśnie Francuz ma zastąpić Antonio Cassano. :naughty:

Opublikowano

Polska piłka :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Barcelona :facepalm::naughty:

Opublikowano

Real :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3::decayed: