jarko Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Bo tam dobrze w piłke grają
julo23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Do Grodziska jak sie jechało na stadion to też wkoło tylko pola buraczane były. :gwizdanie: Inspektor a co myslisz że na zachodzie nie ma klubów na wioskach ? Może nie na takich co psy d*pami szczekają ale też są, nie myśl se
Gość Damian A4 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Inspektor a co myslisz że na zachodzie nie ma klubów na wioskach ? Może nie na takich co psy d*pami szczekają ale też są, nie myśl se A napisałem gdzieś, że tak nie jest??? :wink4:
julo23 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Do Hutnika nic nie mam Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 21:05_________________________________________________ Inspektor a co myslisz że na zachodzie nie ma klubów na wioskach ? Może nie na takich co psy d*pami szczekają ale też są, nie myśl se A napisałem gdzieś, że tak nie jest??? :wink4: Wystarczyło to: Polska piłka :facepalm: :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją A co to ma do tego? To że Barca przegra z jakimś zespołem nie oznacza, że zaraz ten klub znienawidze - Wisły od dziecka nie cierpie jak psa :kox:
Biszczan Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Spójrzcie na Hoffenheim, ponad 3 tyś.mieszkańców... przebojem wdarli się do Bundesligi i grają dobrą piłkę gdyby nie odeszli D.Ba i P.Cisse to mają jeden z lepszych ataków w lidze niemieckiej:)
jarko Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 No fajnie... Tylko powiedz mi po co komu takie dream teamy ? Z Niecieczy do Tarnowa jest 22km, już lepiej chłop by Unię odbudował a nie robił obory z wioską w ekstraklasie...
stanley Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 No fajnie... Tylko powiedz mi po co komu takie dream teamy ? Z Niecieczy do Tarnowa jest 22km, już lepiej chłop by Unię odbudował a nie robił obory z wioską w ekstraklasie... pewnie taki klub na wiosce łatwiej przejąć i sprawować w nim swoje rządy a jakby gość poszedł do innego miasta, miałby znacznie trudniej... PS. Mam nadziję, że nie awansują ani w tym sezonie, ani w kilku następnych i facet odpuści :gwizdanie:
jarko Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Opublikowano 13 Listopada 2011 Na pewno jak awansuje to rozgłos gwarantowany i to pewnie na większą skalę jak Nasz kraj... A czy ciężko przejmować klub w większym mieście, nie wiem - kilku jednak daje rade Na pewno presja inna w klubach z tradycjami, na pewno więcej osób patrzy Ci na ręce no i na pewno większy rozgłos... Taki Duda budujący niegdyś potegę wiejskiej Kmity Zabierzów poszedł po rozum do głowy i dzisiaj w Sandecji siedzi... Myślisz że mu tam ciężej ?
stanley Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Na pewno jak awansuje to rozgłos gwarantowany i to pewnie na większą skalę jak Nasz kraj... A czy ciężko przejmować klub w większym mieście, nie wiem - kilku jednak daje rade Na pewno presja inna w klubach z tradycjami, na pewno więcej osób patrzy Ci na ręce no i na pewno większy rozgłos... Taki Duda budujący niegdyś potegę wiejskiej Kmity Zabierzów poszedł po rozum do głowy i dzisiaj w Sandecji siedzi... Myślisz że mu tam ciężej ? nie wiem, nie mam pojęcia. Nigdy nie rozkminiałem tego typu tematów Kiedyś, mój A-klasowy zespół sponsorował koleś, który sponsorował Jango, z ligi halowej. Plany i marzenia miał spore, ale pier*olony urząd miasta robił mu spore problemy i nawet Jango przeniosło się z Mysłowic do Katowic....
Biszczan Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 Było takie cuś niestety:/ Goździcki nie był czasem prezesem Jango wtedy?[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 00:18_________________________________________________Ten urząd miasta jeszcze za kadencji G.Osyry nie chciał otworzyć szkoły tańca i chłopak występujący w YCD przeniósł się do Jaworzna bo z tamtąd zaoferowano mu pomoc! Taki mały OT o UM w M-cach
julo23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją A co to ma do tego? To że Barca przegra z jakimś zespołem nie oznacza, że zaraz ten klub znienawidze - Wisły od dziecka nie cierpie jak psa :kox: Nie prowokuj. :gwizdanie: A wracając do tematu prowadzenia klubów przez "biznesmanów" i traktowanie ich jako hobby to u nas tez był taki gościu, przygarną jeden klubik z B-klasy ze wsi, awansował nim do A-klasy, Okręgówki i poźniej do 4ligi. Co rok to awans, no i fajnie sie przed kolegami chwalić: "A w moim klubie..." U nas wykonczyło go zacofanie działaczy. Bo jak długo można utrzymywać darmozjadów, jak na mecz jest załóżmy 18 piłkarzy i 30 pseudo działaczy, gdzie sie tylko pchaj tam gdzie darmówka, wyżerka itp. Pozatym z tego co mówił to podejście młodych piłkarzy u nas jest niedopuszczalne. Np. Chciał ściągnąc wyróżniającego sie synka grającego w rezerwach Górnika Z. - Synek zaczyna z nim rozmowe w ten sposób: "Będe grał dla Pana w drużynie, ale mam etat w pańskiej firmie i mam mieć normalnie opłacany ZUS." Gościu mu mówi że przecież nie da rady grać i pracować na budowie jednoczśnie. - Nie prosze pana, ja będe tylko grał.... Synki już takie cwane, że chce mieć stałą pensje 3-4 tysie, ZUSik oplacony, a on łaskawie będzie tylko chodził na treningi 4-ligowca. Później sie dziwić że taki Polak jeden z drugim jedzie na zachód i jemu wystarcza siedzenie na ławie. :gwizdanie:
Skyliner89 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Może coś się ruszy :gwizdanie:: http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/dzialacze-z-dolnego-slaska-chca-przywrocic-orzelka,1,4905428,artykul.html
julo23 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Propozycja loga dla pewnej organizacji. :polew:
lukaszk Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją A co to ma do tego? To że Barca przegra z jakimś zespołem nie oznacza, że zaraz ten klub znienawidze - Wisły od dziecka nie cierpie jak psa :kox: ale z Parmą, Schalke 04 i z Lazio Wisełkę podziwiałeś Milito może w styczniu przejść do PSG Polski pomocnik Bartosz Salamon przechodzi po sezonie z Brescii do Sporting Lizbona - podał dziennik Giornale di Brescia. Włoski klub otrzyma za niego aż 4 mln euro!
jarko Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 Do Hutnika nic nie mam Narazie nie masz... póki Ci Barcelony nie ograją A spokojnie by mogli
Biszczan Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Ciekawe jaki byłby kurs na Hutnik?
Rekomendowane odpowiedzi