Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Damian A4
Opublikowano

Już od dzisiaj powinno być :gwizdanie: A nie co tu sie wejdzie to wszędzie św. Alex z Turynu :decayed:

chyba otworze im nowy temat o Juve niech nas tutaj nie męczą :bag::decayed:

A drugi o trampkarzach :kox:

żart :) harry redknaap prawdopodobnie trenerem Anglii, w końcu zaczną grać ładna piłkę :)

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Juve jest najlepsze koniec kropka :kox:

Opublikowano

:bag:

Opublikowano

w którym miejscu?

Opublikowano

czy to przypadkiem nie te oszusty co kupowały mecze i jeszcze nie dawno grały w 2 lidze?? :mysli::decayed:
Gość Damian A4
Opublikowano

Ciekawe skąd wzięli pieniądze na stadion :polew:

Opublikowano

czy to przypadkiem nie te oszusty co kupowały mecze i jeszcze nie dawno grały w 2 lidze?? :mysli::decayed:

Jak byście nie wiedzieli Juve zostało uniewinnione i nie ma żadnych dowodów na to, że kupowali mecze... Całą aferę rozkręcił Inter tzw. Moratti :hi:. Pisał o tym David.

Oglądajcie sobie Barcelone, Man Utd, Hutniki itd. itp.

Opublikowano

spoko loko.Przypomnij mi z kim w tej edycji ligi mistrzów grało lub gra Juventus :naughty:
Opublikowano

Jak byście nie wiedzieli Juve zostało uniewinnione i nie ma żadnych dowodów na to, że kupowali mecze... Całą aferę rozkręcił Inter tzw. Moratti :hi:. Pisał o tym David.

:sarcastic:

Opublikowano

Juve gra :kox:

Nie interesujecie się sprawą Calciopoli, a farmazoniki wypisujecie, że oszusty, dajcie se siana :polew:

Kto by tam chciał oglądać te marne aktorzyny z Barcelony, najlepiej położyć się i płakać, udając, że zostało się sfaulowanym i jednocześnie podglądając co robi sędzia :polew:

28. min. Shirokov brameczka :naughty:, Zenit-Benfica 1:1 :)

Opublikowano

BTW

Czy to nie przypadkiem włosi są najlepszymi boiskowymi aktorami?...... ale może się jednak mylę :wink4:

Chyba nie ma sensu dalej dyskutować w tym temacie :)

Gość Damian A4
Opublikowano

Oglądaćie Ligę Mistrzów? Ja oglądam powtórkę ManUtd - Liverpool tempo meczu za***iste :kox:[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 20:45_________________________________________________Oglądaćie Ligę Mistrzów? Ja oglądam powtórkę ManUtd - Liverpool tempo meczu za***iste :kox:

Opublikowano

Piękna bramka :kox: Boateng i 1-0 dla Milanu.

Opublikowano

no Milan ładnie gra zaskoczyli mnie :good:ps szkoda że Szęsny nie bronił :polew:

Gość Damian A4
Opublikowano

A co miał bronić? Przy obu bramkarz był bez szans :)[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 21:50_________________________________________________Kurde Milan jest mocny :kox:

Opublikowano

właśnie próbuję się zastanowić

Milan jest rzeczywiście mocny (niezły skład, trzeba przyznać) czy to Arsenal wyszedł totalnie nieprzygotowany do meczu

bo dziury w obronie były masakryczne, jakby żadnego ich ostatniego meczu nie widzieli

co do Arsene'a rzecz jasna nie podobna

także trochę mnie to zaskoczyło, nie wiem, co tu stwierdzić na chłodno .... :mysli:

Opublikowano

Dawno nie widziałem tak słabego Arsenalu :thumbdown: i tak dobrego Milanu :good:

Opublikowano

dobrze dla serie A ze Milan tak pojechal Arsenal :good: serie A musi sie odrodzic zeby znowu miec te 4 miejsca w LM

Opublikowano

Zlali ich niespodziewanie. :kox: :kox:

Dziś kluby reprezentujące Nas w Lidze Europy...

Wisła Kraków - Standard Liege

Legia Warszawa - Sporting Lizbona

Jask myślicie? Dazdą radę? :gwizdanie:

Opublikowano

dobrze dla serie A ze Milan tak pojechal Arsenal :good: serie A musi sie odrodzic zeby znowu miec te 4 miejsca w LM

4 miesjca??

Dla kogo??

To tak jakby Polska miala 2 miejsca pewne :decayed: