Gość Damian A4 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Już od dzisiaj powinno być :gwizdanie: A nie co tu sie wejdzie to wszędzie św. Alex z Turynu chyba otworze im nowy temat o Juve niech nas tutaj nie męczą A drugi o trampkarzach żart harry redknaap prawdopodobnie trenerem Anglii, w końcu zaczną grać ładna piłkę
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Juve jest najlepsze koniec kropka w którym miejscu?
Wihajster Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Juve jest najlepsze koniec kropka czy to przypadkiem nie te oszusty co kupowały mecze i jeszcze nie dawno grały w 2 lidze??
Gość Damian A4 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Ciekawe skąd wzięli pieniądze na stadion
Skyliner89 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Juve jest najlepsze koniec kropka czy to przypadkiem nie te oszusty co kupowały mecze i jeszcze nie dawno grały w 2 lidze?? Ciekawe skąd wzięli pieniądze na stadion Jak byście nie wiedzieli Juve zostało uniewinnione i nie ma żadnych dowodów na to, że kupowali mecze... Całą aferę rozkręcił Inter tzw. Moratti . Pisał o tym David. Oglądajcie sobie Barcelone, Man Utd, Hutniki itd. itp.
Wihajster Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Oglądajcie sobie Barcelone, Man Utd, Hutniki itd. itp. spoko loko.Przypomnij mi z kim w tej edycji ligi mistrzów grało lub gra Juventus
stanley Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Juve jest najlepsze koniec kropka czy to przypadkiem nie te oszusty co kupowały mecze i jeszcze nie dawno grały w 2 lidze?? Ciekawe skąd wzięli pieniądze na stadion Jak byście nie wiedzieli Juve zostało uniewinnione i nie ma żadnych dowodów na to, że kupowali mecze... Całą aferę rozkręcił Inter tzw. Moratti . Pisał o tym David. Oglądajcie sobie Barcelone, Man Utd, Hutniki itd. itp.
Biszczan Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Juve gra Nie interesujecie się sprawą Calciopoli, a farmazoniki wypisujecie, że oszusty, dajcie se siana Kto by tam chciał oglądać te marne aktorzyny z Barcelony, najlepiej położyć się i płakać, udając, że zostało się sfaulowanym i jednocześnie podglądając co robi sędzia 28. min. Shirokov brameczka , Zenit-Benfica 1:1
stanley Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 BTW Czy to nie przypadkiem włosi są najlepszymi boiskowymi aktorami?...... ale może się jednak mylę Chyba nie ma sensu dalej dyskutować w tym temacie
Gość Damian A4 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Oglądaćie Ligę Mistrzów? Ja oglądam powtórkę ManUtd - Liverpool tempo meczu za***iste [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 20:45_________________________________________________Oglądaćie Ligę Mistrzów? Ja oglądam powtórkę ManUtd - Liverpool tempo meczu za***iste
pepik Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Piękna bramka Boateng i 1-0 dla Milanu.
chudy13101980 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 no Milan ładnie gra zaskoczyli mnie :good:ps szkoda że Szęsny nie bronił
Gość Damian A4 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 A co miał bronić? Przy obu bramkarz był bez szans [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 21:50_________________________________________________Kurde Milan jest mocny
Kamyk Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 właśnie próbuję się zastanowić Milan jest rzeczywiście mocny (niezły skład, trzeba przyznać) czy to Arsenal wyszedł totalnie nieprzygotowany do meczu bo dziury w obronie były masakryczne, jakby żadnego ich ostatniego meczu nie widzieli co do Arsene'a rzecz jasna nie podobna także trochę mnie to zaskoczyło, nie wiem, co tu stwierdzić na chłodno ....
pepik Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Dawno nie widziałem tak słabego Arsenalu i tak dobrego Milanu
David Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobrze dla serie A ze Milan tak pojechal Arsenal serie A musi sie odrodzic zeby znowu miec te 4 miejsca w LM
akjam Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zlali ich niespodziewanie. :kox: Dziś kluby reprezentujące Nas w Lidze Europy... Wisła Kraków - Standard Liege Legia Warszawa - Sporting Lizbona Jask myślicie? Dazdą radę? :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 dobrze dla serie A ze Milan tak pojechal Arsenal serie A musi sie odrodzic zeby znowu miec te 4 miejsca w LM 4 miesjca?? Dla kogo?? To tak jakby Polska miala 2 miejsca pewne
Rekomendowane odpowiedzi