Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bayern Monachium - FC Chelsea

Jak ktos nie ma TV to do ogladniecia na, www.kanal2.transmisje.info

jak typujecie?

ja Bayern:decayed:

Opublikowano

Jest na otwartm Polsacie więc raczej nie powinno być problemu z obejrzeniem. :wink4::naughty:

P.S. Jak obstawiacie? Widzę, że wg bukmacherów Bayern jest faworytem... :mysli:

Opublikowano

Finał jak to Finał, wszystko jest możliwe, nie będzie łatwo, ale że serducho jest przy Bayernie, to wierzę, że dzisiejszym zwycięstwem zapiszą się do annałów historii piłki, wygrywając Trofeum LM na własnym stadionie :wink:

Opublikowano

To prawda, to pierwszy klub który może wygrać finał na własnym stadionie ale Chelsea wg mnie nie jest bez szans mimo tego, że Bayern gra u siebie. :cool:

Opublikowano
To prawda, to pierwszy klub który może wygrać finał na własnym stadionie ale Chelsea wg mnie nie jest bez szans mimo tego, że Bayern gra u siebie. :cool:

pewnie, że nie jest bez szans, obydwa zespoły osłabione na równi, a jak Chelsea potrafi być groźna i skuteczna jeśli chodzi o wykorzystywanie szans do strzeleni gola, pokazali z barcą, a przy niezbyt pewnej obronie Bayernu mogą być groźni. Ale mimo to wierzę w Bayern.

Opublikowano

Chelsea pokazuje charakter oby wygrali Drogba c014.gif

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

i wygrali c011.gif

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

i wygrali c011.gif

Opublikowano

Witam Panowie

Postawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman?

---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

Witam Panowie

Postawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman?

Opublikowano

powiem, że do dzisiaj nie rozumiem tej gry

tzn wiem, że tam nie ma pewniaków

od zawsze

to jeden wielki cud

i nigdy nie można powiedzieć, kto bezdyskusyjnie wygra

wiem za to jedno

kocham piłkę nożną

i tyle

po prostu

---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ----------

powiem, że do dzisiaj nie rozumiem tej gry

tzn wiem, że tam nie ma pewniaków

od zawsze

to jeden wielki cud

i nigdy nie można powiedzieć, kto bezdyskusyjnie wygra

wiem za to jedno

kocham piłkę nożną

i tyle

po prostu

Opublikowano
Witam Panowie

---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ----------

Witam Panowie

obstawiłeś wygraną Chelsey a w regulaminowym czasie był remis i to tyle sam kiedyś obstawiałem na bwin ale dałem sobie z tym siana.

---------- Post dopisany at 06:31 ---------- Poprzedni post napisany at 06:31 ----------

Witam Panowie

Witam Panowie

obstawiłeś wygraną Chelsey a w regulaminowym czasie był remis i to tyle sam kiedyś obstawiałem na bwin ale dałem sobie z tym siana.

---------- Post dopisany at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany at 06:31 ----------

i czemu do ku----y nę-----dzy mi zawsze dwa posty wysyła?

---------- Post dopisany at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ----------

i czemu do ku----y nę-----dzy mi zawsze dwa posty wysyła?

Opublikowano

Bravo CFC! :good::kox: Drogba nigdy nie zawiódł. :good: Kozak jest i tyle!

P.S. Co do obstawiania to ZAWSZE obstawiasz wynik w regulaminowym czasie gry - 90minut + ewentualne doliczone minuty bez względu na to gdzie będziesz staiwał zakłady. :wink4:

Opublikowano

Bójcie sie chamy, do ligi mistrzów wracamy !!!

Gość -makaveli-
Opublikowano

dziś przedostatnia kolejka I ligi PL ;)

najciekawsze mecze:

Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Kolejarz Stróże

Piast Gliwice - GKS Katowice

Warta Poznań - Zawisza Bydgoszcz

Pogoń Szczecin - Wisła Płock

Gość -makaveli-
Opublikowano

Warta 0-1 Zawisza

jeszcze jeden mecz z liderem (Piast Gliwice) i awans :)

Opublikowano

No w 87. minucie strzelili wygrywającą bramkę to chyba łatwo nie było. :wink4: Jak wygracie z Piastem to przeskoczycie o 1 punkt na I miejsce a co z Pogonią Szczecin? Jak wygra z Arką to będą mieć tyle samo punktów co Piast... :mysli: Jak wyglądały ich bezpośrednie pojedynki?

Gość -makaveli-
Opublikowano

Pogoń jeśli wygra z Arką w ostatniej kolejce awansuje(bilans w dwumeczu z Piastem to 2:1 dom i 1:2 wyjazd)

wszystko roztrzygnie się w meczu Piast - Zawisza ....remis daje awans Piastowi

teoretyczne szanse ma Kolejarz Stróże

tabela1liga.jpg

Opublikowano

dziś Juve gra z Napoli o Puchar Włoch... Orange Soprt 21:00

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

Najlepsza jedenastka LM za sezon 2011/12 wg GOAL

Cech [Chelsea]; Lahm [bayern], Nesta [Milan], Paulo Jorge [Apoel], A. Cole [Chelsea]; C. Ronaldo [Real Madryt], Ramires [Chelsea], Ribery [bayern]; Messi [barcelona], Gomez [bayern], Drogba [Chelsea].

Opublikowano

Trzymam kciuki za Pogoń i Zawisze.

Bo Piast to dla mnie taka Odra Wodzisław :facepalm:

Opublikowano

Jestem tego samego zdania! :good: Chciałbym żeby Pogoń i Zawisza awansowały do Ekstraklasy. :good: Dobrze, że ta Termalica dziś przegrała bo też by mieli szanse! :facepalm: