SowaBezOka Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Bayern Monachium - FC Chelsea Jak ktos nie ma TV to do ogladniecia na, www.kanal2.transmisje.info
paput Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Bayern Monachium - FC ChelseaJak ktos nie ma TV to do ogladniecia na, www.kanal2.transmisje.info jak typujecie?ja Bayern:decayed:
akjam Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Jest na otwartm Polsacie więc raczej nie powinno być problemu z obejrzeniem. P.S. Jak obstawiacie? Widzę, że wg bukmacherów Bayern jest faworytem...
badboy Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Finał jak to Finał, wszystko jest możliwe, nie będzie łatwo, ale że serducho jest przy Bayernie, to wierzę, że dzisiejszym zwycięstwem zapiszą się do annałów historii piłki, wygrywając Trofeum LM na własnym stadionie
akjam Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 To prawda, to pierwszy klub który może wygrać finał na własnym stadionie ale Chelsea wg mnie nie jest bez szans mimo tego, że Bayern gra u siebie.
badboy Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 To prawda, to pierwszy klub który może wygrać finał na własnym stadionie ale Chelsea wg mnie nie jest bez szans mimo tego, że Bayern gra u siebie. pewnie, że nie jest bez szans, obydwa zespoły osłabione na równi, a jak Chelsea potrafi być groźna i skuteczna jeśli chodzi o wykorzystywanie szans do strzeleni gola, pokazali z barcą, a przy niezbyt pewnej obronie Bayernu mogą być groźni. Ale mimo to wierzę w Bayern.
chudy13101980 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Chelsea pokazuje charakter oby wygrali Drogba ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- i wygrali ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- i wygrali
waldi_007 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Witam Panowie Postawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman? ---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Witam Panowie Postawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman?
Kamyk Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 powiem, że do dzisiaj nie rozumiem tej gry tzn wiem, że tam nie ma pewniaków od zawsze to jeden wielki cud i nigdy nie można powiedzieć, kto bezdyskusyjnie wygra wiem za to jedno kocham piłkę nożną i tyle po prostu ---------- Post dopisany at 00:30 ---------- Poprzedni post napisany at 00:30 ---------- powiem, że do dzisiaj nie rozumiem tej gry tzn wiem, że tam nie ma pewniaków od zawsze to jeden wielki cud i nigdy nie można powiedzieć, kto bezdyskusyjnie wygra wiem za to jedno kocham piłkę nożną i tyle po prostu
chudy13101980 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Witam PanowiePostawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman? ---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Witam Panowie Postawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman? obstawiłeś wygraną Chelsey a w regulaminowym czasie był remis i to tyle sam kiedyś obstawiałem na bwin ale dałem sobie z tym siana. ---------- Post dopisany at 06:31 ---------- Poprzedni post napisany at 06:31 ---------- Witam PanowiePostawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman? ---------- Post dopisany at 00:23 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Witam Panowie Postawiłem na bwin, że wygra Chelsea no i oczywistym jest to że tak się stało bo nie mogło być inaczej;p.... ale bwin kilka minut po meczu świętował zwycięstwo.... Bayernu... ;/ bo jak wiadomo to sponsor haha. Ale do rzeczy- obstawiłem na wygraną Chelsea ale piszą mi że zakład przegrany, czy coś im się pomyliło ?? czy jeżeli są karne to automatycznie remis jest? Nie czaje tego systemu bo pierwszy raz w sumie grałem hehe. Może ktoś coś podpowiedzieć o co kaman? obstawiłeś wygraną Chelsey a w regulaminowym czasie był remis i to tyle sam kiedyś obstawiałem na bwin ale dałem sobie z tym siana. ---------- Post dopisany at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany at 06:31 ---------- i czemu do ku----y nę-----dzy mi zawsze dwa posty wysyła? ---------- Post dopisany at 06:32 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ---------- i czemu do ku----y nę-----dzy mi zawsze dwa posty wysyła?
akjam Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Bravo CFC! Drogba nigdy nie zawiódł. Kozak jest i tyle! P.S. Co do obstawiania to ZAWSZE obstawiasz wynik w regulaminowym czasie gry - 90minut + ewentualne doliczone minuty bez względu na to gdzie będziesz staiwał zakłady.
jarko Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Opublikowano 20 Maja 2012 Bójcie sie chamy, do ligi mistrzów wracamy !!!
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 dziś przedostatnia kolejka I ligi PL najciekawsze mecze: Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Kolejarz Stróże Piast Gliwice - GKS Katowice Warta Poznań - Zawisza Bydgoszcz Pogoń Szczecin - Wisła Płock
szczawik Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 niedługo Euro, widzieliście co nasi przyjaciele z Azji wymyślili?! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wW5DaEWLdMk
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Warta 0-1 Zawisza jeszcze jeden mecz z liderem (Piast Gliwice) i awans
akjam Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 No w 87. minucie strzelili wygrywającą bramkę to chyba łatwo nie było. Jak wygracie z Piastem to przeskoczycie o 1 punkt na I miejsce a co z Pogonią Szczecin? Jak wygra z Arką to będą mieć tyle samo punktów co Piast... Jak wyglądały ich bezpośrednie pojedynki?
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Pogoń jeśli wygra z Arką w ostatniej kolejce awansuje(bilans w dwumeczu z Piastem to 2:1 dom i 1:2 wyjazd) wszystko roztrzygnie się w meczu Piast - Zawisza ....remis daje awans Piastowi teoretyczne szanse ma Kolejarz Stróże
lukaszk Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 dziś Juve gra z Napoli o Puchar Włoch... Orange Soprt 21:00 ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Najlepsza jedenastka LM za sezon 2011/12 wg GOAL Cech [Chelsea]; Lahm [bayern], Nesta [Milan], Paulo Jorge [Apoel], A. Cole [Chelsea]; C. Ronaldo [Real Madryt], Ramires [Chelsea], Ribery [bayern]; Messi [barcelona], Gomez [bayern], Drogba [Chelsea].
julo23 Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Trzymam kciuki za Pogoń i Zawisze. Bo Piast to dla mnie taka Odra Wodzisław
akjam Opublikowano 20 Maja 2012 Opublikowano 20 Maja 2012 Jestem tego samego zdania! Chciałbym żeby Pogoń i Zawisza awansowały do Ekstraklasy. Dobrze, że ta Termalica dziś przegrała bo też by mieli szanse!
Rekomendowane odpowiedzi