julo23 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Jest dobrym trenerem ale to nie znaczy że będzie dobrym selekcjonerem bo to całkiem co innego. Choć życze mu oczywiście sukcesów. No i szkoda troche Ruchu bo mają grać w pucharach.
chudy13101980 Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 k**wa ludzie nawet Mourinho by nic nie zdziałał z naszymi burakami więc po co ta spinka.Szkoda pisać na ten temat.
miszka Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 k**wa ludzie nawet Mourinho by nic nie zdziałał z naszymi burakami więc po co ta spinka.Szkoda pisać na ten temat. No to pojechałeś po całości
stanley Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 k**wa ludzie nawet Mourinho by nic nie zdziałał z naszymi burakami więc po co ta spinka.Szkoda pisać na ten temat. mnie np. nasza polska ligowa kopana interesuje najbardziej
jarko Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Opublikowano 11 Lipca 2012 mnie np. nasza polska ligowa kopana interesuje najbardziej
David Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 co ten Milan robi pozbywa sie swoich 2 najlepszych pilkarzy bez Ibry ktory sam wygral im wiele meczy nie widze ich w walce o mistrza,Juve zgarnie scudetto
Dev Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 wczoraj spotkałem w Ustce na ulicy tego pedała Kręcinę szkoda że nie było ze mną mojego kolegi który jest mocno cięty na niego dostałby w ryja w samym centrum miasta
stanley Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 wczoraj spotkałem w Ustce na ulicy tego pedała Kręcinę szkoda że nie było ze mną mojego kolegi który jest mocno cięty na niego dostałby w ryja w samym centrum miasta wielka szkoda
Skyliner89 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 co ten Milan robi pozbywa sie swoich 2 najlepszych pilkarzy bez Ibry ktory sam wygral im wiele meczy nie widze ich w walce o mistrza,Juve zgarnie scudetto Dla nich liczy się tylko $. Bez Ibry Milan może się pożegnać z walką o Scudetto. PSG petro dolarami nic nie zdziała. Nasze Juve jak do tej pory zrobiło bardzo dobre transfery: Asamoah, Isla, Pogba, Armero. Jedynie nie podoba mi się transfer Lucio. Jeszcze kupić klasowego napastnika i będzie ok . Podobają Ci się nowe koszulki JUVE?
miszka Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Euro się skończyło więc pora wywalić brudy Euro 2012: Lewandowski: Smuda się bał. To my ustalaliśmy jak grać - Euro - WP.PL ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- Euro 2012. Lewandowski dla Sport.pl: Popełniono błąd w przygotowaniach
Skyliner89 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Jeszcze to -> Tuzimek: to jedyny plus naszej Euro-kompromitacji - Euro 2012 w Onet.pl
David Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 koszulki sa spoko bede kupowal domowa z nr 10 ale bez nazwiska
akjam Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziś już pierwsze mecze kwalifikacyjne LE i LM... Jak obstawiacie wyniki? Wydaje się, że Nasze drużyny mają większe sznase ale wiadmo, że boisko wszystko weryfikuje. Jak myślicice? FK Buducnost Podgorica - Slask Wroclaw Ruch Chorzow - Metalurg Skopje
jarko Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Opublikowano 18 Lipca 2012 Będzie ciężko... Ja zapraszam na fajny mecz
akjam Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 FK Buducnost Podgorica - Slask Wroclaw 0:2 Pierwszy mecz za Śląskiem Jutro niebiescy! Oby też im dobrze poszło!
Rekomendowane odpowiedzi