Wihajster Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 A ja w tym sezonie nie mam zamiaru oglądać ani jednego meczu polskiej ekstraklasy. Banda nieudaczników,amatorów bez motywacji nie umiejaca do tego zakwalifikować sie nawet do Ligi europejskiej "drugiel ligi europy". Dramat....
jarko Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Wihu się zezłościł bo Wisła nie gra o mistrza Polski
Wihajster Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Wihu się zezłościł bo Wisła nie gra o mistrza Polski bynajmniej patrze na cała lige.Nie kibicuje żadnej polskiej drużynie
jarko Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 Nie kibicuje żadnej polskiej drużynie I to mnie się podoba. Moda na Wisłę się skończyła to i kibice powoli kruszeją
Buszek Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Arsenal 2:0 z Liverpool'em No to w końcu nowe transfery pokazały ze nawet bez songa i rvp dobrze grają
Skyliner89 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Udinese 1:4 JUVENTUS RvP się rozstrzelał w Man Utd -> dzisiaj hatrick
julo23 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Nie kibicuje żadnej polskiej drużynie I to mnie się podoba. Moda na Wisłę się skończyła to i kibice powoli kruszeją Ja tam nie wymiękam Pozatym nie zauważyłem... tych co znam, nikt sie nie wyłamał.
Kamyk Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Arsenal 2:0 z Liverpool'em No to w końcu nowe transfery pokazały ze nawet bez songa i rvp dobrze grają Abou Diaby rozegral mecz zycia, a Gerrard wrecz odwrotnie (przemilcze Reine w bramce...) Arsenal wygral, ale pomimo mojej calej symaptii, nie wydaje mi sie zeby dziura po odejsciu Songa i RvP byla latwa do zalatania no chyba, ze Giroud zacznie laskawie grac w pilke, bo to co na razie pokazuje to wakacje w pelni ... ---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:48 ---------- nie no sorry, ale musze to tutaj wrzucic poplakalem sie ze smiechu, po prostu w sumie - chyba bardziej do "wszystko co nas smieszy" by sie nadawalo Paweł Brożek "polskim Ronaldo" - Sport - WP.PL
jarko Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Nie kibicuje żadnej polskiej drużynie I to mnie się podoba. Moda na Wisłę się skończyła to i kibice powoli kruszeją Ja tam nie wymiękam Pozatym nie zauważyłem... tych co znam, nikt sie nie wyłamał. To przeczytaj jeszcze raz co Wihu napisał, no chyba że do osób które znasz go nie wliczasz
snajper1998 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 hahahahaha mecz naszych kopaczy podobno ma byc w pay-per-view
Stichy Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 chyba cos wkoncu pierdyknie - to juz przesada
Skyliner89 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Tylko 1300 biletów się sprzedało
snajper1998 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 :polew:'>http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Trzech-nadawcow-pokaze-mecz-Polakow,wid,14898346,wiadomosc.html:polew::polew:
julo23 Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Nie kibicuje żadnej polskiej drużynie I to mnie się podoba. Moda na Wisłę się skończyła to i kibice powoli kruszeją Ja tam nie wymiękam Pozatym nie zauważyłem... tych co znam, nikt sie nie wyłamał. To przeczytaj jeszcze raz co Wihu napisał, no chyba że do osób które znasz go nie wliczasz Prawdę mówiąc nie znam go, jedynie kojarze z tego tematu. W sumie bez przesady, może jest cieniutko ale bez przesady, bywało gorzej... żeby tak odrazu porzucać ulubiony klub... w sumie człowiek przez te lata nauczył sie pokory. Zresztą jak każdy polski kibic ostatnio oglądając poczynania naszych celebrytów.
Kamyk Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 hm zastanawiam sie czy to zasluguje jeszcze na okreslenia "uczyc pokory" na moje to juz chyba nie teraz to juz wstyd po prostu, czy mi sie tak tylko wydaje ?
pepik Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ciekawi mnie czy zapłacicie 20 zł za oglądanie dzisiejszego meczu naszych kopaczy z Czarnogórą? Co ja mogę zrobić jeśli mam Cyfrę + a oni nie będą pokazywać meczu w pej(czymś tam) zostaje tylko net albo na żywo? Takie rzeczy chyba tylko w naszym "pięknym" kraju
Skyliner89 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ciekawi mnie czy zapłacicie 20 zł za oglądanie dzisiejszego meczu naszych kopaczy z Czarnogórą? Co ja mogę zrobić jeśli mam Cyfrę + a oni nie będą pokazywać meczu w pej(czymś tam) zostaje tylko net albo na żywo? Takie rzeczy chyba tylko w naszym "pięknym" kraju Ja 20 zł wolę wydać na O.5 i tak o tej porze będę rozgrywał Orlikowe MŚ
Kamyk Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 pawel prosta sprawa - za 2 dychy mozna sobie kupic mala przyjemnosc w szkle, ktore trzeba przynajmniej do polowy wysuszyc przed meczem nastepnie mecz tzreba odpalic w kompie majac w zasiegu reki mysz gdy poziom futbolu bedzie taki, jak oczekiwany, nalezy kliknac X w prawym gornym rogu po czym dokonczyc pozostalosci dobrze wydanych 20 zlotych mysle ze to optymalna wersja
Matek Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 a po co oglądać tych pseudopiłkarzy? ciekawsze mecze są dziś w eliminacjach. I nie trzeba płacić.. Ale znając życie sam odpale meczyki i trochę pooglądam. I będzie zwycięstwo 2-1 naszych:grin:
Kamyk Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 no to prawda najciekawiej chyba zapowiada sie Holandia Turcja to co sie ostatnio dzieje z pomaranczowymi to jakas masakra ....
Rekomendowane odpowiedzi