Wihajster Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Barca przegrywając juz 0-2 wygrała z Sevilla 2-3
Skyliner89 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Barca przegrywając juz 0-2 wygrała z Sevilla 2-3 dzięki sędziemu
David Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 JUVENTUS 4:1 AS Roma Forza Juve ciesza wyniki Chelsea i Tottenhamu oby Napoli stracilo pkt
Blachu Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich
badboy Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę.
Blachu Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę?
badboy Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę? od urodzenia
Blachu Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę? od urodzenia To tak jak ja, no prawie Jutro kolejna wygrana w LM Pozdr
badboy Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę? od urodzenia To tak jak ja, no prawie Jutro kolejna wygrana w LM Pozdr sezon zapowiada się interesująco, oby tak dalej
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę? od urodzenia To tak jak ja, no prawie Jutro kolejna wygrana w LM Pozdr sezon zapowiada się interesująco, oby tak dalej ...Zgadza się, Ruch gra coraz lepiej, zaskakujące dobrze gra Górnik czy Polonia Warszawa o Piaście Gliwice nie wspominając...
badboy Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę? od urodzenia To tak jak ja, no prawie Jutro kolejna wygrana w LM Pozdr sezon zapowiada się interesująco, oby tak dalej ...Zgadza się, Ruch gra coraz lepiej, zaskakujące dobrze gra Górnik czy Polonia Warszawa o Piaście Gliwice nie wspominając... kompletnie nie interesuje mnie nasza liga
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Bayern jak narazie niszczy wszystkich tak trzymać ---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ---------- oby forma utrzymała się do końcówki sezonu, ilość zmienników w porównaniu z zeszłym sezonem daje na to szansę. Kibic Bayernu?? Dobrze myślę? od urodzenia To tak jak ja, no prawie Jutro kolejna wygrana w LM Pozdr sezon zapowiada się interesująco, oby tak dalej ...Zgadza się, Ruch gra coraz lepiej, zaskakujące dobrze gra Górnik czy Polonia Warszawa o Piaście Gliwice nie wspominając... kompletnie nie interesuje mnie nasza liga a mnie niemiecka tyle co o ile.....
Skyliner89 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Pierwsza w historii przegrana Wisły z Piastem... ...
stanley Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Pierwsza w historii przegrana Wisły z Piastem... ... Słabo Wisła grała.Probierz podał się do dymisji Wolałbym żeby dali mu trochę czasu, to dobry trener. Poza tym połowa składu do wymiany
Skyliner89 Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Pierwsza w historii przegrana Wisły z Piastem... ... Słabo Wisła grała.Probierz podał się do dymisji Wolałbym żeby dali mu trochę czasu, to dobry trener. Poza tym połowa składu do wymiany Zgadza się. Poza tym zarobki nie adekwatne do umiejętności i zaangażowania.
Sqizzy Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Puyol to pechowiec tego roku...
akjam Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Widzieliście jak Puyol przed minutą złamał rękę? Masakra!
stanley Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 nawet nie wiedziałem, że dzisiaj LM
David Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Juventus slabo,jednak cos w tym jest ze jak sie nie gra regularnie w LM to nie ma co liczyc ze odrazu sie zawojuje grupe...naprawde duze szczescie ze nie przegrali,Szachtar mimo ze z nazwy wyglada na slaby zespol jest naprawde mocny,ten Willan co go Chelsea chciala mogl sam 2 gole dzis strzelic,bedzie ciezka walka o wyjscie z grupy,licze ze Chelsea wygra z Szachtarem,ogladales Skyliner? ale ciekawe znow wyniki,finalista LM Bayern przegral
Rekomendowane odpowiedzi