Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to ma do rzeczy??

Wihu stary chlopina jestes poprostu:decayed::decayed:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ot tylko krasnal.
Jak większość niziołków z Barcy... :naughty::wink4: Ale robi to co ma robić (strzela bramki) i o to chodzi w tej dyscyplinie. :cool:
Opublikowano

Strzela dużo bo gra bez taktyki :grin:

Opublikowano

Mnie ciekawi jego zdrowie, on wcale nie ma kontuzji, nawet ostatnio jak znieśli go na noszach to w następnym meczu już strzelał bramki :decayed: można powiedzieć, że jest ze stali. Inni zawodnicy mają jakieś kłopoty w ciągu sezonu z urazami mięśniowymi itp. a on ciągle gra i strzela gole.

W tej chwili jest najlepszym piłkarzem na świecie.

Swoją drogą ciekawe jakby radził sobie w innym klubie?

Opublikowano

I tu powraca temat jego cudownej terapii wzrostowej:grin:

Opublikowano
To może jak nie rozumiesz porównam to do naszego podwórka, ot np do takiej Wisły Kraków. Zanim do niej Cupiał przyszedł w latach 90-siątych to klub tułał się między ówczesną I i II ligą... MU jest zawsze na topie bo zawsze jest stabilny finansowo tak jak u Nas Legia. Z tym że te pieniądze nie biorą się z nikąd, bo też od sponsorów. Co za różnica czy od jednego czy od jakiejś grupy ? MC, Chelsea czy PSG to nie są anonimowe i bez tradycji kluby...

Troche dziwnie rozumujesz, albo to ja jestem starej daty (a to dziwne bo szczyl ze mnie :decayed:) ale jak dla mnie takie kupowanie klubów i traktowanie jak zabawki jest skur636syństwem. Ale w obecnych czasach za banknot kupimy wszystko :kwasny: A co do Messiego to ten rekord jest czymś niesamowitym, ale ja chciałbym by przeniósł się do Anglii i tam pokazał taką piłke.. :kox: Ciekawe jak tam by sobie radził z tymi drwalami

Opublikowano

A znasz klub,ktory bez gruuubej kasy osiaga sukcesy miedzynarodowe?

Opublikowano
To może jak nie rozumiesz porównam to do naszego podwórka, ot np do takiej Wisły Kraków. Zanim do niej Cupiał przyszedł w latach 90-siątych to klub tułał się między ówczesną I i II ligą... MU jest zawsze na topie bo zawsze jest stabilny finansowo tak jak u Nas Legia. Z tym że te pieniądze nie biorą się z nikąd, bo też od sponsorów. Co za różnica czy od jednego czy od jakiejś grupy ? MC, Chelsea czy PSG to nie są anonimowe i bez tradycji kluby...

Troche dziwnie rozumujesz, albo to ja jestem starej daty (a to dziwne bo szczyl ze mnie :decayed:) ale jak dla mnie takie kupowanie klubów i traktowanie jak zabawki jest skur636syństwem. Ale w obecnych czasach za banknot kupimy wszystko :kwasny: A co do Messiego to ten rekord jest czymś niesamowitym, ale ja chciałbym by przeniósł się do Anglii i tam pokazał taką piłke.. :kox: Ciekawe jak tam by sobie radził z tymi drwalami

No dobra. To teraz pokaż mi sponsora, który przychodzi do klubu i oferuje znacznie podniesienie budżetu bez ingerencji w wydawanie taj kasy... Chyba normalne jest że chce być większościowym udziałowcem... Podobnie jak Cupiał czy Filipiak na zachodzie też tak robią tylko na zdecydowanie większą skalę...

Polskie kluby też są zabawkami dla możnych Naszego kraju ? No chyba tylko Nieciecza :decayed:

Opublikowano

ale to jest takie koło, jest sponsor jest kasa, są wyniki. Są wyniki, są nowi sponsorzy, jest większa kasa i tak to się kręci.. Myślcie jak chcecie, ale mnie wkurvia kibicowanie drużyny którą kupił szejk, kupił 10 gwiazd i nagle jestem ich wielkim fanem bo nagle owa drużyna wygrywa wszystko a wcześniej tonęła w kryzysie i nie było o niej słychać w Europie. Przykład PSG czy tam jeszcze kogoś wedlug mnie jest kiepskim przykładem, ale np. Anzhi.. :facepalm:

Arkadiusz Milik na testach medycznych w Bayerze Leverkusen

Dobry news jak dla mnie :wink:

Opublikowano

Po pierwsze nie zawsze z kasą przychodzą wyniki ( Polonia Wojciechowskiego ) i nie zawsze z wynikami przychodzą sponsorzy ( Śląsk Wrocław ).. Po drugie to jeżeli ktoś ma hajs, inwestuje w klub i buduje ciekawą drużynę to nie rozumiem dlaczego mam być przeciwko niemu... Będą fajnie grać, będzie mi się podobać to będę im kibicował... I jak już PSG przywołujesz to co, klub z wielkimi tradycjami i ostatnio trudnym okresem w swojej historii nie ma już prawa do powrotu na piłkarskie salony ?! Kto dzisiaj się tam dostaje, no może poza Ajaxem, bez wielkich pieniędzy i sporych inwestycji ?

Opublikowano

ależ mecz Barcelona Atletico :decayed:

Messi 89 bramka :kox:

Opublikowano
ależ mecz Barcelona Atletico :decayed:

Messi 89 bramka :kox:

Jest na co popatrzeć :decayed:

Opublikowano

Losowanie 1/8 finału Ligi Mistrzów

0001YPY7RMXR1T44-C116-F4.jpg

Parę konfrontacji zapowiada się całkiem fajnie...

RM -MU

AC Milan - FCB

Arsenal - Bayern

Donieck - BVB

Opublikowano

Najwiekszy smiech,ze 2h temu bylo probne losowanie i identyczn epary wylosowano....

dziwny zbieg okolicznosci...

Opublikowano
:whistling:
Opublikowano

koniec śrubowania rekordu przez Messiego. 91 goli :)

Opublikowano

A miał okazje na jeszcze więcej...