Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no jak dla mnie to trochę zbyt odważna teza 7 punktów na tym etapie rozgrywek robi co prawda różnicę, ale ... co do składu, myślę że to słuszne co napisałeś ani Kun, ani da Silva, ani Nasri - nie grają już tego co poprzednio, w mojej opinii rzecz jasna z drugiej strony nie zapomnij, że świetnie zaczął grać Dzeko to co chłopak robi, ja mam olbrzymi szacunek do tego pozornym wzmocnieniem może się okazać sprzedaż idioty Mario to powinno wzmocnić szatnię, a jutro też w sumie nie wiadomo co się wydarzy ostatni dzień okienka transferowego....
chudy13101980 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zapomniałem całkiem o tym meczu i oglądałem Liv-Arsenal
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no jak dla mnie to trochę zbyt odważna teza7 punktów na tym etapie rozgrywek robi co prawda różnicę, ale ... co do składu, myślę że to słuszne co napisałeś ani Kun, ani da Silva, ani Nasri - nie grają już tego co poprzednio, w mojej opinii rzecz jasna z drugiej strony nie zapomnij, że świetnie zaczął grać Dzeko to co chłopak robi, ja mam olbrzymi szacunek do tego pozornym wzmocnieniem może się okazać sprzedaż idioty Mario to powinno wzmocnić szatnię, a jutro też w sumie nie wiadomo co się wydarzy ostatni dzień okienka transferowego.... Zdaję sobie sprawę, że te 7 pkt to jest nic. Końcówka sezonu może być różna. Obydwa zespoły będą grać z zespołami walczącymi o utrzymanie.... CO do Dżeko- zgadza się... ale gdu wychodzi w pierszym składzie - coś się z nim dzieje.... co onnego gdy wchodzi skubany z ławy ( 1-2 kontakkty z piłką i bramka) A co do MU- cały czas czekam na zakup 2-3 bdb zawodników ( stoper i dwóch pomocników)
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 taaa, taki zakup to mi się po nocach śni nie wierzę za bardzo, tak długo jak Rudy i Ryan będą w składzie jakoś ciężko to sobie wyobrazić taki Sneijder na środku.... ech, nie da rady, nie da
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 taaa, taki zakup to mi się po nocach śni nie wierzę za bardzo, tak długo jak Rudy i Ryan będą w składzie jakoś ciężko to sobie wyobrazić taki Sneijder na środku.... ech, nie da rady, nie da Ryan Co do wzmocnień - szukałbym kogoś z Bundesligi.... ostatnio jest tam sporo niezłych grajków BTW. A to co robi ostatnio A. Taarabt z QPR :kox: Biega, jakby było mu wszystko jedno, kopie od niechcenia, a zakłada przy tym siatki, wkręca 2-3 obrońców, czy asystuje
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 taarabt jest on fire, jak to określają w BBC1, to prawda a co ciekawe, nie pojechał na mistrzostwa Afryki, bo wg trenera jest za cienki można się pośmiać czasami ...
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 oglądam włąsnie powtórkę Ars vs. Liv : Jest akurat I połowa - the reds świetnie przesuwają w obronie....gdy Arsenal atakuje- Suaraz gra praktycznie lewego obrońcę, a za chwilę jest 80m dalej pod bramką Arsenalu
Kamyk Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 BBC 1 Match of the Day - 0030 nagram, jutro obejrzę
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 a wracając do szarej rzeczywistości... już 22.02.13 Runda Wiosenna 2012/2013 - Zapowiedź! - YouTube ---------- Post dopisany at 00:02 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- będzie ciekawie, kibice gości w końcu będą wpuszczani na mecze
Matek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kamyk, zle gadasz że Sneijder by sie przydał w MU, teraz on gra taki piach że to sie w głowie nie mieści. Ryan Giggs jest galaktyczny, ten człowiek jest nie z tej ziemii po prostu i drugiego takiego zawodnika już nie będzie / Rudy też jest konkretny ale tego.. piękny start będzie rundy wiosennej mecz z Piastem u siebie ojoj Manchester United vs. Southampton 2:1 - Premier League 1:40 Boruc..
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kamyk, zle gadasz że Sneijder by sie przydał w MU, teraz on gra taki piach że to sie w głowie nie mieści. Ryan Giggs jest galaktyczny, ten człowiek jest nie z tej ziemii po prostu i drugiego takiego zawodnika już nie będzie / Rudy też jest konkretny no widzisz , ja się absolutnie nie zgodzę masz rację mówiąc że Sneijder opadł z sił, ale to normalne jak grasz w Interze, który (przepraszam, ale taka jest prawda) po odejściu Jose jest średnim zespołem proszę o wybaczenie wszystkich fanów, ale tak to postrzegam i niech se będą na 4tym miejscu w lidze, to wszystko nie gra roli jak nie masz paki zdolnej sięgać po trofea na arenach międzynarodowych IMHO Sneijder grając gdzieś na wyspach, trzymałby bardzo wysoki poziom zmusiłyby go do tego i okoliczności (czyli co chwila wymagający przeciwnik - bo kto tam nie jest wymagającym przeciwnikiem, skoro Reading wczoraj wyrównało w 5 minut z Chelsea?) jak i sam klimat Old Trafford co do Ryana i Rudzielca nie mówię że nie masz racji, ale po prostu chciałbym widzieć mocnych zmienników i to mocnych przez duże M, jak nie bardzo duże nie ma ludzi niezastąpionych, prawda ?
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kamyk, a co sądzisz o pozyskaniu przez QPR - Ch. Samby z Anży ?
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 nic, bo kompletnie nie znam gościa natomiast to co robi Harry od zawsze ma olbrzymi sens więc jeśli wydali na kogoś takiego takie pieniądze, to może i QPR się utrzyma nie wiem, czas pokaże
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 nic, bo kompletnie nie znam gościa natomiast to co robi Harry od zawsze ma olbrzymi sens więc jeśli wydali na kogoś takiego takie pieniądze, to może i QPR się utrzyma nie wiem, czas pokaże przecież rządził przez kilka sezonów obroną Blackburn solidny obrońca... nie wiem jak teraz
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 spoko, niech se rządzi, byle efekty były blackburn jakoś z niczym w ostatnim okresie mi się nie kojarzy za wyjątkiem porażki MU na OT 2-3 w poprzednim sezonie, chyba 31 grudnia, czy jakoś tak poza tym jak wiadomo wylecieli z EPL 19 miejsce, chluby nie przyniosło byłym mistrzom c'est la vie, prawda ?
Blachu Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 ale krystyna bramke zdobyła:decayed: taki z niego egoista, że nawet przeciwnikowi nie daje bramki strzelić, tylko robi to za nich A Bayern znowu zwycięstwo coś czuję potrójną koronę w tym sezonie
Rekomendowane odpowiedzi