Matek Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Welbeck.. Taka wielka bramka a on musiał w GK trafić. No cóż, nadal czekamy:decayed:
turzol Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 ma ktoś namiar na sprawdzonego streama? MU vs RM
stanley Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 na CYFRA + na kanale 304 jest Mu-Real piwo dla Ciebie dobry człowieku a ode mnie +10pkt w lidze typerów
P-U-M-A Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Sędzia przegrałMecz Sędzia pojechał ostro:decayed: Wygrały lepsze drużyny gratulacje:wink:
Kamyk Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 fenomenalny dzień miał GK Realu sędzia, chyba nieco gorszy kartki nie zrozumiem, tak jak wyjściowej 11 MU zadecydowały indywidualne błędy detale widoczne tylko na takim poziomie (np. za dużo wolnej przestrzeni miał Modric przy swojej bramce) i zgodzę się, że wygrał lepszy, choć nie wiadomo jak by się to zakończyło w normalnych okolicznościach szkoda po prostu szkoda
jarko Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 Zaskakiwała mnie wczoraj łatwość z jaką MU dochodził do sytuacji bramkowych, ile miejsca mieli na rozgrywanie piłki przed polem karnym. Obrońcy RM zawężali mocno pole gry, ale gdzie byli defensywni pomocnicy. Brakowało postawienia przysłowiowej kropki nad "i". Po zdobyciu bramki dali się mocno zepchnąć do defensywy a wiadomo że w RM piłkarze potrafią z dystansu strzelać. Dziwnie trochę grał MU, wydaje mi się że przegrali zarówno w głowach jak i kiepsko dobraną taktyką pod rywala. RM zasłużenie w następnej rundzie.
stanley Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Fani Manchesteru United oglądają MUTD TV, fani Chelsea oglądają Chelsea TV, fani Arsenalu oglądają Arsenal TV, dlaczego, do cholery, fani Liverpoolu oglądają Discovery History?
Damian Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 :polew::polew: Pamiętam jak po kontrowersyjnym meczu 1/2 finału LM w 2009 roku na Stamford Bridge pomiędzy Chelsea a Barceloną Jose Mourinho wytykał na konferencjach prasowych Guardioli dużą dozę szczęścia i sprzyjanie przez sędziego. Dodał też, że na miejscu trenera katalończyków wstydził by się w taki sposób wygrać Ligę Mistrzów. Więc się pytam teraz (po meczu Man UTD - Real Madryt) Panie Jose!!!!! Nie jest Panu wstyd?????? :decayed::decayed:
Kamyk Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 pany nie ukrywam, mi to serce krwawi cały czas im więcej o tym czytam, tym bardziej się wqrwiam ... ciężka dola kibica ale mam nieśmiałą propozycję dajmy może spokój, co? to i tak nic nie da, powtórki nie będzie, to może basta angielskie zespoły niniejszym pożegnały się z LM, bo chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie wierzy w Arsenal konkluzja - może na chwilkę niech będzie Liga Europy? dzisiaj fajnie zapowiada się Tottenham z Milanem szczególnie w kontekście Gareth Bale/reszta świata 21 05 będzie na co popatrzeć, jak na moje, rzecz jasna
jarko Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Milan ostatnio jest w gazie, nawet zmiennik w ataku bezmózga piłkarza się sprawdził. Może być ciekawie
Kamyk Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 jak na razie to gaz z milanu spierdziela w kosmos bale ich robi jak dzieciaków chociaż te jego symulacje .....
Rekomendowane odpowiedzi