pepik Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Polska-U21 wygrała z Grecją 3-1 (3 gole Milika) Widzieliście skład na Irlandie? Marciniak, Pazdan, Ćwielong, Mączyński to się nazywa prawdziwa selekcja
Kamyk Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 odnośnie krytyki naszych gwiazd: "ma rację w malutkiej części – są kibice, są – niech będzie – „Janusze”, którzy przyjdą na mecz i będą narzekać na wszystko, od pierwszej do ostatniej minuty. Powstaje jedak pytanie: i co z tego? Jakie to ma znaczenie dla zawodnika? Czy nie najłatwiej zatkać usta krytykom dobrym występem, asystą, golem? Czy aby na pewno piłkarze chcą, by tak jak w świecie siatkówki każda porażka kończyła się gromkim: „nic się nie stało!!”? To może zamienią się z siatkarzami na wypłatę i popularność? Piłkarz jest częściej lżony niż chwalony, od A-klasy począwszy, idźcie na taki mecz i posłuchajcie, co mówią trybuny – do sędziego, trenerów, piłkarzy. Nie da się uciszyć tłumu, nie można zatkać ludziom ust, ani wypędzić ich ze stadionów, to tak nie działa. Ale zawsze przecież można spróbować wygrać jakiś mecz. To co, może już jutro?"
Biszczan Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Grecy mieli w 90min.karnego przy stanie 2:1. Milik w 95min.ustrzelił hattricka ciagle mają szansę na awans, a kolejny (ostatni) mecz we wrzesniu z... Grecją Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
akjam Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 To może młodzi chociaż dadzą radę!
Wihajster Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 No prosze.Francja juz odrobiła 2 bramki straty z Ukrainą a dopiero 35min
Biszczan Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 No prosze.Francja juz odrobiła 2 bramki straty z Ukrainą a dopiero 35min Sędzia dał d*py bo najpierw nie uznal prawidłowej bramki zdobytej przez Benzeme, a na 2:0 gdy Benzema był na spalonym - uznał. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to prawda ale jak im się chce - nie poznaję żabojadów ...
Biszczan Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Od razu widać, że mecz o konkretną stawkę. Szwedzi graja słabo, Portugalczycy niewiele lepiej - jakbym oglądał mecz towarzyski tylko kibicie trzymaja poziom Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 portugalia jak zawsze - nie potrafią grać w meczach o dużą stawkę a szkoda, bo paka świetna
Biszczan Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Pedaldo 0:1 :/ druga połowa to już inny mecz. Kapitalne akcje z obu stron... Szwedzi znów słabo tak jakby wcale im nie zależało na awansie... i prosze 1:1 Ibrahimovic Ukraina w dziesiątkę Ibra z wolnego 2:1 ! Fantastyczny mecz ! Dwa kapitalne podania, 2 gole C.Ronaldo i koniec marzeń Szwecji. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
griga-st Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 A Niemce znowuż leja Angoli...rezerwowym składem.
Biszczan Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Argentyna - BiH 2:0, Belgia walczy o remis z Japonią 2:3 w końcówce, RPA - Hiszpania 1:0. Gibraltar w pierwszym oficjalnym meczu zremisował ze Słowacją Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 ibra cr7 niesamowite pierwszy mecz do niczego pierwsza połowa rewanżu - patrz wyżej a ostatnie 45 minut poezja co tam się działo, jutro z przyjemnością odtworzę ...
akjam Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Teraz zaczynają się skróty na Eurosporcie dzisiejszych baraży. Będzie na co popatrzeć!
Damian Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Kurna nie dało się wczoraj tego oglądać BTW. Na jakim kanale można oglądać gole polskiej reprezentacji??? NA TVP historia:decayed:
Kamyk Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 juz w sobote .... choc to troszke nie moja bajka, to z racji szacunku za final LM na pewno bede ogladac: no i reply Franck Ribery and Manuel Neuer perform a football party trick on Bayern Munich's moving bus - YouTube
pepik Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Szkoda, że cała obrona BVB leczy kontuzje, będzie im ciężko ugrać coś z Bayernem i z Napoli w LM, coś mi się wydaje, że BVB nie wyjdzie z grupy.
Kamyk Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 zgodze sie nie wydaje mi sie by w LM dali rade
Biszczan Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Nie skazywałabym ich przedwcześnie na porażkę tym bardziej, że mecz z Napoli grają u siebie. Z kolei Napoli gra u siebie z Arsenalem... będzie ciekawie Ciekawie też zapowiadają się derby Everton - Livepool, oraz w niedzielę Man City - Tottenham. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 jeszcze dodaj do tego weekendu South - Arsenal nie wiadomo kiedy sprzed tv wstać
Rekomendowane odpowiedzi